Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie

Czy kapsułki rzed połknieciem mozna rozpuszczac w wodzie

Polecane posty

Gość nie potrafie

Musze dawkowac sobie kapsułki(takie wygladem przypomnajace broązowe groszki czekoladowe podłuzne), nie potrafie ich w całosci połykac , bo sie dusze, zawsze miałam problem z połknieciem tabletek jakichkolwiek. Czy mozna je rozpuszczac w przed połknieciem wwodzie? Czy to nie zmieni ich działania

w ulotce na pewno masz napisane - nie rozgryzać - co oznacza również - nie otwierać, nie dzielić, nie rozpuszczać

Gość raczej nie
...w połykaniu nie ma nic trudnego-trzenba chcieć :P wiem to z własnego doswiadczenia

Gość na ulotce pisze
:1 kapsułkę na 30 min przed posiłkiem popijajac szklanka wody.......wiec moze mozna rozpuszczac? wiem ze w całosci nie połkne, bede sie dławic:(

Gość ja tak mam a szczegolnie
po wypadku córki aktorki Ewy Błaszczyk...niesamownity lek czuje przed połknieciem tabletki:(

Gość madmmmmm
jezeli ktos sie namęczył i proszek władował do kapsułki to widocznie tak ma być. sam proszek może Ci np. podraznić porządnie przełyk.

Gość ja przełykam tabletkę
razem z dużym haustem wody. nie wolno rozpuszczać.

Gość nick gdzies wsiakl
Trimline bierzesz?

Gość nie mozna rozpuszczac
dlatego sa w otoczce by rozpuscily sie i wchlonely sie w odpowiednim miejscu w przewodzie pokarmowym a to ma duze znaczenie przy ich dzialaniu. po prostu wrzuc do buzi i pij duzo wody tak duszkiem i razem poleci, no i nie mysl o tym ze musisz polknąc bo ci sie gardlo scisnie i nie dasz rady.