Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troika

Jeśli szukacie fotografa

Polecane posty

Gość troika

... nie przepłacajcie!!! Polecam naprawdę dobrego fotografa - Śląsk i Zagłębie. warto zajrzeć na jego stronkę - www.rtfoto.pl Osobiście miałam okazję korzystać z jego usług i byłam bardzo zadowolona, a do tego niska cena, miły kontakt i uczciwość, której dzisiaj często brak. Za ok. 70 zdjęć na ślicznym papierze, duży format + płytka z wypalonym naszym zdjęciem ok. 300 zdjęć - reportaż od przygotowań aż do oczepin - ok. 550 zł. Polecam!

Gość ŻENADA obciach
Człowieku przestań się reklamować na wszystkich forach podszywając się pod inne osoby. To jest żenujące.😡 😡 Pewnie jeszcze dajesz rachunek VAT.? Śliczny papier, hihihi pewnie w kwiatki ze szlaczkami. Pewnie z tych 300 zdjęć wybrałeś te, 70 z którymi cokolwiek dało się zrobić a reszta to śmietnik. Znamy te numery. KURCZE ZNOWU CYFROWY FOTOGRAF😠 😠 😠 Moja rada to taka, że zacznij się reklamować jak porządny człowiek, który ma coś do zaoferowania. Jest tak wiele serwisów ślubnych, że bez problemu umieścisz na nim swoje ogłoszenie.

Gość troika
Jesli ktoś nie ma ochoty czytać tych informacji to niech nie czyta, to przecież nie jest obowiązkowe, a kilku osobom już pomogło.

Gość Kilku..........
Kilku osobom pomogłeś, ale to chyba byli znajomi. Zdjęcia na stronie są po prostu byle, jakie, nie powalają na kolana. Nie ładnie tak za friko się reklamować, kiedy inni inwestują nie małą kasę w reklamę. Ale rozumiem takie zachowanie, pokazanie się w portalach ślubnych jednak zobowiązuje do świadczenia usług na najwyższym poziomie a na forum jak to forum…

Gość nacjągacz
Na różowym forum jesteś jako Ewa tutaj jako troika a jak jest w rzeczywistości?

Gość basza

Gość basza
Nie ma zasady czy robić zdjęcia w plenerze w dniu slubu, czy kilka dni po. Przed swoim slubem widziałam zdjęcia robione po slubie i zdecydowaliśmy sie jednak z mężem zrobić zdjęcia tego samego dnia ponieważ tego dnia przeżywa się szczególne emocje. Inna sprawa, że może przytrafić się tak niemiła niespodzianka jak autorce ale nie jest to regułą więc myślę, że lepiej aby zdjęcia były zapisem przeżywanych emocji. Następnego dnia jest już troche jednak inaczej. Nam zdjęcia robił fotograf z Warszawy, po prostu świetny z bardzo naturalnym podejściem do zdjęć i w ogóle do ludzi. Robi zdjęcia w całej Polsce, jeśli komuś sie przyda tu jest jego strona: www.renesfoto.pl Pozdrawiam, Inka

Gość basza
Przepraszam, poprzedni wpis miał być do innego wątku. Moge jednak i wam polecić fotografa który nam robił zdjęcia, może sie komuś przyda bo robi świetne: www.renesfoto.pl pozdr. basza

troika, KOGO TY POLECASZ? Przecież ten facet ma problemy z kadrowaniem. Nie trzyma poziomu - zdjęcia wyraźnie przechylają sie w jedną stronę. I niemal wszystkie fotki są nieostre.