Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaszw

Dobry ginekolog na podkarpaciu.

Polecane posty

Gość ja.a.a.a.
polecę ci dr Kasprzyk-Fudali na 3 maja prywatnie. baaardzo miła pani pracuje też w szpitalu. Możecie mi podać namiary na tą pania doktor, numer telefonu potrzebuje :)

mam pytanie co do dr hanasiewicz. chce sie dowiedziec czy przyjmuje na fundusz zdrowia i ile kosztuje u niej wizyta prywatna oraz cytologia

Gość ja pani dr Hanasiewicz
nie polecam,złe wspomnienia niestety... :O za to uwielbiam Panią Dorotę Fudali!! Już ponad 10lat jestem jej pacjentką, w tym prowadziła moje dwie ciąże póki co nie mam do Niej zastrzeżeń !! ale wiadomo ile ludzi tyle opinii!!!

Pilnie poszukiwany dr Piotr Baran! Konsultował mnie w szpitalu - bardzo mi się spodobał! (jak lekarz ;) ), wiedziałam,że przyjmuje w przychodni na Lwowskiej, kiedy poszłam,okazało się, żejuż tam nie pracuje :( Jestem w ciąży po poronieniu i zależy mi na dobrym lekarzu!!! Przegrzebałam cały internet, ale znalazłam jedynie, że przyjmuje prywatnie w Żurawicy, dla mnie trochę za daleko :( Czy ktoś słyszał opinie o nim czy może powiedzieć coś o dr Wąsiku?, bo jak na razie chodzę do niego, ale ciągle mam nadzieję, że uda mi się trafić na dr Barana.

Gość sksjagsbb
Ja w 100% polecam dr Pawła Łysikowskiego, lekarz z powołaniem.

Gość CISU
WITAM WSZYSTKICH NIE WIEM JAKIE WY MACIE ZDANIE O GINEKOLOGU W PRZEMYŚLU ALE MOIM ZDANIEM NAJLEPSZY JEST RYSZARD SARZYŃSKI BARDZO DOBY SPECJALISTA POLECAM TO NIE ŻADNA REKLAM WIE CO ROBI MOJĄ ŻONĘ WYCIĄGNĄŁ Z CHOROBY GDZIE PAN RABA STWIERDZIŁ ZE JEST WSZYSTKO OK I MOŻE IŚĆ DO DOMU.

Gość zaproponuję
W almedzie w jarosławiu pracuje dr Chwiej i inni z Przeworska. Kobiety z jarosławia nie chcą rodzić w jarosławiu-uciekają stamtąd. Rodziłam 2 razy w przeworsku i z okolic jarosławia jest mnóstwo kobiet. Ja chodziłam do zastępcy ordynatora ginekologi w Przeworsku-dr Rudnickiego. Super lekarz-niejeden to powie. polecam. to tylko 14 km od jarosławia.

Gość tez slyszalam ze w przeworsku
lepiej. Nie wiem, nie rodzilam, nie wypowiadam sie. Ja chodze (w Jaroslawiu) do Olszówki. Przyjmuje w med-jarze na 3 maja, w szpitalu i prywatnie. Polecam go.

Gość polecam,
Rudnicki przeworsk

Gość Cardwen
A nie wiecie czy jest ktoś kto przyjmie 16-latke bez rodziców? Nie chodzi o to ze jestem w ciąży, tylko o to żebym nie była :) I mieszkam z staszą babcią, która raczej takimi sprawami się nie interesuje :) Już. Wiecie coś na ten temat?

Gość gość
Witam szukam ginekologa w Pslu, który jest wyrozumialy. . Mam 17 lat i chcialabym z nim ustalic antykoncepcje głownie chodzi o tabletki oczywiście chodzi mi o to ze nie chcialabym isc z rodzicami moge isc rowniez prywatnie byle wypisal jakies propozycje?

Gość Przemysl Fudali
Fudali prowadzila siostry ciaze prywatnie i wyrzucala kase na marne tylko....w dniu porodu nawet nie raczyla odebrac telefonu, siostra rodzila ok 18 godzin. zanim cesarke jej zrobili,a za cesarke to chetnie w lape chcicala jeszcze przed porodem i obiecywala wszystko zalatwic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Przemysl Fudali
Przepraszam ten komenatrz powyzej tyczyl sie p. Hanasiewicz- nie Fudali!

Gość gość
nie polecam żadnego, byłam i wiecie, co te chamy chciały? zaglądać w pizdę!

Gość gość
polecam doktora Bogdana Ostowskiego i Wodzimierza Wątora obaj przyjmuja na Nfz na Warzywnej w Rzeszowie :)

Gość gość
Polecam dr Krzysztof Rebacz ,który przyjmuje w Giedlarowej bądź w szpitalu w Leżajsku Bardzo dobry lekarz,miły i wszystko dokładnie tłumaczy . Nie trzeba o wszystko pytać. Podobno ratował wiele ciąż. Polecam Opinie na znanylekarz.pl. zresztą jeśli nie On to na tej stronie znajdzie się kogoś innego,być może równie dobrego w co wątpię

Gość gość
Stanowczo odradzam lekarza Piotr Baran. Jak zaczynał karierę to interesował się każdym swoim pacjentem, robił to naprawdę dobrze. W chwili obecnej totalna komercja.... Przyjmowanie pacjentów na ilość ( po pięć osób umawia na tę samą godzinę), zupełny brak zainteresowania, przedmiotowe podejście do pacjenta. Widać ,,sodówka" uderzyła do głowy. Stanowczo odradzam

Gość Olga ua
Jeżeli chodzi o Pana doktora Piotra Barana, to bardzo, ale to bardzo z Panem/Panią się nie zgadzam. Aktualnie kończę 8 miesiąc ciąży i całą moją ciąże prowadzi od początku Pan doktor Baran. Bardzo indywidualnie podchodzi do każdej pacjentki. Można przyjść do niego powiedzmy na 14, a czekać do 15, tylko i wyłącznie dlatego, że Pan doktor odpowiada na każde pytanie każdej pacjentki, a nie "spławia" pacjentkę po rutynowej kontroli, dlatego wizyta może trwać dłużej. Ponadto Pan doktor zawsze pokazuje swój kalendarz, w celu ustalenia następnego spotkania i NIGDY tam nie ma 2 osób na jedną godzinę. Jedynie, to może przyjąć kobietę poza kolejką, która ma blisko termin porodu, w celu sprawdzenia czy z dzieciątkiem jest wszystko w porządku. Jest bardzo dobrym lekarzem i człowiekiem, zawsze życzliwy i uśmiechnięty. Zawsze można na niego liczyć, pomimo tego, że ma bardzo dużo pracy, i nawet jak nie odbierze tel, to zawsze oddzwoni lub odpisze w razie czego. (trzeba pamiętać, że Pan doktor jest też CZŁOWIEKIEM i nie będzie pracował 24/7, bo ma też swoje życie, więc jak coś jest nie tak, to nie trzeba mówić , że to lekarz jest nie w porządku, tylko pędzić na SOR) Po prostu trzeba też rozumieć, że właśnie dlatego , że jest dobrym doktorem - ma tyle pacjentek. Ja osobiście czekałam, miesiąc na 1 wizytę i jestem bardzo zadowolona. Dodam, że czekając na wizytę na korytarzu było parę osób, które zrezygnowały ze swoich lekarzy i przyszły do Pana doktora, bo uważają, że jest lepszym specjalistą. To chyba coś znaczy.... :)