Śliwka z Grójca 62 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zakopiańczyk śliwkowe jest dobre. Wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 62 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Brzmi intrygująco Chyba dużo urlopu muszę załatwić. Ale wróć. W styczniu biorę Hihi. Czyli już niedługo. Oo odpalił się gapowaty fajtłapa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 223 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Żanetka napisał: Jesteś teraz na spacerze z synem oczywiście, nie lampi się w smartfon I jak ... mać można oglądać ...enie swojej kobiety przez nawet stado małp z afryki, bo to fajne rzeczy Zmień dilera bo nie wiem co bełkoczesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 153 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Zakopiańczyk śliwkowe jest dobre. Nie jestem zaszyty , to mogę spróbować ale Ty stawiasz, bo gdzie ja to kupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 19 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Monty napisał: Najzabawniejsze jest to, że wiecznie "hejtowany" dream team nie bierze pod uwagę oczywistości. Ludzie z nich się śmieją na forum bo to co tu piszą jest po porostu śmieszne. A zamiast tego wymyślają głupoty i tym, że ktoś powtarza za kimś, że to jedna osoba. libed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 62 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: libed? Liped bełkocze bez znaków polskich + zerowa interpunkcja. To tutaj jakieś tam podstawy łapie, choć są duże braki w logice. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1402 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie jestem zaszyty , to mogę spróbować ale Ty stawiasz, bo gdzie ja to kupie. Ok spoko Też codziennie nie ma u nas ale co jakiś czas można kupić piwa regionalne i śliwkowe najlepsze z tych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 57 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: libed? On nie zaczyna zdań wielką literą. Kombinuj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 153 Napisano 1 godzinę temu Kompot z pasteryzowanych śliwek węgierek wymiata i babcia jeszcze dodawała suszone śliwki do bigosu i też wymiatało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Monty napisał: On nie zaczyna zdań wielką literą. Kombinuj dalej musisz dać jakąś wskazówke, przychodzi mi na myśl jeszcze Mewa z moich wrogów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 57 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Liped bełkocze bez znaków polskich + zerowa interpunkcja. To tutaj jakieś tam podstawy łapie, choć są duże braki w logice. Napisała ta co mysli, że logika to nazwa drinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 153 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: libed? No wiesz ty co przecież ten kmiot nie zdołałby tak równo ujechać i to baba jakaś pisze najpewniej z troską o każdy detal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: No wiesz ty co przecież ten kmiot nie zdołałby tak równo ujechać i to baba jakaś pisze najpewniej z troską o każdy detal. Monty to baba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: musisz dać jakąś wskazówke, przychodzi mi na myśl jeszcze Mewa z moich wrogów Nieprzyzwoicie przystojny, szalenie elokwentny, zabójczo czarujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Monty napisał: Nieprzyzwoicie przystojny, szalenie elokwentny, zabójczo czarujący nie ma tu takich. same przegrywy i pantofle pod butem żon/narzeczonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Monty napisał: Nieprzyzwoicie przystojny, szalenie elokwentny, zabójczo czarujący Zara wracam czy coś takiego on takie ma mniemanie czad 2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Monty to baba? A co chcesz pena na priva? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 41 Napisano 1 godzinę temu Kùrwa nie chce mi się sprzątać zabijcie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 153 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ok spoko Też codziennie nie ma u nas ale co jakiś czas można kupić piwa regionalne i śliwkowe najlepsze z tych Ze mną lepiej nie wdawać się w picie, bo mogłem dużo spożyć i tak robiłem żeby inni stawiali, a ja w zamian ciekawe rzeczy opowiadam. Później jeść bym chciał co generuje koszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Zara wracam czy coś takiego on takie ma mniemanie czad 2000 a po uj on miałby mnie hejtować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 153 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Monty to baba? Tak czuję że to kobieca energia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Monty napisał: A co chcesz pena na priva? skrzynke mam zablokowana dawaj na publika, sprawa sie szybko rozwiąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 715 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: skrzynke mam zablokowana dawaj na publika, sprawa sie szybko rozwiąże Oceń tabletem, czy ma więcej niż 17.2 jak Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 153 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: skrzynke mam zablokowana dawaj na publika, sprawa sie szybko rozwiąże Nie poda flagowca nie ma takiej opcji za żadne pieniądze, bo na ero wiszą zarchiwizowane i kiedyś ludzie nie byli tak powściągliwi, bo nawet foty wrzucali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 715 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Monty napisał: Najzabawniejsze jest to, że wiecznie "hejtowany" dream team nie bierze pod uwagę oczywistości. Ludzie z nich się śmieją na forum bo to co tu piszą jest po porostu śmieszne. A zamiast tego wymyślają głupoty i tym, że ktoś powtarza za kimś, że to jedna osoba. Więc co tu robisz przebierańcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1402 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Ze mną lepiej nie wdawać się w picie, bo mogłem dużo spożyć i tak robiłem żeby inni stawiali, a ja w zamian ciekawe rzeczy opowiadam. Później jeść bym chciał co generuje koszta. Jak już sie pije to najlepiej coś jeść żeby nie paść za chwilę. No i coś mocniejszego jak masz taką mocną głowę. A te opowieść najlepiej nagrać i można słuchać dowoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: skrzynke mam zablokowana dawaj na publika, sprawa sie szybko rozwiąże Za kogo mnie masz? Jestem romantycznym facetem najpierw nastrój, gadka, winko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 153 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak już sie pije to najlepiej coś jeść żeby nie paść za chwilę. No i coś mocniejszego jak masz taką mocną głowę. A te opowieść najlepiej nagrać i można słuchać dowoli A kto pojedzie samochodem Ty i nie będziesz pić żeby był prywatny środek transportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: nie ma tu takich. same przegrywy i pantofle pod butem żon/narzeczonych pantofel nie może być przystojny i elokwentny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 57 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Więc co tu robisz przebierańcu? Śmieje się z was nie połapałaś się? Jesteś tak bystra jak głoszą legendy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach