Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

Pasta jajeczna z makrelą wędzoną. 🐡

Polecane posty

Przed chwilą, Get Out napisał:

I co w związku z tym udaj się na policję to rozwikłać, bo mnie to lata przygłupie 😁 

To w związku z tym, że się spinałeś jak baranie jaja żeby udowodnić, że jesteś w jukonie. A teraz palisz głupa żeby nie brać wszystkiego na serio 😄

1 minutę temu, Jakub Marley napisał:

Może chodziło jej o to, ze kobieta podniecona robi sie naprawdę wilgotna, a nawet mokra. Wtedy każdemu jest przyjemnie. Ok, Qwerty. 

Czyli przyznałeś mi racje. Dziekuje, możemy sie rozejsc, 1:0 dla mnie

2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

A ty na podstawie cyckow I masz się za lepszego xD plastickowy Krzysztofie.

To biologia czysta i kobieta musi mieć piersi żeby stanął, bo jak ty sobie to wyobrażasz, że ktoś uja na loterii wygrał i wsadza gdzie popadnie o naiwności. 😆

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

Znowu wszystkich zjarałaś racą 😙

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie kojarzę żadnego Puchacza. Kiedyś był taki nick, ale pisał raczej normalnie i to chyba nie o niego chodzi.

To by było dziwne jakby Sliwka okazala sie Puchaczem ale łaczy ich stalkerstwo hm

3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Pojasnilabym system akcja reakcja ale obawiam się ze to ja bym teraz waliła płatem czołowym o witryny bez sensu. Ide latać na miotle bo syf i malarią. Bajojajo

Bajojajo.

18 minut temu, salix napisał:

Nie ma mnie na forum a widze 😂😂😂

Przecież wy z baba tylko posługujecie się sobą nawzajem, żeby załatwiać własne konflikty. Nie ma w tym grama autentyczności, ani obiektywizmu nie mówić już o sympatii czy empatii. Wykorzystałaś ją bez skrupułów dla poprawy swojego podupadającego wizerunku, zamieniając przy tym w ubogą starowinkę i żonglując jej wizerunkiem babci emerytki. Wsparcie jak diabli takie empatyczne w ..., byle dowalić ewce i doktorowi.

Nie zapędzaj się tak z tymi kłamstwami. Gdybyś mnie choć odrobinę znała/czytała  zauważyłabyś, że wszystko co tu piszę wychodzi spod moich palców i głowy. 

Nigdy się identyfikuję z żadną grupą! Qwerty jest dla mnie taką samą koleżanką jak ty i cała reszta. 

Nikt nie zdoła mnie obrazić nazywając enerytką, bo od niedawna nie jestem 😁 Mało tego. Byłam w szoku gdy zobaczyłam już 1 przelew pieniężny na moim koncie 🤣 

Nie mam konfliktu z Evą. Ona należy do grupy osób, które trudno polubić. Mimo szczerych chęci.

• Thanks 1

To biologia czysta i kobieta musi mieć piersi żeby stanął, bo jak ty sobie to wyobrażasz, że ktoś uja na loterii wygrał i wsadza gdzie popadnie o naiwności. 😆

I jak to się ma do twoich wzniosłych wartości jakoby nie oceniać człowieka ze względu na seksualność? Wsadz łeb do odbytu i sprawdz czy cie tam nie ma plastickowy Krzysztofie.

1 minutę temu, matka salowej napisał:

Znowu wszystkich zjarałaś racą 😙

nie przesadzajmy, Gapcio to nie "wszyscy"

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

To w związku z tym, że się spinałeś jak baranie jaja żeby udowodnić, że jesteś w jukonie. A teraz palisz głupa żeby nie brać wszystkiego na serio 😄

A od kiedy tutaj jest obowiązek udowadniać gdzie się mieszka i równie dobrze można dać foto Warszawy kwitując że się jest rezydentem stolycy. 😁

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

I jak to się ma do twoich wzniosłych wartości jakoby nie oceniać człowieka ze względu na seksualność? Wsadz łeb do odbytu i sprawdz czy cie tam nie ma plastickowy Krzysztofie.

Miało Cię nie być, bo wania rybą. Co wiec tu robisz? Oddelegowuję cię. 

nie przesadzajmy, Gapcio to nie "wszyscy"

Pojaśniłaś go, kolejny dzień kolejny sukces 😙

2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Nie. Ok bylo jak poklepanie cie po ramieniu, ze bedzie dobrze. Moze kiedys znajdziesz faceta, który cie podnieci. Nie zrozumiałaś. 

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Miało Cię nie być, bo wania rybą. Co wiec tu robisz? Oddelegowuję cię. 

Nie jestem twoja podwładna. Ja tu wydaje polecenia bo jestem babko dyrektorko i nakazuje ci także wsadzic łeb do odbytu celem odnalezienia rigczu bo utknął tam mocno

• Haha 3

17 minut temu, Get Out napisał:

No i przypominanie mu , że panicznie boi się aby jego flagowiec nie wypłynął najskuteczniej typa triggeruje. Bo ma tyle brudu za uszami że głowa mała. 😆Wiesz to tak jakby ktoś przeszedł w kominiarce i próbował Cię umoralniać,  a nawet rozliczać z tego co jadłaś i piłaś. 😁

No, w rozliczaniu to akurat on jest mistrzem. Uważa się za takiego nieskazitelnego, a babra się w największym szambie forumowym. 

• Thanks 1

Dzieki.

Zawsze podkresle twoje sukcesy na forum gdybyś potrzebowała 😙

1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał:

Moje wartości to koneksje i kasa z czego jestem dumny, bo nie mam złudzeń, ale beke mam z tych co udają uduchowionych a lecą biologią jak zwierzyna i na tym polega różnica między nami . 😆

• Haha 1

Ciekawa jestem jakbyśmy wszyscy się spotkali na żywo, czy dalej by były te same kłótnie. 😁

6 minut temu, uśpionaZzz napisał:

To by było dziwne jakby Sliwka okazala sie Puchaczem ale łaczy ich stalkerstwo hm

Może tak się okaże.

1 minutę temu, Get Out napisał:

Moje wartości to koneksje i kasa z czego jestem dumny, bo nie mam złudzeń, ale beke mam z tych co udają uduchowionych a lecą biologią jak zwierzyna i na tym polega różnica między nami . 😆

Czyli kolejny przypadek rozdwojenia jazni z postępującą amnezjo. Nie mam pytań. Wracaj do penetracji głową.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Ciekawa jestem jakbyśmy wszyscy się spotkali na żywo, czy dalej by były te same kłótnie. 😁

Noże ze stołu w ru/ch by poszli, to nie ulega wątpliwości. 😁

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

No, w rozliczaniu to akurat on jest mistrzem. Uważa się za takiego nieskazitelnego, a babra się w największym szambie forumowym. 

Dobrze, że przynajmniej masz realną ocenę swojego towarzystwa.

6 minut temu, Baba napisał:

Nie zapędzaj się tak z tymi kłamstwami. Gdybyś mnie choć odrobinę znała/czytała  zauważyłabyś, że wszystko co tu piszę wychodzi spod moich palców i głowy. 

Nigdy się identyfikuję z żadną grupą! Qwerty jest dla mnie taką samą koleżanką jak ty i cała reszta. 

Nikt nie zdoła mnie obrazić nazywając enerytką, bo od niedawna nie jestem 😁 Mało tego. Byłam w szoku gdy zobaczyłam już 1 przelew pieniężny na moim koncie 🤣 

Nie mam konfliktu z Evą. Ona należy do grupy osób, które trudno polubić. Mimo szczerych chęci.

Chce mi się wyć 😭

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

Czyli kolejny przypadek rozdwojenia jazni z postępującą amnezjo. Nie mam pytań. Wracaj do penetracji głową.

Wyraziłem się tak jasno że nawet ułom by załapał, a ty chcesz stosować na mnie te tanie manipulacje byś się wstydziła. 😆

Noże ze stołu w ru/ch by poszli, to nie ulega wątpliwości. 😁

Zaraz po kotarbie zajmujesz kolejne zaszczytne miejsce psychola kafeterii. Gratuluje. Wygrałeś bilet do jukonu

35 minut temu, Jakub Marley napisał:

Grzecznie? Moze przeczytaj jeszcze raz swoje posty. I moją odpowiedź. Bedziesz do mnie zwracała sie w obrazliwy sposób,  dostaniesz ode mnie to samo. Z tym, ze ja nie zgłaszam waszych hejtow.

Dlatego cały dzień siedzisz tutaj z żoną, wywyższasz się, lajkujecie swoje posty i ty ciamajdo chcesz mnie pouczać? To jest wasz sposób na spędzenie niedzieli? Współczuję i łączę się w bólu 😌

Kiedy separacja Hugh i żona pójdzie do pracy? Może nabierze ogłady, coś zarobi i głupoty wyjdą z głową, bo babina ewidentnie się nudzi.. 😄

Jesteście tak toksyczni, beznadziejni, że nie dziwię się, że każdy ma was dosyć rozwodniku (podstarzały) 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się