Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luana21

no nie moge

Polecane posty

Dlaczego wszyscy moi znajomi juz imprezuja, a ja mam dopiero w tym tygodniu sesje? Zycie jest niesprawiedliwe, zaraz mnie szlag trafi, 5 egzaminow, dzien po dniu.

Juz nie mam sily sie uczyc, wczoraj sie chyba do 4 nad ranem meczylam.

Gość szklana
to po co wybieralas taka trefna uczelnie pewnie prywatna lipa

Nie, to jeszcze gorzej niz prywatna uczelnia...To uniwersytet w Dreznie.

bo sa studia i studia, sa kierunki ktore sie przechodzi i juz, a sa i takie ze trzeba pracowac, ale wszyscy z tytulem mgr czy mgr inz. skonczymy i bedziemy sie tak samo liczyc na rynku pracy jak inni, ale moze za to bedziemy wiecej wiedziec :D (tak sie pocieszam) a moze poprostu trzeba bylo pracowac caly semestr ;) a nie tylko Ty tak masz, u mnie caly kierunek ma jeszcze wrzesien zawalony, zreszta walczymy o dopuszczenie do egzaminu :( no nie liczac tych co maja po 4 egz nie zdane, luzaki ech :P ale damy rade :D nad wode z ksiazkami i juz ;) nie daj sie !!!

Ja sie uczylam caly semestr, wczoraj i dzisiaj napisalam nawet dobrze, ale mam jutro, pojutrze i w piatek \"killery\" w stylu laciny, kulturoznawstwa, itp.

aaaaaaaaaa tylko nie taki rzeczy ;) ja tam wole moja mate, fizyke i chemie tylko pod innymi nazwami, politechnika - to jest to :D nie poddawaj sie, wiem ze ciezko w taka pogode, ale jak bedziesz miala pozytywne nastawienie to dasz rade, P O W O D Z E N I A !!! :)

Tu jest system chory, caly semestr sobie robisz co chcesz, a potem po 3 egzaminy dziennie.