Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaaaa

dziewczyny lubiace gry....

Polecane posty

Gość jajajaaaa

Mam 24 lata, jestem zadbana i nieskromnie moge powiedziec ze ladna. Lubie shopping i wizyty u fryzjera jak prawie kazda dziewczyna. Bardzo tez lubie gry zwlaszcza rpg, na ps2 oraz filmy anime. Ktos moze powie ze jestem dziecinna, ale co w tym zlego? W zyciu jest tyle problemow ze to chyba nic zlego ze uciekam czasem od tego do swiata fantasy. Mam swietnego faceta, z ktorym chetnie spedzam czas / wspolne zainteresowania! /. On jest wniebowziety ze nie jestem zmanierowana lalka. Co o tym sadzicie? Macie podobnie? Czy sadzicie ze 24lata to pora dorosnac? A jesli sa tu faceci czy moj chlopak jest wyjatkiem? Czy mogli byscie byc z panna ktora ma takie zainteresowania? Z przyjaciolkami nie rozmawiam na takie tematy bo one nie rozumieja moich zainteresowan.

Gość jajajaaaa
zakupy jesli wolisz :P

no nie wiem, ja mam 26 lat i z moim facetem siedzimy w domu obok siebie przy swoich kompach i tłuczemy sie z innymi ludkami w mmorpg\'ach; oglądamy anime (w tym hentaii :D ), fascynujemy sie mangą. Kłócimy sie (albo raczej kłóciliśmy sie) kto pierwszy zagra w Obliviona i kto pierwszy bedzie czytał najnowsza powiesc fantasy Eriksona. Ja sie z tego cieszę, że mój jedyny jest i moim przyjacielem i kochankiem i nic mi więcej nie potrzeba :)

Gość jajajaaaa
Zajebiscie! U nas jest podobnie! Strasznie sie ciesze ze nie jestem sama!

:D Ja za fryzjerem tez nie przepadam, a zakupy to tylko wtedy kiedy sa nieplanowane ;) bo tak ogólnie to ja nie przepadam za tłuamami, a wszedzie gdzie sa sklepy sa tłumy :O Ale jajajaaa, jezeli dobrze Ci tak jak jest, jestes sczesliwa z tego jak jest to nie przejmuj sie znajomymi, które tego nie rozumieją; moje znajome tez tego nie rozumieja i dlatego z nimi nie rozmawiam o tym, bo ani jak ich do gier itd nie przekonam ani one mnie do swoich zaiteresowan, a mi jest dobrze tak jak jest :)

Gość a tak przy okazji
to full was ;)