Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwy jedruś

moja pani płacze

Polecane posty

Gość szczęśliwy jedruś

czekamy na upragnionego dzidziusia i to naprawde wielkie szczescie dla nas dwojga! niestety od ostatniej wizyty u lekarza moja niuna cały czas płacze. podobno lekarz nawet nie spojrzał na nią jak weszła do gabinetu obejrzał wyniki badań krwi i moczu powiedział ze jest niedokrwistość przepisał leki i to wszystko. jest w 16 tyg, ciąży wiec myślała że jak zrobi badania lekarz w końcu założy jej karte ciąży zmierzy ciśnienie czy choćby zbada a tu nic przepisał recepte i koniec! następna wizyta za 3 tyg. a ona płacze bo nic nie wie nawet nie słuchała bicia serduszka:( jest zawiedziona opieką lekarską i od dziś szukamy innego . pozdrawiam gorąco przyszłe mamusie i życzę Wam lepszej opieki medycznej od tej którą my mamy dbajcie o siebie!!!!

Popieram zmiane lekarza jesli tak traktuke pacjeta, ja tego nie zrobiłam i wylądowałam w szpitalu. Na szczęście dobrze się skonczyło:). Życze powodzenia i dooooobrego lekarza to naprawdę baaardzo ważne

gratuluję 🌼 Ja proponuję zmienić lekarza, coprawda pierwszy raz słuchałam bicia serca przed samym porodem ale USG mialam już zrobione. Karta ciąży od razu była założona no i oczywiście dostałam piękne zdjęcie z usg, które oglądałam 24 godziny na dobę. Dla kobiety w ciąży bardzo ważne są wizyty u gina no i komfort psychiczny że z dzidzią wszystko w porządku. A może zafundujesz swojej pani wizytę USG u jakiegoś dobrego gina, wtedy będziecie mogli obydwoje zobaczyć wasze szczęście.

Gość bajka_
ja zmienilam lekarza w trakcie ciazy ok. 13 tc i jestem z tego faktu bardzo zadowolona. trafilam na swietnego pana ginekologa w srednim wieku- i od samego poczatku jest wszystko jak nalezy czyli: karta,zawsze szczegolowy wywiad, wazenie, pomiar cisnienia u mnie, badanie serduszka malej podczas kazdego badania,badanie wewnetrzne przy kazdej wizycie, fachowe porady, odpowiedzi na kazde moje pytanie, roznorakie, skutecznel leczenie (problemy z pecherzem moczowym) do tego l4 przez okres calej ciazy i nierobienie z tego najmniejszych ceregieli, reakcja natychmiastowa na nieprawidlowe wyniki - tez mialam anemie, a teraz czerwone krwinki prawie w normie, do tego facet z poczuciem humoru, mozna z nim o wszystkim porozmawiac, a co najwazniejsze nie wzial ode mnie nigdy nawet zlotoweczki, bo dodam, ze chodze do panstwowej przychodni specjalistycznej w Gdansku i nigdy nawet nic takiego nawet nie zasugerowal, a wiem ze to czesta praktyka niby za lepsza opieke, zwlaszcza przy wystawianiu L4 ( a pan dr stwierdzil, ze przy ciazy jest tyle paskudnych dolegliwosci, ze juz sama ciaza jest wskazaniem do pojscia na l4, jesli ktos sie zle czuje, aczkolwiek nie jest to choroba) mam zamiar rodzic w szpitalu, w ktorym pracuje tez moj gin. prywatnie chodze jedynie na usg do swietnego specjalisty, bo dobre usg potrafia zrobic tylko nieliczni lekarze i tyle. takze koniecznie zmiencie lekarza, jesli jestescie niezadowoleni, bo to przeciez niezmiernie wazne w ciazy i dla dziecka i dla komfortu psychicznego rodzicow. ja slyszalam pierwszy raz bicie serduszka malej w 12 tc, a plec znalam w 21tc, szkoda wiec, zeby omijaly Was takie cudowne przezycia albo zebyscie mieli na nie czekac dluzej niz to konieczne! zycze powodzenia i pozdrawiam

Gość czarna_kawa
JĘRUSIU skąd jesteś?? może są dziewczyny z Twojej miejscowości i polecą Ci dobrego lekarza :) Do obecnego nawet nie wracajcie ...

Gość szczęsliwy jędruś
witam wszystkie mamusie :)) dziekujemy za rady:) dziś postawiliśmy całą rodzinkę na nogi i wkoncu ktoś znalazł lekarza podobno jeden z lepszych:) wizyte mamy dopiero w poniedziałek ale nastroje już nam sie poprawiły czekamy z niecierpliwością!!! życzę ochłody w ten upalny dzień ! czarna_kawa mieszkamy w łodzi pozdrawiam

Gość mama Marcela
to sie w pale nie miesci naprawde

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci