Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbiciel prawdziwych kobiet

Luźne szparki są ok

Polecane posty

Gość wielbiciel prawdziwych kobiet

Koniec z kultem dziewctwa i zwiazanych z tym ciasnych szparek. pewnie mnie zjedziecie ale uważam że seks z kobietą o większych rozmiarach pochwy może być super. Moze jestem zboczony ale wąskie i ciasne pochwy kojarzą mi się z małymi dziewczynkami. I zaznaczam że nie jestem kobietą z szeroką pochwą

Gość wypier___ kobieto z wiadrem
! i nie plugaw prawdziwych mężczyzn!

pewnie czyli jakoś 80% -90% tak ma :classic_cool:

Gość anabel
dziewictwo jest po to żeby je tracic, nie rozumiem w czy problem

Gość Jak ja lubię te klimaty
Uwielbiam takie pikantne dyskujsje. Chłopczyku poszukaj sobie dziewicy, tylko takiej z pochwą jak naparstek żbyś nie czuł luzu :)

Gość Kultu dziewic u nas nie ma
Jest natomiast kult ciasnych szparek i z tym kultem trzeba walczyć Łudą jest pogląd że dziewczyna z ciasną pochwą jest lepszą kochanką od tej z szerszą. Moją zona ma szerszą po porodzie drugiego dziecka a mimo to w łóżku jest nam tak samo dobrze jak przed porodami

Gość 132137744
zawsze dziewica ma mala szparke,ale dlaczego kojarzy sie z mala dziewczynka ??? przeciez moze miec 25 lat albo i wiecej

kobieta=cipka, inaczej po co by byłybyście nam?

Gość Gustaw z Ełku
Analiza za i przeciw luźnym szparkom: Za 1. Z luźną można dłużej i nawiększych obrotach 2. Nie trzeba się bać o otarcia i inne dolegliwiści typu ( boli mnie jak mój facet we mnie wchodzi) 3. Kobieta mająca luźna pochwę jest bardzie sklonna do stosowania alternatywnych technik seksualnych np. oral, anal itd Przeciw: 1. czasem cieżko dojść w prezerwatywie a zwłaszcza po pijaku :) 2. Kobieta może sobie poszukać kogoś z większym prąciem lub z opanowanymi technikami jak fisting Ale generalnie to chyba na plus :)

ponoc gorrraca tez ma ciasna, a na anal, oral, dwa baty sie godzi, wiec ten punkt do ciasnych bym wrzucil :classic_cool: o tak ciasne wygrywaja!

Gość Jurek z hamowa
Ty gustaw to powinieneś książke napisać. masz sporo racji. Luźnej nie trzeba za dlugo rozgrzewać i można napierniczać bez opamietania :) A z tym dochodzeniem w luźnej szparze to mi się wydaje że to bardziej kwestia atrakcyjności partnerki niz szerokości jej krocza. Choć w gumce jest gorzej

Gość Gustaw z Ełku
Do przeciwnika kobiet z wiadrami Według mojego doświadczenia wiem że tak jest poprstu mając mniejsze doznania w pochwie kobiety chętniej szukają innych doznań np. w tyłeczku. A bojac się że nie sprawiają wystarczającej satysfacji partnerom starają się im to wynagrodzić laseczką z wytryskiem w ustach. :)

Gość dziurka
a co mają powiedziec kobiety ktore rodziły dzieci. Przeciez to logiczne ze maja lużniejsze pochwy. Gdyby facet wiedział jaki to ból rodzic dziecko to napewno nie rozważałby jak dziurka jest lepsza luźniejsza czy szersza. To jest w naturze kobiety że po jakims czasie mięśnie kobiecej pochwy słabną i staje sie luźniejsza. Nie powinno to stanowic dla faceta problemu!

musze to powiedziec,luzniejszacipka ma wiele zalet: 1.partner nie czuje sie skrepowany ze zrobi kobiecie krzywde 2.mozna bardziej urozmaicic gre wstepna 3.kobieta ktora miala juz doswiadczenia seksualne jest lepsza kochanka 4.dziewica predzej czy pozniej bedzie chciala sprobowac jak jest z innym 5.predzej czy pozniej zostaniesz rogaczem i teraz czekam na replike:D

Gość dziurka
Zreszta to jest kwestia dobrania partnerów. Niektórzy faceci tez mają mniejsze przyrodzenie i ci powinni wybierać kobiety z mniejszymi dziurkami

punkt 4 i 5 to najprawdziwsza prawda, niestety :(

Gość dziurka
tez musze sie zgodzic z poprzednikiem co do 4i5

gadajcie o swoich wiadrach a dziewice i ciasne szparki zostawcie smakoszom :classic_cool:! Ci co was pocieszają, liczą tylko na...:D., bo zeby dziewice tylko dla najlepszych :classic_cool:, a wiem co piszę!

cipka sie dostosowuje do kutasa, to taka zaleta jak sie jest pierwszym :classic_cool:, rozne sa pochwy, ale pochwa jest elastyczna, stad pozniej kobieta przy 2,3 jak trafi na wiekszy niz ten 1. to ja boli, jak na za maly, nic nie czuje! Kazdy "fachowiec" ci to potwierdzi np. ja :classic_cool:, nie wymienie, bo bedzie "jak na moj wymiar szyta"!

Gość pokrzywdzony facio
A ja uważam że to nie fair Naturalne jest że pochwa kobiety wraz z użytkowaniem sie poszerza :) To jest normalne i nie protestuję. Ale zatem męskie prącie tez powinno powiększać się wraz z użytkowaniem.

Gość dziurka
To nie prawda że kobieca pochwa powiększ się wraz z użytkowaniem. Wyobrażasz sobie jaka byłaby duza koło 50 lat!!!!!!!

Gość do przecinika luźnych
Teraz sam się wydałeś koleżko napisałeś że jak dziewczyna ma faceta z wąskim a później z szerokim szerokim penisem to jest jej dobrze a jak po szerokim ma wąskiego to nic nie czuje. Już wiem czemu zawsze chcesz dziewic :) Boisz się że z twoim penisem nic nie będa czuły Jestes żenujący chłopczyku

Gość dziurka
Kobieca dzuirka może poluznic sie po porodach ale nigdy od samego częstego seksu!