Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy ratunku dziewczyny

Ratujcie mnie

Polecane posty

Jestem w 4 miesiący ciąży i dostalam okresu.Byłam u lekarza i powiedzial ze o zadnej ciazy nie ma mowy. Poszlam do prywatnego,powiedział ze jestem w ciąży a okres to tylko jakies resztki krwi i nic z dzieckiem złego sie nie dzieje. Nastepnego dnia(dzis)poszłam do innego i ginekolog i powiedział ze musze przejsc jakis zabieg bo jestem w ciazy i cos mi tam peklo i dlatego krwawię. Co ja mam w koncu robić?

Gość kobieto
czym prędzej do lekarza!!!To nie są żarty, tu chodzi o twoje dziecko, niech ci porobia jakieś badania, żebyś była spokojna. Pozdrawiam:):):)

robili usg i kazdy mowi co chce :( mąz szalu dostała a ja nerwicy powiedział ten lekarz ze trzeba poczekac az ta krew splynie i wtedy na te zszywanie

Gość ania2
powinnaś już dawno być u lekarza

jezu czy ty przeczytałas co napisałam?? bylam u 3

Gość juz poprawiam
i siedzisz teraz na forum?kto ci tu pomoze??przeciez to 4 m-c!!!a gdzie ty chodzisz do tych lekarzy???

u pierwszego w nfz i u 2 prywatnie bylam kazal czekac ten az wyleci ta krew a potem zabieg zaszycia tego czy cos

Gość mylaca_____
to jakas niepowazna siezgrywa,niedajacie sie wrobic

Gość Przestan sciemniac smarkulo

no i czekalam az mnie ktos zbeszta. Nie mialam juz sily sie wlec do nastepnego lekarza,myslalam ze moze tu mi ktos pomoze ale nie,nie zycze Ci abys przezywala to co ja

Gość Idz na pogotowie

Gość mylaca_____
moze mamy cie jeszcze zbadac?? znajdz sobie jakis inny temat

Gość kobieto ale
Co może pomóc Ci ktoś na forum???? Jak Ty sama nie wiesz o co chodzi, lekarz Ci "coś" zszyje??? Nawet nie wypytałas dokładnie w takiej sytuacji??? Jak to nie masz siły iść do kolejnego lekarza? Zależy Ci za tym dziecku? Jeśli tak bylABYś teraz na izbie przyjeć patologii ciązy a nie przed kompem. Przykro mi jesli jest inaczej ale myślę ze to prowokacja. Marna.

Gość juz poprawiam
skoro jestes w takiej syt to jak mogłas dac sie zbyc lekarzowi ze mowisz "cos tam"zszyc-powinnas miec wszystko wytłumaczone a tak w ogole to powinnas w szpitalu lezec

Gość to chyba
dobry pomysl - idz na pogotowie, na pewno cie z tym nie odesla!!

I ja napisze że do lekarza .Mi pekł krwiaczek i dostałam strasznego krwotoku ,szybko pobiegłam odrazu do szpiotala by nie tracić czasu.Tobie też tak radze by nic się nie stało dziecku

Gość Dianemka
Do szpitala ale na pogotowie leć!!!

No istna wariatka! Ja bym dzwonila po karetke i to z miejsca w ktorym by to mnie spotkalo!! Ja lub maz badz ktokolwiek w moim poblizu!! Czy Ty chcesz tego dziecka? Ile masz lat 15?

Gość jak masz blisko akademie
albo dobry szpital albo Centrum Zdrowia dzxecka to jedz.A potem podaj tych niedoukow do sądu.

No nie wierzę, że kobieta w ciąży z krwawieniami siedzi na kafe zamiast szybko jechać do szpitala! Albo szczyt nieodpowiedzialności albo kiepska prowokacja.

Gość annii
A ja cię rozumiem, bo na samym początku ciąży byłam w podobnej sytuacji - byłam u 3 lekarzy i KAŻDY MÓWIŁ COŚ INNEGO!!! Dopiero jak mój lekarz wrócił z urlopu, to się mną porządnie zajął, skierował do szpitala i ciążę uratował. Dlatego po takim doświadczeniu mogę ci poradzić jedno - jak najszybciej JEDŹ DO SZPITALA ALBO NA POGOTOWIE!!! I trzymaj się!

Gość annii
I jak?? byłaś gdzieś?? jak się czujesz?

Gość anap
przede wszystkim nie wpadaj w panikę i nie czytaj już więcej żadnych rad na forum, to zszywanie o którym piszesz to być może zakładanie szwa któro odbywa sie po 16 tygodniu ciąży kobietom u których jest ryzyko wczesnego przyjścia dziecka na świat , ściąga się go dopiero przed porodem, a kobieta moze normalnie funkcjonowac w domu(żadnego dźwigania), najważniejsze by ustalic przyczynę krwawienia.moja rada to wybierz jednego lekarza i jego sie trzymaj.