Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to tylko ja ...

Tatuaż

Polecane posty

chcialabym zrobic sobie tatuaz :) najlepiej nad pośladkami :) czy ktoras z Was ma tatuaz i gdzie ?? i co przedstawia Wasz tatuaz ? :)

Gość majjjka aa
ja mam na ramieniu takiego motylka- nie jset za duzy ale widoczny :) no i robi wrazenie- polecam :)

Ja mam dwa takie cuda:P Jeden na dekoldzie (waż na sztylecie) dlugosci okolo 15cm, drugi to kotek, w zasadzie pol pyszczka kotka na brzuchu, gdzie kolczyk \"robi\"za oko, druga czesc pyszczka jest jakby zamazanai wtopiona w skore... Chcialabym jeszcze tak jak Ty nad pupa zrobic sobie tzw tribala, ale trzy to bedzie juz chyba za duzo;(

ja mam ciekawe wzorki-swoje, ale nie pokaze bo moje sa jedyne w swoim rodzaju :classic_cool: ;) Po pierwsze pomysl nad motywem pod katem zeby opisywal Ciebie. Ja np wiedzialam ze nie chce czegos malego. Nie chce czegos kobiecego, slodkiego;) Cos silnego, cos zeby wlasnie wtapialo sie w skore. Wzor jest bardzo wazny. Np. jwesli chodzi o mojego weza to najpierw pomyslalam o miejscu,potem ze to bedzie waz, potem ze sztylet (nie kobiecy;) ). Dopiero pozniej przewertowalam kilkanascie czasopism w studiu w poszukiwaniu odpowiedniego weza. W studiu maja tego mnustwo;) Tylko musisz to dobrze przemyslec bo nie tyle mozesz zalowaz zde zrobilas tatuaz ale mozesz zalowac tego, co on przedstawia...

teoretycznie, ale powiedz kto je bedzie widzial;)?? Robisz to zeby sie pochwalic;) No moze przy okazji, bo oczywiscte ze przed ewszystkim dla siebie;) Ale taki wielki tatuaz jest .. brakuje mi slowa:O chodzi o to ze jak zalozysz bluzke odslaniajaca brzuch i czesc plecow to nie bedzie widac co to jest i moze nie wygladac to ladnie.

zastanow sie;) Ja mam obydwa tatuaze 5lat, jednego zaluje troszke:(Nie ze go mam, ale wlasciewie tego ze wąż jest kolorowy, a z biegiem czasu wolalabym czarno bialy;)Przemysl a bedzie dobrze;) Powodzenia zycze:) I dbaj o niego w pierwszych tygodniach;)

Ja mam dużego smoka na plecach - a jest w takim miejscu, że czasem zapominam jak wygląda tak rzadko go widuję :) Czasem mnie ktoś zaczepi np. w pracy zdziwiony gdy mi kawałek wyjdzie spod ubrania a ja przez chwilę nie wiem o co chodzi :) :)

Gość aczywywiecie
a czy wy wiecie,że jak się ma tatuaz na dole pleców to nie można mieć znieczulenia w czasie porodu?Cha,cha,ups:)

Sądzę, że laski wydziarane na krzyżu są żałosne. Teraz każda taki ma i wystaje jej z biodrówek razem z kawałkiem dupy i uzdą od stringów. Krzyża nie polecam więc - jest oklepany. Moja kobieta ma za to na pionowy motyw florystyczny z obrazu pewnego malarza, którego oboje lubimy na zewnętrznej kostce prawej nogi. Trochę inwencji, panienki.

Gość airish
ja mam 12 centymetrowy motyw jak to nazwał siwobrody: florystyczny. jest na kregoslupie, wyzej niz te dziarane na krzyzu, ma pionowa postac, zawsze budzi zachwyt, jest super zrobiony, mam go od 4 lat i ani przez chwile nie zalowalam. wazne jest zeby o niego dbac, zwlaszcza na poczatku. i tak jak juz zostalo powiedziane- przemyslec to co ma on przedstawiac. zyby czuc sie z nim dobrze musi odzwierciedlac troszke naszej osobowosci! i jeszcze jedno! dziewczyny, nie robcie sobie tatuazy dlatego ze sa modne! jesli nie jestescie do tego do konca przekonane to lepiej zrobic sobie henne!

Gość airish
sinobrody przepraszam ze przekrecilam pseudo

Gość airish
daj maila to podesle

Gość airish
wysylam ci wlasnie fotke, jest zrobione kiepska cyfra i z wysokosci wiec nie jest wyrazne, lepsze mam w albumie z lustrzanki

Gość kololowa
tatuaz tak ! ale zalezy gdzie i jaki ja mam 2 jutro bede robic 3 sa to kobiety o skrzydlach motyli bardzo efektowne subtelen na pewno si eich nei powstydze z akilka lat natomaist to co napisal SIWOBRODY to poprostu wyjal miz ust te 'krzaczki' na krzyzu sa zalosne oklepane do tego stringulce i tlenione wlosy brrrr:O oczywsicie nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba ale dla mnie laska z tymi krzaczkami nad lezdwia albo nie daj boze napisem POLSKA na krzyzu to zgroza

Gość bcbbc
JA mam smoka nad posladkami. ateraz mysle zeby zrobic sobie skrzydła na łopatakach

Gość no wlasnie troche polotu
nie powiem zeby waz na sztylecie, albo smok byl czyms specjalnie oryginalnym... mniej wiecej tak samo jak kolczaste wience, rozyczki i serduszka:P tez zamierzam sobie zrobic oczywiscie kwestia gustu ja zastanawiam sie od dluzszego czasu nad wzorem-bo tatuaz na pewno sobie zrobie najbardziej podobaja mi sie tzw biomechanicale-z pewnoscia sa dosyc oryginalne, oczywiscie nie mazdy jest ladny i nie kazdego odwazylabym sie sobei zrobic:) ten np jest niezly:) http://www.bmezine.com/tattoo/A70113/high/bmepb432679.jpg

Gość bcbbc
biomechanika welug mnie nadaje sie tylko dla facetow

Gość no wlasnie troche polotu
dlaczego?zalezy od tego jakiej wielkosci i jaki wzor smoka, trybala, motylka itp nie zrobie sobei na pewno bo pol swiata w tm chodzi:)

Gość kutwa mac
laski z tatuazami lubia sie puszczac - jesli ktos chce bzyknac szybko jakas laseczke niech wybiera taka z tatuazem puszczaja sie i dobrze to robia - polecam

http://www.tattoofinder.com/ tu jest mnostwo tatuazy podzielonych na grupy wiec kazdy znajdzie cos dla siebie. Ja osobiscie mam smoka dlugosci ok 10 cm na podbrzuszu po prawej stronie... Zrobilam go rok temu i uwielbiam go, nie znudzil misie i nawet nie pomyslalabym ze misie znudzi;/ bo jest sliczny. To jest smoczek - tribal. Przemysl robienie tatuazu nad posladkami bo to wyglada nieraz dosc tandetnie...

mi sie* - nie wcisnela sie spacja :) mojego tatuazu nie znalazlam na tej stronie (byl projektowany przez tatuatorke) ale jest tam naprawde ogromna ilosc i sa dosc ciekawe :)