Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się ale też martwię

moj chłopak nie robi mi minetki....czemu?

Polecane posty

Najlepiej to jak zapomnisz o oralu. Facio nie chce bo sie troszku brzydzi. Smak nie ten co w gazetach pisali, kolor nie ten co w Cats\'u, kobieta brzydka... powodów jest ogrom, ale cel za to jeden... nie robić.

Gość Głupie komentarze...
Zgadzam się z Tobą musiq, własnie to zaproponowałam. Chyba o to chodzi w seksie żeby obie strony były zadowolone:) Tu nie tematów tabu, to nie jest żadne wyuzdanie:)

Gość śmieję się ale też martwię
:o ciekawe że przez ostatni rok się nie brzydził. wiciąz powtarzał że to uwielbia i sam pytał czy może...nie raz kiedy nie chciałam to on i tak prosił:) dlaczego na każdym forum znajdują się tacy złośliwcy którzy chcą człowiekowi dopice maksymalnie?:o podczas okresu nie pozwoliłbym nigdy w życiu na minetkę:o co za koszar i nie smierdze. to prędzej on ale ja się przyzwyczaiłam. smierdzę ostatecznie po stosunku kiedy on we mnie był:P ale przed stosunkiem jetsem pechnąca i świeża:)

Gość Noemii
to co bierzesz mu do buzi jak on śmierdzi?????????? fuuuu moze przestał cie przez to szanować. a myjesz sie przed samym aktem minetki? czy moze myjesz sie godzine wczesniej? moze nosisz majtki ze sztucznego twoarzywa a teraz upał i moze sie spociłaś tam mimo mycia? byc moze raz cos poczuł i sie zraził.

Noemii moze nie mam doswiadczenia,ale wydaje mi sie ze jednak zapaszek powinien byc

Gość Noemii
mysle ze najlepiej jest jak nie ma zadnego zapachu. podobnie jak z penisem, dlatgo najlepszy oral dopiero świezo po myciu, mniam