Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cukerr

znacie jakies opinnie na temat kosmodisku?

Polecane posty

Go艣膰 cukerr

dziewczyny czy znacie jakies opinnie na temat kosmodisku? moja mama ma problemy z kregoslupem i zastanawia sie nad zakupem kosmodisku, ale nie wie czy warto. jesli wiecie cos na jego temat to prosze napiszcie ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cukerr
uuuppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sissy666
Pierwsze kosmosyski by艂y robione z gorczyc膮,teraz reklamowane s膮 platikowe.Uszy艂am sama sobie taki kosmodysk.Dwa paski d艂ugo艣ci (zmierzy膰 d艂ugo艣膰 po kr臋gos艂upie-jak zaczynaj膮 si臋 ramiona do ko艣ci ogonowej)szeroko艣膰 10 cm.Jeden bok d艂ugi zaszy膰 i poprzeszywa膰 w szerz co 2cm.Nape艂ni膰 gorczyc膮 ka偶d膮 w ten spos贸b powsta艂膮 kieszonk臋 (b臋dzie ich sporo) i zaszy膰 drugi d艂ugi bok.Doszy膰 gumki z zapi臋ciami (mo偶na zobaczy膰 w TV jak pokazuj膮 zak艂adanie).Mo偶na nosi膰 w dzie艅 i w nocy.Ja zak艂adam na noc.To pomaga,ale zale偶y jaki jest problem z kr臋gos艂upem,bo je偶eli kr臋gi s膮 uszkodzone lub dyski sp艂aszczone (wyschni臋te) to nie wiem czy pomo偶e.Napisa艂am Ci tyle ile sama wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cukerr
dzieki ;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sissy666
nie ma za co,po co wydawa膰 pieni膮dze kiedy mozna samemu to zrobi膰.Je偶eli chcesz wiedzie膰 to gorczyca leczy.Wpisz na google has艂o gorczyca,a napewno dostaniesz du偶o wiadomo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NASA
Kosmodisk to nic innego jak UFO (Niezidentyfikowany Obiekt Lataj膮cy). Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post