Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plissss

lekarz prowadzący ciążę - Wrocław

Polecane posty

Gość plissss

Dziewczyny czy mogłybyście mi polecić dobrego lekarza położnika do prowadzenia ciązy z Kliniki Corfamed z Wrocławia???????? To dla mnie bardzo ważne. Jestem w 11 tc a wciąż nie mogę wybrać takiego lekarze, z którego byłabym zadowolona na 100%. Pomóżcie mi dziewczyny. Z góry bardzo dziękuję 🌻

Witaj ! Ja tam nie prowadziłam ciąży ale wiem z polecenia, że bardzo dobra jest Kotkowska.

Gość plissss
Aga bardzo Ci dziękuję za szybką odpowiedź 😘 Dziewczyny może jeszcze któraś z Was chodzi do Corfamedu we Wrocławiu i mogłaby mi polecić dobrego lekarza do prowadzenia mojej ciąży

Gość mama Marcela
dr. Zabielska - kobieta aniol, prowadzia moja ciaze , zawsze sie do niej czeka z godzine albo wiecej bo zawsze jest obsuwa, bo ona sie nigdy nie trzyma przepisowych 15 minut na pacjentke. nieraz u niej siedziałam nawet 45 min.Super babka.wlasnie bylam u niej na wizycie kontrolnej po porodzie i pologu. i znowu siedzialam dlugo bo chciala wszystko wiedziec.Polecam naprawde. Zreszta to mloda babka, ma dwoch malych synkow wiec sama wie o co chodzi :)

Gość plissss
Mamo bardzo CI dziękuję 🌻 A czy słyszałyście coś o dr Wickiewicz

Gość plissss
Asiu bardzo Ci dziękuję.Dużo dobrych komentarzy o nim czytałam. Czy też do niego chodzisz?

Gość plissss
up up up

Dzięki niemu mam dzidziusia :) teraz co prawda jestem u innego lekarza bo wróciłam do Łodzi do rodziców i tu będe rodzić, ale gdybym rodziła we Wrocławiu to z pewnością cały czas byłabym u niego. Jest konkretny, faktycznie dobry, zawsze jest u niego tłum pacientek, sama zobaczysz, umawiasz się na daną godzinę a i tak czekasz min 30 min bo taka u niego kolejka...

Gość plissss
Asiu bardzo Ci dziękuję. Ja na razie byłam u dr Wickiewicz, ale ona jeszcze nie ma specjalizacji i dlatego nie jestem do końca zdecydowana. Owszem jest bardzo miła i delikatna, ale chciałabym żeby nami tzn. mną, a przede wszystkim moją dzidzią opiekował się naprawdę dobry lekarz, z polecenia. Zapiszę się do niego na kolejną wizytę i sama zobaczę :) Asiu, a nie wiesz przypadkiem czy dr Bielicki albo jakiś inny z Corfamedu pracuje, w którymś z wrocławskich szpitali. Będę Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź 🌼 😘

Nie mam pojęcia czy pracuje w któryś ze szpitali, ale coś mi się zdaję że nie, zbyt czesto jest w tej klinice :) ale można zapytać np w rejestracji w corfamedzie

Gość silvia271
Ppolecam dr Wickiewicz !!!! ja trafiłam do niej jak byłam w 7 miesiącu ciąży, jeździłam do niej na usg 3D i dowiedziałam się od niej więcej niż od mojego lekarza prowadzącego. Teraz prowadzi ciążę mojej przyjaciółki która jest bardzo z niej zadowolona. Dr Wickiewicz robiła mi wypis ze sZpitala jak już wychodziłam z moim ukochanym synkiem :) Polecam !!!!

Gość sosim
Ja chodzę do doktor Zabielskiej i naprawdę polecam - tak, to kobieta anioł

Gość annama1231
a dr Maślaka ktoś zna? jakieś opinie?

Gość annama1231
a dr Maślaka ktoś zna? jakieś opinie?

a doktor Mazurec??? Dziewczyny, czekam na jakiś odzew, wiem że na kafeterii jest sporo wrocławianek, wieć jak ktoś coś wie, to prosze

Gość wera1234
a czy w Corfamedzie lekarze wystawiaja zwolnienia dla kobiet w ciązy, bo nie wiem czy u nich można całą ciąze prowadzić czy trzeba miec jeszce lekarza z kasy chorych, no i może w końcu ktoś odpowie czy pracują w jakiś szpitalach.

Gość wera1234
odświeżam

Gość wera1234
no kurka czy ktos ma jakiegoś lekarza i czy w ogóle ktos chodzi do Corfamedu????????????

Gość wera1234
no i co?

Gość wera1234
widze, że nikt nie chodzi we wrocku do ginka!!

Gość wera1234
no i dupa

Gość saluoss
odświeżam i od razu daje dobrą radę - dr świdrak

Gość Miraculum5
A ja polecam szczerze doktor Michniewicz. Przyjmuje w Zimmedzie i Citodencie. Jest rewelacyjna!

Gość no Michniewiczowa jest
kierownikiem w dziale szybkiej diagnostyki perinatalnej na dawnej Dyrekcyjnej (teraz Borowska) musi się znać na tym co robi, ale właśnie jako specjalista powinna mieć lepsze podejście do pacjentki z problemem, bo takie przecież pacjentki ona przyjmowała na Dyrekcyjnej moim zdaniem brak jej empatii, którą powinna mieć nie tylko jako lekarz na takim stanowisku, ale przede wszystkim jako kobieta

Gość smazkat
błagam, dr Świdrak jest właśnie odpowiednią osobą, z resztą nie bez powodu tak często tu polecaną...

Gość anna js
przecież ma same dobre opinie, o co chodzi?

Gość do anny js
Ty ślepa jesteś czy tylko udajesz?:D to są same dobre opinie - 20 negatywnych??? :D

Gość lokuufka
a 26 pozytywnych, przynajmniej jest wiarygodnie a nie jak u innych..

Gość włamikana
to jest bardzo dobry lekarz