Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konikh

Uzdrowiciel z Filipin

Polecane posty

Gość konikh

Czy ktoś zna przypadki skuteczności uzdrowiciela z Filipin?

Gość konikh
Chodziło ogólnie, o uzdrowicieli.

Gość kejzi
Ja byłam u Jose Segundo (już nie żyje) ok. 12 lat temu. Miałam wyznaczony termin na 1-szą z dwóch operacji kolan z powodu uszkodzenia łąkotki i poluzowania wiązadeł po licznych urazach i chodzeniu o kulach. Przez miesiąc po spotkaniu z Filipińczykiem nie wolno mi było robić żadnych rtg, usg czy innych tego typu badań, żeby nie naruszyć procesu leczenia. Stan kolan wrócił do normy na tyle, że odwołałam zabieg i od tylu lat funkcjonuję normalnie, choć lekarze zabraniali mi prawie każdej aktywności. Chciałabym, żeby mój ortopeda zobaczył kiedyś co "wyprawiam" na parkiecie. Nie wiem, czy każdy ma ten dar. Ten, u którego ja byłam mnie pomógł i jestem Mu za to b. wdzięczna. Szkoda, że nie żyje bo moja przyjaciółka teraz potrzebuje takiej pomocy, a ja nie znam już żadnego healera. Czy ktoś może kogoś polecić?

Gość gość
tak na prawdę to bioenergoterapia nie jest dobra ! Jeśli Chcesz prawdziwego uzdrowienia duszy i ciała to zgłoś się do Jezusa Chrystusa, na każdej Eucharystii Pan Bóg może Cię uzdrowić. ,,O cokolwiek prosić będziecie w Imię Moje otrzymacie'' mówi Jezus !!! a jak Jezus coś mówi to świat może się zawalić ale co Jezus powiedział tak się stanie. Prośmy więc z wiarą Boga Ojca w Imię Jezusa Chrystusa ! a otrzymamy, bo Jezus powiedział ,, Kto prosi otrzymuje''

Gość ja też szukam kogoś takiego
takiego , mam dosyć bólu i cierpienia od 12 lat , lekarze mi nie pomagają , mam chore stawy i kregosłup

Gość gość
Jose SEGUNDO /nie żyje/ przyjmował z jeszcze jednym filipińczykiem . czy ktoś pamięta nazwisko ?,, Ja po porodzie dostałam przepuklinę pachwinową która rosła.,,,, tak bolało, że nie mogłam chodzić. Z początku nie wiedziałam co to jest myślałam, że rak ale lekarz powiedział, że to przepuklina i muszę zdecydować się na operację. ,, Byłam u Segundo który nie wiem co zrobił, wbił palce ?? trwało to kilka minut,,ale bardzo bolało., .. Do dzisiaj mam spokój i jestem mu za to bardzo wdzięczna. Teraz jak czytam o filipińczykach to wiem,, że tak samo jak lekarze są różni jeden jest fachowcem drugi nie. Dlatego szukam filipińczyka który był pomocnikim Segundo,, bo mąż ma kłopot ze zdrowiem., może ktoś pamięta nazwisko.