namiastka 0 Napisano Lipiec 12, 2006 Drogie panie, napewno pewna ilość Was stosuje plastry antykoncepcyjne Evra-tak jak ja.Ja je używam juz od przeszło dwóch lat, od roku jestem mężatką no i jezcze razu nie odwarzłam się na to aby mój mąż zrobił to bez prezerwatywy:(.Poprostu boję się:(, dlatego,że jeszcze nie możemy pozwolic sobie na dziecko. Moje pytanie jest nastepujące-to głupio zabrzmi:(.Ja wiem, że to 99,9%,ale pozostaje jeszcze 0,1%.Tak więc jak to jest u was, przecież tyle kobbiet stosuje antykoncepcje pod różnymi postaciami, a tyle słyszy się o wpadkach. No więc nie boicie się,że pomimo,że stosujecie te anty. to może wasz ukochany zapłodnić.Jeju już tak bym chciała ,aby mój mąz skończył we mnie, no ale boję się:(!Może któraś z Was mnie przekona:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ale te Napisano Lipiec 12, 2006 0,1 to te babki, ktore zapominaly brac regularnie, te które kochaly sie w ciagu 4 godzin po wymiotowaniu lub biegunce, ktore braly cos co oslabialo antykoncepcje, chociaz najczesciej jest wtedy kiedy bierze sie tabletki jak sie chce :O dzis zapomniala, jutro wezme, potem znowu nie wzielam wezme 2 nastepnego dnia itp :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie plastry a Napisano Lipiec 12, 2006 tabletki anty brałam i fakt ze na poczatku tez zawsze kochaliśmy sie z mezem uzywajac gumki.Od 2 lat robimy to bez gumki i wierz mi ze nie wpadlismy...a jest o niebo fajniej:) Ale potrafie zrozumiec ze sie boisz bo ja tez tak miałam..Ale warto zaufac medycynie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wooow Napisano Lipiec 12, 2006 Po co brac tabletki czy uzywac plastry gdy i tak sie uzywa prezerwatywy?!To jest bez sensu,jak nie masz co robic z kasa daj mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okey Napisano Lipiec 12, 2006 Bez urazy, ale czy konsultowałaś się z lekarzem na temat plastrów? Tzn jakie mają działanie, skuteczność i co za sobą niesie ich stosowanie? Trujesz się hormonami? Po co? Zastanów się w jakim celu wyrzucasz pieniążki w błoto na dwa rodzaje zabezpieczenia. W tym jedno które witaminami nie jest i w momencie używania prezerwatyw staje się bezsensowną ingerencją w organizm. Zrezygnuj z plastrów jeśli im nie ufasz bo szkoda zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach