Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta nawina z polski 17

biali murzyni

Polecane posty

Witam! Chciałabym sie podzielic pewnym spostrzeżeniem, od pcozątku wakacji szukam pracy (mam 17 lat) . NIby od 16 lat mozna pracowac a co mi wszedzie proponują - ulotki!! To nie fair.. i to bardzo.. nawet przy zbiorach ludzie w większoci chcą osoby pełnoletnie:/ Juz nawet nie monz anic normalnego robic. Ale jakos ze ambitna jestem to puszłam do ulotek. Dostałam nie mój region , w dodatku taki na którym nei ma wind w blokach . 1500 sztuk ulotek (takich wiekszych), po popakowaniu ich w te worki stwierdziąłm ze tego jest starsznie duzo , a ze to jest region nie u mnie to do placaka zmieszczą mi sie ulotki tylko na jeden blok? To bez sensu .. nie wiem jak to zorganizowac .. W dodatku dostane 29 zł za taką harówe;/ i jeszcze bede musiała co jeden blok wracac do domu po ulotki , dlai mi na to dwa dni a ja nie wiem czy bym to w tydzien zrobiła . A moja mama striwredziła ze robią z nas białych murzynów , i ze powinna byc stawka min. 10 gr za ulotke.. ehh szkoda gadac:/

Gość za 29 zł chcesz tak harować
? Chyba Cię poj****** :-O

chyba lepsze to niz siedzenie w domu?:/

Gość Michaela2000
no ja tez dlugo szukalam pracy ale w koncu ja znalazlam:) wiem ze jest ciezko, tez roznosilam ulotki ale na ulicy-musialam je wciskac ludziom.

u nas juz nie ma na ulicy pracy tej z roznoszeniem, wszytko pozajmowane;(

Gość co to za ulotki
jaka branza?

Gość Michaela2000
ale to jest jeszcze gorsze bo ludzie nie chca brac ulotek. ja sama nigdy nie bralam, ale po tym jak sama roznosilam to teraz sama wyciagam reke na ulicy jak widze takich biedakow co ja w zeszlym roku:/

Ja wolałbym siedzieć w domu. A co do postu Michaeli2000, to gdyby każdy miał taką metodę na ulotki jak ja, to byście ludziom nic nie wcisnęli :-) Jak widzę jakiegoś roznosiciela (albo roznosicielkę) ulotek, to idę szybkim krokiem prosto przed siebie, wzrok skierowany na wprost i jak ktoś wyciąga do mnie rękę, żeby mi wręczyć ulotkę mówię "nie, dziękuję" i idę dalej :-)

Gość Michaela2000
nie latwiej wziac ta ulotke i po 5 metrach wyrzucic ja do kosza?a tym samym troche odciazyc tego roznosiciela?

a ja wole jednak połazic po blokach zawsze to lepiej niz siedzenie wzorkiem wbitym w telewizor.. dernwuje mnie tylko to ze tego tyle jest i bede musiaął sie ciągle wracac chyba ze cos rozkminie?>>>>

Gość temat twojego topiku jest
rasistowski

A czy myślisz, że czasem tak łatwo jest znaleźć kosz? :-O A poza tym człowiek jest i tak zewsząd zasypywany reklamami, że chociaż w ten sposób "zamanifestuję" swoją obojętność na reklamę.

Gość co to za ulotki
ok, mozesz nie pisac. Kilka spraw: to jest ciężka fizyczna praca, roznosilam to wiem. Papier wazy, a ludzie będa Cię gonic z klatek. Uwazaj, zeby nikt Cię nigdzie nie wciągnął do piwnicy, bo rozne lobuzy na klatkach moga być.

Gość Michaela2000
tak tez mozna, ale mi jest ich szkoda:(czasami mam cala torbe ulotek po takim przejsciu sie po miescie, ale i tak biore( z przyzwyczajenia)

moze mnie nikt do zadnej piwnicy nie zaciągnie hehe:P Gorzej z tym ze bede duzo czasu tracic na branie nowych ulotek bo są ceiżkie a w plecaku zmieszcze najwyzej na dwa blooki:/

Gość co to za ulotki
gdzie ty to roznosisz? nowe osiedle jakies czy stare?

stare , w blokach bez winy, własciwie połowa mieszkańsców to starsi ludzie;p

Gość co to za ulotki
masz to rozkladac pod drzwiami? chyba nie?

no to jest w woreczkach, zawieszam na klamke

Gość co to za ulotki
sluchaj, ludzie beda wkurzeni, ze im to wieszasz, bo po tych ulotkach zlodzieje czesto rozpoznają kogo nie ma w domu

no wiem ale widzisz nie tylko ja roznosze ulotki, bardzo mi przykro ale duzo osób tak zarabia;p jak sie wyjeżdża to sie prosi sąsiada zeby ulotki zabierał;p

Gość co to za ulotki
masz latac po kamienicach czyli ciezej niz w blokach, bo czesciej musisz kogos przekonac do wpuszczenia cię na klatkę 29zl za co ci zaplacą?za dzien?

no co ty:P za 1500 ulotek ale dostane 44 zł bo bede nosic po dwie ulotki:P

Gość co to za ulotki
moze dzien wczesniej wez te ulotki jakos przewiez na miejsce i schowaj w okolicznych krzaczorach albo gdzies, a moze masz znajomego kioskarza co by ci przechowal?

no nie mam:) mam niedaleko babcie le to i tak cieżko bedzie zorbic 1 blok i tak isc do niej i tak w kóko bede musiaął chyab z 20 razy obrazac i nie wiem czy sie wyrobie w te dwa dni:/ no ale cóz..

Gość co to za ulotki
duze te bloki?

nie w jednym bloku jest ok 45 mieszkan..

Gość co to za ulotki
obczaj czy nie ma gdzie w okolicy kilku zakamarkow, gdzie by mozna by te ulotki zmagazynowac co by z nimi nie latać. W sumie ile masz rozniesc?

no 1500 ale te bloki są małe wiec troche tego bedzie;/