Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca********

CZy jest mozliwosc ciazy w takim wypadku?

Polecane posty

Gość pytająca********

Bardzo prosze o odp. Mianowicie uprawialam z chlopakiem petting, ocieralismy sie o siebie, ja bylam nago a on w majtkach ale niestety te majtki mu sie zsunely ;(((((((((((((((((((( i pare razy otarl sie o mnie bez nich ale nie bylo wytrysku I TYM BARDZIEJ NIE DOSZLO DO STOSUNKU A NAWET DO TEGO ZEBY SIE ZNALAZ WE MNIE NIE BYLO !!!!!! Czy to mozliwe ze jestem w ciazy? :( Bardzo prosze o odpowiedz :( boje sie ....

Gość oleczkaQ
100% jestes w ciazy!

Gość wątpię to niemożliwe

Gość pytająca********
coooo?????????nie no prosba niech sobie nikt ze mnie nie zartuje :( ja naprawde sie boje mam okropny lek a teraz tym bardziej plisssssss

Gość pytająca********
po tej pierwszej odp az mi lzy w oczach stanely ludzie ;( :(

Gość onaja
spokojnie, pewnie ze nie jestes, ale kup se jutro najtanszy test w aptece to sie sama uspokoisz

jakieś ryzyko istnieje! Bo w płynie ejakulacyjnym tez rzekomo znajdują się pelmniki, jeśłi dotarły do Twoje pochwy, a ona są ruchliwe to jakiś cień szansy jest, ale chyba ni ema się co martwić, bo to sa raczej nikłe szanse...:) pozdrowionka:)

Gość onaja
a najtanszy bo w sumie nie jest ci potrzebny... dzieciatka jeszcze miec nie bedziesz

Gość onaja
no ja slyszalam o tym co pisze neila, śe w śluzie moga byc plemniki ale to jest tak bardzo rzeadko spotykane ze nie masz sie co martwic

Gość dlaczego nie łykasz pigulek
? albo nie uzywacie gumki ? czy warto sie tak stresowac teraz ? rece sie załamuja nie dlatego, że ktos taki topic zalozy ale ze takich topicow sa całe tony !! dzieci jak wam tak spieszno do seksu to poczytajcie na boga o antykoncepcjio bo bedziesz tak za kazdym razem przylatywala zestresowana na forumy i wypytywala sie czy to ciąża :O Plemniki sa nie tylko w spermie ale tez w płynie ejakulacyjnym. istnieje teoretyczna mozliwosc ze takie pare plemnikow bylo w takim płynie i kiedy facet sie otarł o ciebie przedostały sie one do pochwy ...jest to bardzo zadko spotykane, bo jak tu nieraz kobiety pisaly zajsc w ciąze wcale nie jest tak łatwo, ale jak pisalam TEORETYCZNIE jest to mozliwe. Nie sadze byś była w ciazy chyba ze jestes naprawde pechowa osoba :O a astepnym razem jak masz stałego partnera i mylicie o sobie opwaznie zacznij łykac tabletki, albo uzywajcie gumki by sie tak nie stresowac bo nie jest warto

Kobieto, czy tez nastolatko, idz sie leczyc i poczytaj sobie troche o zachodzeniu w ciaze, nawet tu na kafeterii. Czy ludzie musza takie glupoty tu pisac i robic z tak fajnej stronki zenade?????

Gość forumy
forumy :O dajcie spokoj dziewczynie, przestraszyla sie a pewnie nia ma kogo zapytac o te sprawy...

Gość pytająca********
dzieki za słowa otuchy :) czyli moge byc spokojna tak??? a po jakim czasie ze tak powiem widac objawy ciazy czy tez rosnie brzuch ? sorki ze pytam o takie cos no ale wiecie :)

Gość caroline_22

Gość caroline_22
Witam Mooim zdaniem nie masz się czego bać. W razie czego za parę dni zrób teścik. A na przyszłość - zabezpieczenie:)

Gość pytająca********
caroline_22 ??

Gość pytająca********
no dziękuje ale choćby nawet to minął od tego jakiś okres czasu aż się boję mówić jaki ;(

Gość forumy
kochana ty lepiej nie czekaj na brzuch :) tylko jak juz musisz to zrob test ciazowy :)

Gość pytająca********
dobrze wiem wiem ale pliss powiedz mi w jakim tyg. sie pokazuje prosze :(

Gość forumy
hehehe ja jeszcze nie bylam w ciazy ale podejrzewam ze musi minac kilkanascie tygodni az ciaza bedzie widoczna. chociaz sa kobiety o takiej budowie u ktorych niepredko ja widac :)

Gość w 3 miesiacu widac juz maly br
zuszek

Gość pytająca********
to powiem tak to było jakies 3 tyg. temu i ja od tamtej pory chodze i sie kazdego pytam czy jest taka mozliwosc i kazdy mnie uspokaja i mowi ze NIE! I wszystkim dziekuje za takie slowa :). Moj chlopak ostatnio byl w 3 aptekach i opowiadal to wszytsko famraceutkom i one wszystko powiedziały zebysmy sie nie zamartwiali bo nie ma takiej mozliwosci :) a w sumie one sie znaja prawda ?? i maja racje ??

nie moge, kobieto nie jestes w ciazy!! wyluzuj!! chyba ze jestes wiatropylna, nawet przed okresem brzuch wywala nie masz tak? zrob ten test ale szkoda tylko kasy, kup sobie lepiej prezerwatywy lub idz do gina po recepte na tapletki bo mlodziutka i glupiutka jestes. dobranoc.

Gość wili
no to mozesz juz isc spac spokojnie

Gość pytająca********
no młodziutka sie zgodze z głupiutka w sumie tez a i jeszcze bardziej z bojazliwa :)

Gość pytająca********
Dzięki wielkie ale zawroce wam jeszcze glowki PRZEPRASZAM Z GORY. Bo ostatnio bylam na innym forum i ta taka dziewczyna mi napisala tak : Nie chcę Ciebie straszyć ale moja koleżanka z akademika właśnie w ten sposób zaszła w ciążę i ma obecinie 3 letniego cudownego synusia. Wyobraźcie sobie że ona tak wyparła się ciąży że dopiero w 8 miesiącu siostra zaciągnęła ją do ginekologa i tam dowiedziała się że niedługo będzie poród. Dziewczyna załamana chciała oddać małego do adopcji. Dobrze że mogła liczyć na rodzinę która zaopiekowała się Małym aż Ania skończy studia. A co do tego czy nie było jej widać brzucha to do końca ciąży śmigała w tych samych spodniach co przed ciąży chodziła na imprezy i co gorsza odchudzała się bo myślała że przytyła " A mi się jednak, mimo tego że młoda jestem, to wydaje że raczej nie da się odchudzić brzucha w którym jest dziecko bo przeciez to ono rosnie :/ a co wy o tym sadzicie przepraszam ze pytam ale tu jest o wiele milsze forum niz tam i tam nie ebde pytac bo mnie zwyzywaja :/

Pisze po raz ostatni dzisiejszego dnia-nocy tylko dlatego ze mam dwie mlodsze siostry. Nie obawiaj sie, idz spac, nie opowiadaj czasem takich glupot rodzicom, a w szczegolnosci kolezankom w twoim wieku bo znow bedziesz przekonana o swojej urojonej raczej wyimaginowanej ciazy, plus zrobia z ciebie latawice czy cos w tym stylu zeby tylko miec o czym poplotkowac, zacznij moze choc liczyc swoje dni plodne i nie jesli masz zamiar zaczac wspolzycie, plus proponuje metody wczesniej wymienione. dobranoc2

Gość wiesz co......
wiesz co tamta ania pewnie doprowadzila chlopaka do wytrysku, ona sama pewnie byla bardzo mokra, pobawila sie peniskiem a potem dotknela swojego kotka no i zaszla w ciaze. tyle. i idz juz spac spokojnie bo nie jestes w ciazy. jakby to bylo takie proste to nie byloby kobiet "starajacych sie o dzidzie" ;-) pozdrawiam

Gość i własnie o tych forumach pisa
łam :O jezeli to dla ciebie (z nickiem forumy) ciezko przelknąc te forme to trudno, niech bedzie: " na innych forach" :O

Gość pytająca********
Bardzo CI dziękuje :) byłam uspakajana przez chlopaka i w ogole :) a poza tym nie doszlo do wytrysku, a zreszta on mowi ze nie bylo tego plynu 'przed' bo spr co chwile ( i faktycznie bo spr :) ) mial suchego i ja tez sprawdzilam po jakiejs min. i suchy byl i zreszta ja bylam suchy a on otarl sie o mnie zaledwie z 5 razy :) takze teraz to juz jestem spokojna bardzo :) DZIEKI WIELKIE :* ! DOBRANOC! ;*