Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myshecka

Dyskoteka...zakazy

Polecane posty

Gość Myshecka

Witam! Może dla wielu dorosłych osób ten temat wyda się śmieszny. Trudno... Niedługo jest organizowana dyskoteka (w jakiejś szkole na wsi położonej blisko mojej miejscowości). Wszystko byłoby ok gdyby nie moja mama. Awanturuje się ze mną i nie pozwala mi iść. Tam będzie nadzór dorosłych, płatny wstęp, będę tam szła grupą znajomych, a mimo to... zakaz. Mam 16 lat i jak dotąd nie chodziłam na takie "zabawy", ale na tej naprawde mi zależy. Nic złego nie może mi się tam stać. Znam tak większość osób. Moja mama natomiast uważa,że w takich miejscach zawsze są awantury, ktoś się bije, jeden drugiego zabija i gwałci. Przecież to przesada. Co Wy o tym sądzicie? Jak przekonać mamę, że nie ma ryzyka.

Gość eugenina
no tak, ale zagrożenie jakieś zawsze kurcze jest.... :(

Gość Myshecka
Ta dyskoteka już się powtarza któryś raz. Nigdy nic złego nikogo nie spotkało, to czemu mi ma się przytrafić ;(

Gość hmmhm
Różnie bywa, są dyskoteki gejowskie i tam jest fajnie. ale jak to powiedzieć rodzicom, heheh

Gość CINKA
Mama ma rację,dziecko.

kiedyś mamie podziękujesz za te zakazy...gdy mnie tak mówiono, nie wierzyłam i pukałam się w czoło...a teraz...dziękuję jej, że nie stałam się kolejnym pustym blond-różowym lachonem, który ciągnie bramkarzom w dresach za wjazd na imprezę z gwizdkami:omoi rodzice wiedzieli co robią i twoi pewnie też wiedzą...słuchaj ich...źle na tym nie wyjdziesz pozdrawiam