Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgroza

Bajka Sąsiedzi

Polecane posty

Gość zgroza

Wiecie co, nie mogę tego oglądać, cisnienie mi skoczyło :D

Gość sąsiad
no wiesz ? przecież to jest superowe :D uwielbiam, czemu nie możesz ? Wy też nie lubicie ??? świetni są !!!

Gość smietnikarz
za moich czsaów leciało i z tatem oglądałam :D a kiedy lecie i na jakim programie?

Gość zgroza
Mają takie pomysły że 😡 trudno to spokojnie ogladać ;) własnie leciał jeden odcinek, zniszczyli pralkę i przy okazji wszystko wokół :o

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale ta muzyczka i tak jest najlepsza:D

Gość fanka sąsiadów
Hmm...Widocznie to nie dla Ciebie :) Ja ich lubię. Hehehe, tak Cię wkurzają, serio ? Nie są tacy źli. Jak byłam mała to mnie śmieszyli bardzo :)

Gość smietnikarz
no oto chodzi ze sa takimi dziwnymi ciapami i wiemy przeciez ze zrobią szkodę:D ale są smieszni. a kiedy puszczja ich?

Gość zgroza
Ja w ogóle nie rozumiem czemu oni w każdym odcinku mieszkają w ładnych domkach, już po 1 bajce powinni siedzieć na stercie gruzu ;) lecieli kilka minut temu, na jedynce chyba nooo Kakti, muzyka pierwsza klasa :) poważnie Was to nie denerwuje tylko śmieszy ?? Zadziwiające :o

Gość zgroza
Wiecie co, chyba brakuje mi luzu :o

Gość smietnikarz
jasne ze smieszy a wkurza np seriale które robia z nas celowo idiotów. np moda na sukces, klan, czy pierwsza miłośc m jak miłośc, wymyslają bzdury bo jej popyt a ja juz nie oglądam i jakby kazdy tak przestał oglądac to spadłaby oglądalnośc i nie było by tych durnych seriali Brook spała ze *swoim tesciem),z synem tescia a teraz z drugim synem tescia, aniebawem bedzie spała jeszcze z Tomasem który jest teraz małym dzieckiem.

Fakt, w robieniu rozpierduchy to oni są mistrzami. Ale śmieszą mnie :-D

Gość zgroza
kurcze Smietnikarz, no coś w tym jest, hymm.. chyba masz rację :o ( z tym robieniem z nas idiotów :D ) Przed chwilą mnie olśniło :) moja mama zachowuje się podobnie ci z bajki, potem JA to wszystko naprawiam, sprzątam, chyba dlatego tak się denerwuję przy oglądaniu :( Macie kogoś takiego w otoczeniu ? Zgroza, prawdziwa zgroza ;)

Gość smietnikarz
no bo tak jest - jest popyt na serial to pisza scenariusze i wymyslaja nudne fabyły a często nieprawdopodobne. To dla dzieci ja mam dośc tego. rozmowa w Pierwszej Miłości teresk- tak- Marek- co tak? nic, a czemu nic/ niewiem. a czego nie wiesz? niewiem czego nie wiem. a co wiesz, no chyba nic nie wiem, to się dowiedz, dobrze, co dobrze? dowiem się, a ha i koniec sceny

Gość zgroza
Smietnikarz :D :D może zajmij się zawodowo pisaniem scenariuszy, masz dryg ;)

Gość zgroza
oo Amant . Muszę Ci cos powiedzieć, jak już tu zajrzałeś ;) kiedyś Cię nie lubiłam :p ale ostatnio zaczęłam dostrzegać w Tobie kilka fajnych rzeczy, dziwne

Gość zgroza
chociaż dalej denerwuje mnie ta wielka stopka 😡

Gość zgroza
może to dlatego że ostatnio często masturbuję się analnie marchewką podhalańską :-)

Gość zgroza
podszywacze sa be :p

Gość zgroza
a ja jestem :classic_cool: to efekt wytężonej pracy nad swoją osobością, którą poleruję i wygładzam poprzez dramatyczne wyprawy do maszynowni ORP "Błyskawica", gdzie zabawiam ustami bosmana jednocześnie ucząc się na pamięć trzeciej części Harrego Pottera.

Gość zgroza
kurcze Podszywaczu, ja ledwie przebrnęłam przez pierwszą część Harrego Pottera :o nie mógłbyś się uczyć na pamięć czegoś fajnieszego ??

Gość fanka sąsiadów
Hahaha, widzę, że nie tylko ja ich lubię. Zgrozo, a wiesz co, Śmietnikarz dobrze mówi - gorsze są te durne seriale "obyczajowe" , hehehe, faktycznie Bruk już z każdym chyba spała :P Lubię Sąsiadów do tego stopnia, że jak zobaczyłam serię DVD w Mpiku, to zaczęłam odkładać kasę :D Pozdrawiam Ciebie Zgrozo i resztę zgrai :) Extra topik :D Tak trzymać !

Gość smietnikarz
ano mam Kinga do Kuby z Pierwszej Miłości -kubus co? co ci jest nic mi nie jest ale przeciez widzę co widzisz? no ze cos ci jest a niby co ma byc no niewiem kubuś co no nic tak pytam o co pytasz no o nic kubuś???? co chcesz? nie krzycz bo tomek spi nie śpi mówie ci ze śpi moze ma mokro nie ma skąd wiesz? bo sprawdzałam to sprawdz jeszcze raz kubuś???? co ? powiedz mi co mam powiedzieć no co się stało ale nic nie stało się ale widzę ze cos cie gryzie kinga nic mnie nie gryzie nie rozumiesz? kubuś co? no nic , powiedz co mam powiedzieć bo czuję co czujesz ja nic nie czuje kubus] co? ja czuje ze coś się stało to zle czujesz. koniec ujęcia

Gość fanka sąsiadów
Acha, no i ta muzyczka oczywiście ! Gdyby wydali soundrack original motion picture na CD to bym odrazu nabyła :D

Gość smietnikarz
rozmowa teresy z joasią z pierwszej miłości Teresa? tak joasia musze ci coś powiedziec co joasiu? ale to bardzo wazne no mów ale nie wiem jak co nie wiesz? no niewiem jak zacząc od początku, joasia no mów bo ja mam problem to mów co się stało nie, teresa nic sie nie stało joasia co teresa? no mów co się stało ale teresa nie stało się nic tylko mam problem i nie wiem jak zacząc joasia tak? no mówi wreszcie bo dzisiaj.teresa nie moge co nie mozesz? no teresa to takie intymne no joasia mów bo dzisiaj ide do bartka to dobrze ze idziesz ale teresa co? bo nie wiem co niewiesz no niewiem co ubrac ale jak joasia niewiesz? no teresa niewiem czy mam załozyc białe czy kremowe majteczki koniec ujęcia:D

Gość fanka sąsiadów
hehehe Śmietnikarz, normalnie powalające !!! :D :D :D Cóż za porywające listy dialogowe ! :P

Gość hihihihi......

Gość smietnikarz
to jest serial a nie listy. rece opadaja jak ise ten serial oglada. poprostu żenada. Rozmowa pawła z majeczką kochanie? tak kochanie chodz do mnie a poco? mam cos dla ciebie a co masz kochanie zobaczysz jak przyjdziesz juz idę kochanie....co masz dla mnie całusa kochanie 4 minuty całowania sie i patrzenia w oczka kochanie tak ????? a moze tak zaprosimy artura do siebie wiesz, to bardzo dobry pomysł no to zarz zadzownię po niego no albo moze nie dzwoń a czemu razem spędzimy ten dzień 5 min całowania kochanie? tak zrobiłam pyszny obiad oh faktycznie kochanie pyszny, a jak pachnie to dla ciebei specjalnie mm moze codziennie bedziesz tak mi gotował? oj nie, nie mysl sobie no wiesz? no dobrze kochanie dla ciebie zawsze 10 min całowania koniec sceny a raczej koniec odcinka.