Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dardadeard

Egiozm przyjaciół

Polecane posty

Gość Dardadeard

Jest mi bardzo przykro z powodu kolezanki. Zawsze dobrze sie dogadywalysmy, planowalysmy wspolne wypady od wiosny, tymczasem ona zalatwila sobie kilka wyjzdow przez inna dziewczyne i mnie olala. A ja zawsze jak szlam na jakas impreze ociagnelam ja ze soba. Ona nie potrzfi sie zrewanzowac, mysli tylko o sobie. Zastanawiam sie, czy to dlatego, ze ja mam meza a ona jest sama, moze zazdrosci, nie wiem o co chodzi.....

Gość ale czego ci zazdrosci
tego ze masz meza?? A to dobre :D Moze ona lepiej dogaduje sie z tamta laska bo ona tez nie ma meza :P

Gość czterej pancerni
no wlasnie, dwie stare panny maja sobie wiecej dopowiedzenia niz z mezatką....... przeciez one jada na podryw moja droga, wiec po co im kyula u nogi w postaci mezatki i jej meza

Gość ja w zasadzie zawsze zrywam
znajomości z kolegami i koleżankami które są w jakichkolwiek związkach, bo nie mam z nimi o czym rozmawiać.

Gość Dardadeard
Dlaczego nie masz o czym rozmawiac??? Przeciez chyba nie mowia tylko o swojej polowce. A z tymi, co nie maja partnerow, rozmawiasz o tesknocie za milosca?? No nie wiem juz, mnie sie wydaje, ze sie nie zmienilam odkad wyszlam za maz (4 lata), wczesniej kontakty byly normalne, jak zalapala mozliwosc wyjazdow przez te dziewczyne, to sobie pojechala i niepomyslala o ludziach, ktorzy zawsze jak byla jakas impreza, wyjscie, wypad itd... zapraszali ja... To po prostu jest przykre....

Gość masakra piła mechaniczna
bo baby sa wredne i egoistyczne, tylko dla siebie ciagna

Nie, to nie jest tak, że rozmawiam tylko o tęsknocie za miłością, bo o tym z nikim nie rozmawiam. Wcale za tym nie tęsknię. W ogóle nie potrafię z ludźmi rozmawiać. Rozmawiam wyłącznie jak muszę (np. na studiach o jakimś kolokwium itp. ). Poza tym nie zaprzyjaźniam się zbyt łatwo i trudno mi mówić "cześć" do kogoś tylko dlatego, że jest związany z osobą, którą znam.

Gość masakra piła mechaniczna
do poprzednika: to nie masz paczki znajomych, przyjaciol, towarzystwa???

Gość aiiiiiiiiiii
Na pewno kolezanka myśli, ze dasz sobie rade bez jej towarzystwa. zawsze to Ty ją wyciagasz, więc masz lepsze kontakty towarzyskie. A może z tego powodu "przyjaźniła "się z Tobą?

Nie mam.

Gość Dardadeard
Jest po prostu egoistką, jej rodzina tak o niej mówi, wiec cos w tym jest, przykro mi po prostu, bo mimo wszystko myslalam, ze mam w niej dobra kolezanke

Gość kurde odwalcie sie
degenerat

Gość nie no bez sensu
jechać gdzieś z parą. taka przyczepka.:o porozmawiaj z nią po prostu a nie obgaduj na forum jak piętnastolatka.

Temat: Egiozm przyjaciół 11:33 Dardadeard \" tymczasem ona zalatwila sobie kilka wyjzdow przez inna dziewczyne i mnie olala.\" Jeśli miała ochotę na odmianę. Przecież nie zobowiązywała się do stałego towarzystwa z Tobą. \" A ja zawsze jak szlam na jakas impreze ociagnelam ja ze soba. Ona nie potrzfi sie zrewanzowac, mysli tylko o sobie.\" A Ty o sobie. Biorąc ją na imprezy potrzebowałaś jej towarzystwa. \"Zastanawiam sie, czy to dlatego, ze ja mam meza a ona jest sama, moze zazdrosci, nie wiem o co chodzi.....\" Ty masz męża a ona może robić co chce. Jeśli Ci jest z tego powodu przykro to powiedz to jej.

Gość nie ma teraz przyjaxni
Nie zgadzam sie z powyzszym.... jak jestesmy przyjaciolmi to dbamy o siebie nawzajem, raz ja sie bawie dzieki kumpeli, raz ona dzieki mnie... jezeli to dziala tylko w jedna strone, ze jedna osoba korzysta z drugiej, to jest bez sensu. olej taka "przyjaciolke"

16:15 nie ma teraz przyjaxni \".... jak jestesmy przyjaciolmi to dbamy o siebie nawzajem..........\" Ale tylko wtedy JAK JESTEŚMY PRZYJACIÓŁMI