Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maladuszyczka

PROSZĘ O POMOC W WYBORZE OBRĄCZEK ZNACIE JAKIEŚ NIEDROGIE SALONY Z OBRĄCZKAMI ??

Polecane posty

Gość maladuszyczka

W KTÓRYCH MOGABYM KUPIĆ OWE OBRĄCZKI ?? PROSZĘ POÓŻCIE !!

Gość maladuszyczka
i co nikt nie poradzi ?? chciałabym obrączki z żółtego złota ale a małym paseczkiem takim z białego złota ponieważ mój pierścionek zaręczynowy jest z bialego złota poradzicie coś ?? :( czekam

My niedawno stanelismy przed wyborem obraczek, tez mam pierscionek z bialego zlota, zolte zloto wcale mi sie nie podoba, myslelismy o laczonych, ale tez jakos do mnie nie przemawiaja, zdecydowalismy sie na klasyke w wersji nowoczesnej - biale zloto, kupilismy w Aparcie, jednak poprosilismy o zrobienie szerszyc tzn. 5,5 mm i grubosc 1,1 mm, jesli chcesz moge wkleic zdjecie

Gość maladuszyczka
majjjja - u :) dziękuję że napisałaś :) Powiem to tak wklej mi zdjęcie i napisz ile płaciłaś i jaki masz rozmiar i Twój przyszły mąż ?? :) jestem ciekawa bardzo bo takie jak ty napisałaś chyba sobie zrobimy albo całe jak starczy kasiory albo mieszane . Czekam :)

Gość kidx
spróbuj u jakiegoś jubilera je zamówić-zeby sam je zrobił,może wyjdzie taniej.Ale uwaga-tanie obrączki to nie zawsze ładne i trwałe.Ato pamiatka na całe życie..

Gość maladuszyczka
Aaaaa no i zapomniałabym - gdzie zrobiłaś swój suwaczek ?? ;) ja szukam na necie i sa tylko te z dzieciakami , i małżeńskie :( a ja jak narazie jestem zaręczona tylko :) napisz mi stronke oki dzięki

Gość dostalismy
obraczki z czerwonego zlota chcemy dac je przerobic, polaczyc z zoltym i bialym zlotem,wiecie czy jest taka mozliwosc??

Gość maladuszyczka
Do kidx masz rację i to całkowitą - boję się troszkę robić takie tańsze i w ogóle chudsze i mieszane jak czytałam od dołu srebro a od gory białe złoto - nie wiem co się z nimi stanie po 10 latach na przykład ... Najlepiej w salonie ale szukam naprawde jakiegoś w miare taniego a nie że za 1 obrączke zapłace 2000 zł nie stać mnie :( pozdrawiam

Gość co to jest suwaczek
??? :O

Gość maladuszyczka
czerwone złoto ?? a jak to wygląda ?? :> jestem ciekawa ! Ja twierdze że sie nie powinno mieszać niewiadmomo jak za kilka czy kilkanaście lat się wyrobi bo przecież każde złoto się wyrabia tzn ciera podczas noszenia ...

Gość maladuszyczka
wpisz w googlach suwaczki i już :p Suwaczki to są takie internetowe kalendazryki małżeńskie narzeczonych , kobiet w ciąży , no i wieku narodzonych :)

Gość kidx
o kurde,2tysiaki za obrączkę przecież to paranoja-no chyba,ze z brylantem.Asprawdzałas np. w Aparcie?tam tez sa sliczne wzory ale jesli dobrze pamietamm to za ok.500zł

Gość maladuszyczka
kidx kidx !! A czy białe złoto jest takie tanie ?? Nie chcę z żadnym brylantem tego i tak potem nie widać a jak ktoś widzi to i tak sobie mysli a pewnie zwykły krysztalek jakiś :p Np ja nie chciałam pierścionka zaręczynowego z brylantem a mogłam takimieć - pomyślałam sobie a po co ?? - zresztą jak już wyżej napisałam :p No jeszcze myślę że obrączki powinny być troszke grubsze przez co będą droższe !! Białe złoto już trochę kosztuje ;)

Gość dostalismy
czerwone zloto jest ciemne, (kolor nie jest zolty, bardziej podchodzi do czerwonego) mowia ze to ruskie zloto i ze jest dobrej jakosci na necie tez sa takie laczone oraczki, z bialego, zoltego i czerwonego zlota

teraz w salonach APART jest promocja -25% na obrączki! moje obraczki kosztowały 770 PLN jedna, a po rabacie 577, więc się opłaca

Gość maladuszyczka
nono ładnie się prezentuje oglądałam :) nie wiem jak to jest najlepeij zapytać eksperta jak będzie się zachowywac owe złoto wraz z upłwem lat ;)

Gość maladuszyczka
DO Kwasia ; mam pytanko a jakie ? żólte mieszane czy tylko z białego złota kupowaliście ? My chcemy w przyszłym tygodniu nawet je zakupić :)

Gość dostalismy
do kwasia a wiesz jak dlugo trwa ta promocja???

Gość lulia
taniej niż na allegro nie kupisz i próba też jest 585 . Najwyżej wykonanie gorsze

aha zaplaciliismy ponad 1500 w sumie, ale to dlatego ze mamy je grubsze i szersze :)

Gość maladuszyczka
fajne nie lubie tylko zdjec w tym formacie jaki poslalas bo ta strona ma tyle wirusow ze chyba o tym nie wiesz !! Mam pytanie jaki masz piercionek zaręczynowy ?? też z białego złota ??

Gość maladuszyczka
aha majjjja - jeszcze jedno jak wyszły bardzo grube :p ???? bo moja mama ma te czekaj niech pomyślę : 7.5 mm te najgrubsze i tak narzeka całe życie - na palcach cały czas jakieś pęcherze :( ... nie wiem czy to jest dobry wybór takie grubsze kupować ??

tak pierscionek mam z bialego zlota z brylancikiem i ladnie sie komponuje z ta obraczka :) ja nie zdecydowalabym sie na 7,5 mm, po pierwsze ze wzgledu na wygode, a po drugie nie podobaja mi sie tak szerokie obraczki na kobiecej dloni, moim zdaniem 5-5,5 mm jest w sam raz, bardzo subtelnie i kobieco :) Ze wzgledu na wygode rowniez zrezygnowalam z jakich laczen czy zdobien, poza tym nie lubie przerostu formy nad trescia, zawsze jakos stawiam na lekko odnowiona klasyke ;)

Gość maladuszyczka
Nono :) kiedyś gdzieś słyszałam jaka obrączka jest niby okrągla i bez zdobień takie małżeństwo czyli gdybym wybrała z 1000 fal wstążek i brylancików nasze małżeństwo miało by 1000 nieporozumień i kłótni ale tak mówi moja babcia i mama że jak najprostsza powinna być i jak najmniej rzucająca się w oczy ;) takie jakieś zabobony ale może i prawdziwe jak ktoś w to wierzy to wie ze to się sprawdza :classic_cool: p.s jeszcze nie mierzylam plauszka mojego narzeczonego ale pytam ile twoja narzeczony ma lat i ile wazy i jaki ma wzrost moze maja podobne wymiary obrączek boje sie ze bedzie klopot z tym mierzeniem ja sam nie wiem ile on moze miec bo nigdy nie mial piersionka a ja wiem bpo miala ich duzo ja mam 14 bo kosci mam szerokie a potem zlatuja mi z nich te pierscionki . :p pozdrawiam

Gość bach
A propos-kto powinien kupić obrączki- czy jest jakiś zwyczaj że pan młody kupuje czy pana młoda?

ktos pytal o promocje w aparcie - tak naprawde to ona jest non stop :) a obraczki z bialego zlota kosztuja tyle samo co z zoltego, nie ma zadnej roznicy. Tanie obraczki sa w Wawie w Al. Jerozolimskich (niedaleko Smyka) w sklepie \"najtansze zloto w Wawie\" i po drugiej stronie ulicy u jubilera (nie pamietam nazwy) w takim malym sklepiku miedzy Arenem a Krukiem.

heja my kupowalismy obraczki w aparcie- tylkozolte zloto, model 224, do zobaczenia na firmowej stronie www.apart.com.pl nie chcielismy mieszanych, bop nam nagadali ze potem moga byc problemy ze zmniejszeniem badz ze zwiekszeniem polecam salon w jankach