Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maladuszyczka

PROSZĘ O POMOC W WYBORZE OBRĄCZEK ZNACIE JAKIEŚ NIEDROGIE SALONY Z OBRĄCZKAMI ??

Polecane posty

Gość najtańsze jakie widziałam
to w W.Kruk

Gość lulila
co do Apartu to te ich promocje są dla naiwnych. Nie dajcie się nabrać. Po prostu ustalili sobie cenę i póxniej postawili plakietkę z promocją a coś takiego to nie promocja tylko oszustwo. Ostatnio oglądałam w Toruniu w aparcie i była cena 590 i że to niby po rabacie 30%. POszłam do drugiego Aparta i tam cena była 590 a karteczka RABAT 25% . Ciekawe jak oni to liczą? ;-)

Gość Kaamyyk
Wklejam jeszcze raz, tak żebyś nie musiała szukać. Ceny są niziutkie i za 500 zł można juz kupić dwie ładne obrączki: http://www.wec.com.pl/e4u.php/1,ModProducts/Search/?search%5Bsubmit%5D=1&search%5Bphrase%5D=obr%B1czki&order=price2&perPage=179 Naprawdę polecam:)

Gość maladuszyczka
o jej nie zaglądałam bo mnie nie było a tu ... :) Hm no powiem tak : APARt ma renome i płaci się za firme nie powiem moj pierścionek zaręczynowy mam kupiony właśnie tam i jest ładny ... ale byl drogi ... tak samo jest z obrączkami - apart sobie tak powie "a promocje zrobimy " i napiszą stara cenę 1000 ażeby przyciągnąc klientów na niby promocję z 1000 na 799 a tak naprawde to cena od początku widniała na tych obrączkach 799 :( To jest zwykły wałek :| naserio już nie wierzę w te super promocje przecież oni muszą się z czegoś utrzymywać a ich super promocje nie są wcale prawdziwe . Byłam widzałam i wiem ! pozdrawiam i ju wiem że u prywatnego wyjdzie taniej i obojetnie czy mieszane czy nie i czy kolorowe czy klasyczne będą tańsze ! Aha a jeszcze tak a propo : to niestety ale nie jestem za Apartem za dużo sie cenią za coś co można kupic po bardzo nieskiej cenie gdzie indziej ! Pozdrawiam wszystkich :)