Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buła

Pierwsze objawy -

Polecane posty

Gość Buła

Cześć dziewczyny czy możecie mi powiedzieć ,od którego dnia lub miesiąca miałyście objawy ciąży i jakie one były? Pozdrawiam

Gość justalala
ja nie miałam praktycznie zadnych-jedynie przeczucie-dziwne-bo długo sie staralismy ale nie szalałam z testami-az pewnej soboty normalnie nogi zaprowadziły mnie do apteki -kupiłam- zrobiłam -2 kreski-dziwne ale prawdziwe czasem mnie troszke muliło ale nic pozatym

Gość mdłości i senność

Ja bylam swiecie przekonana ze dostane @. Mialam bole w podbrzuszu jak normalnie przed. Za to nigdy nie bolaly mnie piersi, a tym razem byly strasznie tkliwe. Ja dowiedzialam sie ok 7 tygodnia:)

Pierwszy objaw - brak @ Drugi objaw - żyganko od 7 tygodnia :) Potem USG

Gość Buła
nie bolały Was nawet piersi??

mnie nie bolały. Zaczely dopiero około 20 tygodnia pobolewac, pozniej sie okazalo ze przez to ze mleko zaczelam produkowac...

Moje objawy to : 1. brak okresu 2. lekkie bóle w podbrzuszu 3. ból piersi które stały się nabrzmiałe i urosły mi już w 3 tygodniu (I nadal rosną!) 4. biały i gęsty śluz 5. lekkie mdłości po każdym posiłku 6. senność

Gość Justyna M
Kiedy dowiedzialas sie o ciazy? juz w 3 tyg mialas takie objawy? ja czekam na @ ktorego nie chce, oprocz tego wszystkiego co wymienilas wkurzam sie na maxa o byle co i mam uczucie jakby chlodu w przelyku, tak jakby nie dobrze mi ale nie do konca...nie wiem czy rozumiesz o jakie uczucie mi chodzi bo jest to dosc dziwne, przelykam sline zeby minelo ale nic, zrobilam sobie herbatke na ktora nie mam ochoty tez nic.

Wiesz w tym tygodniu dowiedziałam się że to 5 tydzień ... a od 2 tygodni mam takie objawy :)

Gość Justyna M
a co z tym glupkowatym uczuciem w przelyku? mialas cos takiego? albo ktoras z was? czy jest cos jeszcze co jest konkretnie sygnalem ciazy a nie @ procz w/wymienionych? wiem ze kazdy ma inaczej ale jest nas tyle ze moze cos jeszcze ktoras cennego przekaze, ostatnie dwa dni nonstop na necie siedze szczegolnie tu i czytam, czytam i chce wiedziec wiecej. dzieki

Gość amigagdynia
Ja mam straszny smak na ostre, czasami mdlosci, dziwne mrowienie w sutkach, i ciagla zgage po jedzeniu i codzienne kucie w dole brzucha. Na dodatek ciagle zmiany nastrojow i jeszcze zapalenie pecherza chwilowo. teraz rowniez biala gesta wydzielina z pochwy. Zrobilismy z mezem jeden test. Wyszedl negatywnie. W przyszlym tygodniu robimy drugi i potem badanie krwi. Staramy sie o bejbika:)

witam mam prosbe moze wy mi pomozecie.od 2 tygodni mam mdlosci , bolą mnie piersi mam podniesione podbrzusze.sama niewiem co mam zjesc jestem nie zdecydowana.kiedys palilam teraz odrzuca mnie,dzis rano niby dostalam okres ale poplamilam z rana i juz po wszystkim.nadal mnie mdli , kreci mi sie w glowie.ostatnio stosunek odbylam w dni plodne wiec nie jestem pewna ale chyba wedlug mnie bedzie bobo.ale moze wy mi pomozecie za nim pujde do lekarza.