Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassidy78

zachowanie mojego faceta

Polecane posty

Gość Kassidy78

często spacerujemy z moim facetem po parku ale jedna rzecz mnie zastanawia. Gdy mijamy jakąś kobiete w ciązy on się krzywi, burczy jakieś obraźliwe teksty, czasem powiem fuuuj - nie wiem czym to jest spowodowane. Nie wiem wogóle jak go o to zapytać.

Gość Oliwkowa laska
ja też tak robie a jestem kobietą. nie dziwię mu się bo to okropny widok i może zdegustowac

Zapytaj wprost, tak nie reaguje dorosly facet, tez by mi to przeszkadzalo nawet gdybym nie byla w ciazy.

Gość Ja jestem sobą
mój facet tez tak reaguje ale ja mu wtruruję. A co mamy mówic - ło ale piękna :-P wszyscy ludzie się oglądają jak widza otyłe osoby i niejest to widok przyjemny. moim zdaniem takie kobiety powinny zostawac w domu i wychodzić p zmierzchu - ja bym tak robiła.

Gość JacolPlacol
ja go popieram ! i tez tak robię z kumplami:-)

Gość zbulwersowana mama
ale wy chorzy jestescie:O i po co takie poczwary jak wasze matki nosily przed soba te oblesne belchy:P

Gość prowokacja i tyle3

Gość ej no to jest normalne
większość ludzi tak robi bo to nic pięknego - tyle że większosć robi to w duchu a nie na głos. Powiedz mu żeby zachował komentarze dla siebie - ze ty tez tak myślisz ale po co o tym gadać

Moze mu sie taki widok nie podobac, ale dopjrzaly i kulturalny facet nie komentuje tego w tak szczeniacki sposob...Mi tez czasem sie rozne rzeczy nie podobjaja ale jakos nie jecze na caly glos \"fuuuuuuj\" bo nie mam potrzeby manifestowania swojich odczuc..wspolczuje faceta! a poza tym - owszem niektore kobiety w ciazy wygladaja nieestetycznie, ale moim zdaniem ladna, zadbana kobieta ze zgrabnym brzuszkiem zawsze wyglada fajnie. I uprzedzajac pytanbie- nie jestem w ciazy i w najblizszym czasie byc nie zamierzam

Gość skandal12
Jak cud narodzin może oburzać Myślę ,że piszą to osoby zakompleksione niedojrzałe emocjonalnie albo samotne Współczuję ..

Gość jaki znowu cud
o czym ty piszesz??????? rocięcie pochwy, i wyjęcie okrwawionego dziecka nazywasz cudem? a poz atym co to ma wspólnego z brzuchatkami?

Gość zbulwersowana mama
cudem jest to, ze takie glaby przychodza na swiat:O

Gość a coma gość mówić
wolałabys zeby kłaamał i mówić o jaka piękna kobieta? przeciez to logiczne ze faceci nielubią takich wifdoków

Gość głąby
fascynacja jakas tym rozcinaniem pochwy (:D) nie pochwy matole, najpierw się doucz, potem komentuj, chora fascynacja zakrrrrrrrwawionym dzieckiem i drastycznymi scenami porodowymi, weź ty idź do psychiatry

Gość zbulwersowana mama
nienawidze matolow, ktorzy zaczepiaja obcych ludzi, bo maja takie widz mi sie... poprostu nienawidze, to typowe zachowanie prostaczkow z bramy...

Gość ty się doucz
a co kurwa rocinają - cipę tam na dole u wejśsci do pochwiska nie i przez to jes pona szeraśna

Gość zbulwersowana mama
tna krocze madralo...

Gość ty się doucz
no i co to za róznica???????/ i tak potem macie szerokie pory i tak - można na dwa baty pojechac

Gość do hahahahhahaha
powiedz coś jeszcze - jestes super:-)

Gość Chory ten topik
Jest wiele dziewczyn, które mają zgrabne ciążowe brzuszki i ani grama tłuszczyku. Nie obrażajcie ich! A ciąża to nie kalectwo, nie choroba, ani żaden wstyd. Ciężarne mają prawo poruszać się swobodnie po ulicy, a takie komentarze w stylu fuj świadczą o braku kultury.

Gość do hahahahhahaha
jasne ciekawe gdzie są te zgrabne hahahah

Gość głąby
moja porozrzynana pochwa niech cię nie interesuje matołku niedouku, a jak się na głos komentuje cokolwiek w wyglądzie drugiego człowieka, to to po prostu szczyt chamstwa i brak kultury, niezależnie od tego czy jest to napuchnięta wskutek upału kobieta tuż przed porodem czy piwne brzuszysko przechodzącego obok faceta, czy laseczka w różowym ciuszku za małym o dwa rozmiary, kapujesz plewo?

Gość Chory ten topik
Ciekawe jak ty, czy też twoja druga połówka będzie wyglądać w ciąży. A ile ty masz lat, że głupio dziwisz się. 13? 15% A może po prostu 10?

Gość zbulwersowana mama
to cud, ze jeszcze zyjesz, dziwie sie, ze z takim poziomem intelektualnym jeszcze sie nie zapadles/as niczym czarna dziura. masz w ogole o czymkolwiek pojecie, czy moze jestes nastolatka ktora pierdol sie naczytala i udaje omnibusa. tak czy inaczej proponuje sie udac na terapie, bo masz jakis uraz psychiczny, pewnie swojej matki tez nienawidzisz...

Gość nie nie kapuje
a ty c - kompleksiski?

Gość nie widzicie że
TO PROWOKACJA ???? Boże co się tak dajecie podpuszczać ? :-P

Gość głąby
nie, absolutnie żadnych, wyzbyłam sie tego przy moim kultuiralnym i wyrozumiałym facecie, któremu takie rzeczy nie przejdą za nic przez gardło, choćby sobie nie wiadomo co tam myślał, ale obawiam sie że na twoim poziomie załapac takie oczywiste i ludzkie rzeczy graniczy z cudem

jesteście nienormalni i żałośni. Jak można widząc kobiete w ciąży mówić \"fuj\" lub coś w tym stylu. mam nadzieje, że faceci, którzy to piszą, nie będą mieli nigdy swoich dziewczyn, czy żon w ciąży, bo współczułabym ich takich facetów. Mój nigdy nie powiedziałby na babkę w ciąży jest jakaś tam obleśna, czy coś innego. Macie chyba coś z głową. A już mówic, że kobieta w ciąży jest otyła to szczyt niewiedzy. Otyły jest ktoś, kto i bez ciąży ledwie się porusza. A kobieta w ciąży ma brzuch, myślałam, ze to dla wszystkich jest jasne, ale chyba nie

Gość do głąby
jasne - lepiej żyć złudzeniami. Wazne zeby nic złego ci nie powiedział - iditoka i pusta lola