Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassidy78

zachowanie mojego faceta

Polecane posty

Gość skandal12
wspólczuje waszym matka Mam nadzieję ,że nigdy nie bedzie Ci dane przeżyć ten CUD

Gość głąby
ja nie żyję złudzeniami, po prostu i ja i mąż na nieco innych całe szczęście falach odbieramy niż taka dzika świnia jak ty

Gość zbulwersowana mama
i co z tego, ze prowokacja, jak takie matoly chodza po tym swiecie, poprostu nienawidze ludzi komentujacych wyglad innych, uwazajacych sie za pepki swiata. niszcza zycie tym niedoskonalym, nie raz w ciazy spotkalam sie z takim kretynizmem, choc naprawde nienajgorzej wygladalam...doszlo do tego, ze balam sie sama wyjsc z domu, zeby sie nie denerwowac...

Gość i dobrze wam tak
a tobie podobają się opaśli faceci?? tez ci się rrobi niedobrze jak widzisz takiego z brzuchalem piwnym to i nam się moga ciężarowe ciągniki nie podobać. proste i logiczne i jeszcez jak pomyślimy ze wywalą swoje intymnie miejsca przed obsymi lekarzami czy połoznymi to dopiero się robi niedobrze bleeeeeeeeeeeeeee

Gość z głupoty się trza śmiać
a skoro taka sobie dała włożyć penisa bez gumki i spuścic się to niech teraz cierpi katusze wyśmiania z głupoty.

Gość głąby
nikt przed tobą nie wywala swoich intymnych miejsc, ty nie wywalasz przed ginekologiem? a jak cie bada? przez nos lub ucho? nie, nie podobaja mi sie opaśli faceci, ale nie powiem nic przykrego tak żeby taki człowiek to usłyszał, bo kultura mi na to nie pozwala ale tobie raczej trudno to będzie zrozumieć, bo nie kumasz w czym rzecz

Gość i dobrze wam tak
ja z fiutem do gina nie chodze i nigdzie go nie pokazuje - mam godność

ja pierdziele, ludzie wy nie rozróżniacie podstawowych pojęć!!! Między opasłym facetem a ciężarną kobietą jest chyba jakaś róznica, ale wy jej pewnie nie rozumiecie

jak dostaniesz kaktusa to pójdziesz, nie martw się, teraz jesteś młody to się wstydzisz :D daję ci góra 15 lat :D

\"ja z fiutem do gina nie chodzę i nigdzie go nie pokazuje- mam godność\"- żałosna wypowiedź. Ciekawe, czy jak ci coś na tym twoim fiucie wyrośnie, to czy nie pójdziesz. A i męski lekarz od takich spraw nazywa się urolog

Gość ladna jestes
oby ci na tym fiucie wyroslo cos obrzydliwego....

Gość i dobrze wam tak
nie wyrośnie mi - bo nie puszczam się tak jak ty idiotko - nie sypiam z takim szmateksem co by mógł zarazić jak ty

Gość zbulwersowana mama
smiejmy sie wiec z tych glupich cip waszych matek, bo dala sobie wlozyc naiwna koza, a pozniej rozkraczala sie przed lekarzami. no normalnie debilka. i jeszcze wychowala takiego madrego dorodnego dzieciaczka, taka gruba, bezmozga torba. ciesze sie, ze brzydza cie kobiety w ciazy, tylko blagam, nie wciskaj nigdzie swojej kielbachy, bo jeszcze twoja laska wpadnie i kolejne pokolenie polmozgow bedzie terroryzowac nasze dzieci i wnuki... boze, ludzie, nienawidze, nienawidze, poprostu nienawidze takich ludzi. wychowano mnie na kulturalnego czlowieka, a wciagaja mnie do takiego dolka i schodze na ich poziom. tak ciezko szanowac innych takimi, jakimi sa. jezu, znowu jestem w ciazy i mam przejsc przez to pieklo...

Gość lalalalala
i dobrze wam tak> ty pewnie jeszcze wogóle z nikim nie spałeś:D:D

hahaha- niesmaczne to są twoje wypowiedzi. Chyba nie oczekujesz, że late kobieta w ciąży będzie się ubierała w niewiadomo jak wielkie ciuchy, w których można się ugotować. No i wybacz, ale w 30-sto stopniowym upale to każdy się poci, no ale pewnie ty jesteś wyjątkiem i masz zawsze sucho, zawsze czysto, zawsze pewnie:P:P:P

hahaha - ale w tej całej dyskusji chyba o coś innego chodzi - o poziom kultury w tym gościu, który na głos krytykuje i sie krzywi, ty tez tak robisz jak ci sie coś nie podoba? mnie sie nie musi podobac wywalony na wierzch pępek, nie tylko ciężarny zresztą, ale nie będę robić z siebie debila i prostaka krzywiąc gębe na ten widok

Gość nietakajakty
Nie czytałam wszystkich posów, bo WY GŁUPI ELUDZIE LEZDYCIE! Ciąża to nie jest otyłość. A kobieta w ciąży , jeśli nie jest otyła - to jeden z najbardziej naturalnych i najładniejszych widoków. WY SOM GUPIE CZY TYLKO UPAŁ WAM ZASZKODZIŁ?

Gość nietakajakty
a właśnie, że mi się podoba, jak młda dziewczyna śliczna i w dodatku eksopnuje brzuszek. A dlaczego nie? Pryderia i zacofanie z was wychodzi. Najlepiej poubierać takie baby w takie namioty marszczone, jak w epoce kamienia cyckanego - jak już muszą wyłazić z domu. A najlepiej niech siedzą w chatach i nie wyłażą, co nie?

Gość zbulwersowana mama
czemu uwazasz, ze kazda matka opowiada obcym ludziom o porodzie, ze domaga sie pochwal dla swojego dziecka. ja dziele sie wrazeniami tylko wtedy, jak ktos mnie o to spyta i nie uwazam tego za cos wstydliwego. jest to tak samo naturalne jak wysmarkanie nosa, oddanie stolca i nie uwazam rozmowy o takich sprawach za cos krepujacego, nie mowisz nigdy "kurcze, mam kompletnie zapchany nos, cieknie z niego jak z kranu" albo "masz cos na biegunke (tudziez zatwardzenie), co chwile latam do kibelka" nie moge sie dzielic szczegolami dotyczacymi porodu, bo go nie widzialam, moge co najwyzej przekazac swoje odczucia, podzielic sie doswiadczeniami "rozwarcie mialam takie i takie, skurcze na tyle procent, rodzilam tyle i tyle, komplikacji nie mialam zadnych". widzisz w tym cos zdroznego??? widzisz w tytule dzialu "porod" wchodzisz tu na wlasne ryzyko, czytasz co cie widac interesuje, podsluchujesz obcych ludzi w autobusach. wyolbrzymiasz pewne sprawy, co jest typowe dla mlodego wieku i niklego doswiadczenia. ale trudno, masz jeszcze czas aby dorosnac i zrozumiec pewne sprawy, szkoda tylko, ze przez glupote innych musze sie denerwowac i nie tylko ja...

Gość skandal12
ale o czym ty mowisz ja nigdy nie kazalam sie zachwycac moim dzieckiem nawet tego nie lubie jest tylko moje i mi sie ma podobac lub nie W ciazy wygladalam ladnie mialam ladna cere i piekne wlosy przytylam 6 kilo wiec calkiem niewiele Przezylam ten okres w wyjatkowej harmonii czułam sie cudownie Nikt kolego nie mowi ,ze masz się tym zachwycać pomyśl tylko o tym ,ze na świecie pojawi się cząstka ciebie mająca te same minki ,uszy, włoski Nie zrozumiesz tego do momentu przjscia na świat twojego potomka wiem o tym bo tak bylo z moim bratem

Gość zbulwersowana mama
wystarczy powiedziec "przepraszam, nie lubie sluchac takich opowiesci, bo pozniej bede sie bala rodzic, odstrasza mnie to od macierzynstwa"

to po prostu miej trochę odwagi, skoro jakos dziwnie jesteś napastowana takiego typu opowieściami od obcych osób, i po prostu powiedz, że bardzo przepraszasz, ale nie możesz słuchać takich rzeczy, i nie uogólniaj, bo ja w życiu jeszcze nie słyszałam w autobusie rozmów na temat rozwarcia, opowieści z sali porodowej, sama też nie rozmaiwałam na takie tematy z nikim kto nie był tym zainteresowany, poza moimi koleżankami które rodziły w tym samym czasie i nikomu nie narzucałam się z moim dzieckiem każąc sie nim zachwycać

Gość Joaquime
A mnie kreca kobiety z brzuszkiem. Miewam fantazje na temat wydepilowanych kobiet z brzuszkiem. Co prawda laczyly nas pojedyncze numerki, ale seks byl naprawde swietny i krecily mnie bardziej od innych. A juz najbardziej lubilem patrzec jak z piersi wyplywalo slodkie mleko. Nie ma nic bardziej podniecajacego od delikatnego seksu z ladna, szczupla kobieta ktora ma wielki okragly brzuszek, a po porodzie slodkie mleko. Chyba siejecie jakies feromony tymi piersiami bo nawet jak spaceruje ulica i spotykam taki brzuszek, od razu czuje pozadanie... A w oczach macie blask niespotykany u innych kobiet... Zadbane kobiety w ciazy to fantazja wiekszosci facetow, tylko sie tego wstydza i nie mowia, bo boja sie ze was skrzywdza, a tu na forum pisza zazdrosne baby, chyba te co sie nie depiluja :-p Ja was podziwiam :-) Jestem prawdziwym koneserem slodkich brzuszkow :-)