Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem mam

nie moge nosić spódnic a lubie! pomocy... co z tym fantem zrobić?

Polecane posty

Gość problem mam

chodzi o to że jak założę spódnicę to wewnętrzne części ud sie o siebie ocierają. Potem są takie podrażnione i to boli... co mogę zrobić żeby tak się nie działo? nie chce chodzić tylko w spodniach... gorąco jest buu :(

Gość hiu
cwiczyc uda :) na silowni na stepperze:D

Gość problem mam
hmmm na pewno to dobre rozwiązanie ale nie mam dostępu do siłowni... :(

Gość srele duperele
smaruj uda oliwka bedzie mniejsze tarcie :P moja gruba sasiadka tak robila :D

ktoś już założył taki topik - można też smarować antyperspirantem albo posypywać talkiem. i u wielu kobiet to po prostu budowa ciała a nie tłuszcz, musiałyby mieć bmi ok 17 żeby im się uda nie ocierały. nie rozumiem więc złośliwych komentarzy, ale cóóóż, poziom to poziom...

Ja też tak mam, a jestem szczupła. To kwestia budowy. Mnie wystarcza talk. Używam go od lat. Zawsze przed wyjściem z domu w spódnicy. Mój problem rozwiązuje to całkowicie.

Gość A ja_
A mi się ocierają jak się upasę.

Gość znam ten problem
Mialam ten problem, gdy mialam nadwage. Wraz ze zniknieciem zbednych 15 kg problem zniknal. Co nie znaczy oczywiscie, ze u Ciebie problem wynika z otylosci. Byc moze sa niektore kobiety tak zbudowane, ze zawsze wewnetrzna strona ud bedzie sie ocierala. Chyba faktycznie talk na to pomoze albo jakis puder.

Gość boże jakie to żałosne
że niektórzy sa tak bezkrytyczni wobec siebie:o A potem jeszcze wmawiają innym, że bycie przy kości jest seksi:o tak, nie ma to jak rozstępy, cellulit, wiszące cyce i wielkie, tłuste, ocierające się o siebie uda:o

Gość misiapisa
Witaj! Kup sobie pończochy samonośne, odetnij góre z nich i zakładaj pod spódnicę. Moja koleżanka tak robiła i była bardzo zadowolona bo noga o noge się nie obcierała, Pozdrawiam :))

Gość salaman
hmmm moja ciocia zawsze wkłada ponczochy sa takie cieliste kabretki np.w miejscu gdzie sie jej stykaja uda jest akurat ta koronka i moze jakis talk albo krem tlusty do smarowania w tych miejscach

Gość salaman
misiapsia dobry pomysl powiem ciotce:) a swoja droge ze nie wpadlysmy na to:)

Gość józef n
rajstopy niestety musisz nosic

hejka;) jakie zwisajace cyce?jakie grube uda?? sp;ywaj z tego watku. dziewczyny maja rozne problemy. ja mam moim zdaniem zgrabne nogi i tez mi obcieraja i to tez zalezy kiedy-jak jest tak super goraco bo sie wtedy bardziej poci, smaruje talkiem i po sprawie, a jeszcze lepiej sie goi jak ktos tam pocaluje:D ale ze spodnic nie zrezygnuje.jesli masz taka budowe to nic nei zrobisz a jak troszeczke za duzo cailka tam masz to poszukaj sobie jakie\\s cwiczen na uda i pocwicz:))

Gość problem mam
dzięki wszystkim za podpowiedzi 😘 :) nie jestem gruba, chyba po prostu mam taką budowe że tak to wychodzi. Jak nie ma upałów to moge spódnice nosić, ale jak jest gorąco to ani rusz w spódniczce :( A ten talk to jakiej firmy np? Kupować w aptece czy w drogerii?

Gość mojej teściowej przy..
kości pomaga najlepiej dezodorant: Rexona Cotton Dry, w sztyfcie. Mówi ze najlepszy

Ależ ja nie lubie takich wstrętnych babolów co to każdemu muszą wetknąć szpilę.Otóż wyobraź sobie ,ze ja też mam taki problem.Ocieraja mi sie uda a nie jestem tłuściochem!Mam też rozstępy,które powstały w okresie dojrzewania.To jest moje ciało,jest jakie jest dbam o nie tak ,żeby czuć sie w nim jak najlepiej.Jak wiec mozesz kryjąc sie w tym wirtualnym świecie pluć na wszystkich dookoła?

talk to albo w aptece albo np w dropgeriach. z teog co wiem to dezodoranty sa oparte na talkach wiec polecam talk a nie dezodorant na nogi...:) fajnie to musi wygladac:))

Gość przecież można ćwiczyć uda
w domu, wystarczy tylko chcieć :P przejdź na dietę, teraz jest mnóstwo warzyw i owoców. posypuj uda talkiem.

Gość ANETTE.29.
Ja też kiedyś miałam z tym problem jak przytyłam po rzuceniu palenia. Teraz już mam wagę w normie, ale pamietam że wtedy bardzo pomogła mi zasypka dla niemowląt.

oprócz talku dobrze sie sprawdza maka ziemniaczana - używa się jej również przy niemowlakach, wiec nie uczula. Nie boli spróbować;)