Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta26*

jakie polecacie soczewki?

Polecane posty

Gość aneta26*

Jakie możecie polecić soczewki kontaktowe?

Gość //
ja nosze O2Optix i są OK. acuvue advance nosi moj brat i tez sobie chwali.

Gość MARAS
polecam aceuve 2 z rodzinny johnsonx johnson po 63 zl za 6 sztuk.soczewki 3 tygoniowe jedna sztuka.

Gość MAlachiaszek
acuvue advance tych nie polecam zachodzą mgiełką po paru godzinach czytaj na innych forach a tez wiem z wlasnego doswiadczenia polecam eyeye bioxy misieczne sztuka 12 zl

czyli 63zł to koszt całego opakowania 3par??? które starczają na 9tygodni>>? a ile ksoztuje płyn?i na jak długo starcza?

A ja polecam Bausch&Lomb - PureVision, do miesiecznego noszenia. Jesli masz szczescie i twoje oczy to toleruja, nie bedziesz potrzebowac przy nich zadnych plynow itp., a cena soczewek to ok. 60zl (jest taki optyk w Wawie, o ktorego mozna przez allegro zamowic). No i odpada ryzyko wsadzenia sobie palca w oko z rana jesli nie nalezysz do skowronkow ;)

własnie hehe tego sie obawiam że rano sobie oko wydłubie;)zreszta wiadomo że trzeba zainwestowac w szkła w końcu nie bedzie sie nosic byleczego apropos lasera ktoś może coś wie o klinice ktora robi zabiegi laserowe oczu w wawie?? ile ksoztuje jak sie umówic??

Gość laura_90
Ja nosze Iwear miesieczne i jestem zadolona :) Nie polecam Optima FW B&L trzymiesieczne, okropne...

Ja kliniki nie znam, ale te soczewki, ktore mam nosi sie non-stop przez 30 dni i potem wyrzuca. Sa b. dobrej jakosci i praktycznie nie wystepuje w ich przypadku mozliwosc przesuszenia oka. Tak powiedzialo mi juz 3 optykow :) Komfort noszenia super :)

białe jabłuszko dziękuje napewno o nie zapytam :) chciałam poeksperymentowac z koloryzującymi ale nie ma chyba sensu;p

Gość asik77
Od optyka dostalam soczewki 2tyg Johnsona, to byly moje 1 soczewki ale ze czas ich noszenia wynosi 2tyg przeszlam sama na soczewki miesieczne o2optix. I moge powiedziec ze o2Optix są o niebo lepsze niz Johnsona. W tych Johnsona co jakis czas mialam nie ostre widzenia tak jakby oczy zachodzily mi mgla. Teraz nie czuje ze mam cos w oku. Polecam O2OptiX.