Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pseudo

WASZE ZRYTE TOPIKI

Polecane posty

wam sie chyba naprawde nudzi!! nie zasmiecajcie kafeterii takimi debilnymi \"sprawami\" typu Koziorożce łączmy sie!! łączcie sie gdzie indziej barany!!

Gość szkoda
ehheh racja!!!

Gość jakbys była dłuzej na tym
forum to bys wiedziala ze juz cały zodiak ma tu swoje topiki wiec sie nie czepaij ignorantko

dlaczego akurat ten podales za przyklad? on wcale nie ejst taki glupi:o jest duzo wiecej glupszych topickow:o

Gość bo jest nowy i nie ma pojecia
o kafee :O sam ma pewnie tak ambitne topiki ze az zal wchodzic na nie z takimi kompleksami

setuniu wiem ze są głupsze i do rynsztoka z takimi ale narazie nie widze tutaj takich, a gówno mnie to obchodzi ze są juz wszystkie zodiaki!! mnie sie to nie podoba i juz!! demokracja...?? wiec bede sie czepiac tego co mi sie zywnie podoba!!.... ignorancie

setuniu wiem ze są głupsze i do rynsztoka z takimi ale narazie nie widze tutaj takich, a gówno mnie to obchodzi ze są juz wszystkie zodiaki!! mnie sie to nie podoba i juz!! demokracja...?? wiec bede sie czepiac tego co mi sie zywnie podoba!!.... ignorancie

Gość bo jest nowy i nie ma pojecia
dziewczynki! jak znosicie te upały, pada u was deszcz, po ile macie czereśnie, mam dzisiaj doła :(, jacy są faceci - wagi w łóżku ?

Gość twój jest bardzo ambitny

wchodze tu od ponad roku wiec jak nie masz pojecia to 3m pysk! a ja zakładam topiki tylko jak mam problem a sie nie cisne z takimi głupotami!

Gość nikt ci nie kaze tam wchodzic
mozna powiedziec ze kazdy topic jest idiotyczny, ale wyzywac innych tylko dlatego ze fajnie im sie gada na takich topicach jest wsiockie i chamskie :O za kogo sie niby uwazasz prostaku by ludzie zakładali topiki jakie sie tylko tobie podobaja. wiec 3m pysk i nie zasmiecaj forum swoja zalosna frustracja tylko dlatego ze sa inni ktorym swoje towarzystwo sie podoba

Gość troche mniej wkurwiony
dokladnie, kazdy pisze to co chce - w koncu to kafeteria, centrum pogadanek i innych plotek. ;) A jesli sie nie podoba to nie czytac - najlepiej pominac topik i nie obsrywac go glupimi uwagami :P

A KTO PISZE ZE JA TAM WCHODZE?? mi to tito wiec nie czytam... znalazlam kolejny debilny.. \"jaka u was pogoda\".... efekt negatywnie wibrujących fal w niekórych mózgach robi swoje

--> troche mniej wkurwiony :D🖐️ Najpierw { kazdy pisze to co chce } A zaraz { nie obsrywac go glupimi uwagami } Czyli co ? Gdzie tu logika ? Bo znów zgupiałem. :o

Gość pani melancholia
Znowu brak tematów? Dajcie już spokój bo tu już nie jest klimatycznie/o co się usilnie staracie/,a schizofrenicznie i obscenicznie. Po roku takiej pracy wróżę Wam rozdwojenie jażni. Szkoda ,bo jesteście dość inteligentni. Nie pogardzajcie ludżmi.

Gość upupupuup

pseudo - no to się w końcu zdecyduj: koziorożce czy barany ? :O a poza tym co się czepiasz łączących się koziorożców - daj im spokój, bo najprawdopodobniej ich sezon godowy właśnie nastał...:O

Gość kurne bele
Wszystkie topiki na tym łez padole są durne - więc o czym tu jeszcze dyskutować , a tym bardziej zakładać kolejne głupie o głupocie innych. Błazenada

Gość najglupszy topic
to ten topic.

Gość za to wy
jestecie intieligiętni... wzruszające..

Gość bleee maszkara
pseudo---->coś ty taka wrażliwa? wolność słowa jest i każdy ma PRAWO pisać o czym chce a jak ci się nie podoba to zmień forum i po sprawie:p

Gość -----
i pseudo sobie foruma zmieniła teraz będzie spakój:):)

doprawdy?? wolność słowa tak?? chyba kpisz, wlasnie do tego dąże jakbys nie zauwazyl, gdzie twoja logika?

jak grzybica pochwy jest w polecanych (czy tez kochanki) to co komu przeszkadza Koziorozce laczy sie ;) mi to przeszkadzaja tylkoe wredne prowokacje na temat zwierzat :O CZyszcze z uporem maniaka :P

Gość dazysz do wolnosci slowa
odmawiajac jej innym??? Oryginalne dosc, musze przyznac!