Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasek po 40

Dune diora

Polecane posty

Gość grubasek po 40

Kupuje w takich perfumeriach gdzie nalewane sa perfumy zapach, ktory podobno pachnie jak DUNE DIORA, bardzo mi ten zapach pasuje, chce kupis oryginal ale w sklepie internetowym znalazlam tylko wode toaletowa o takiej nazwie a woda perfumowana-na pewno trwalsza to DUNE ESPRIT, czy to inny zapach, wie ktoras? Kiedys widzialam na forum kogos kto doradzal na temat zapachow, jakas pracownice perfumerii, ma ktos namiary na nia?

Gość anhela
Ja długo używałam Dune. Kiedyś to był moj ullubiony zapach. Kupisz go bez problemu w każdej porządnej perfumerii. Nie kupuj podróbek, bo to nie jest to a i kasy na to szkoda. Prawdziwy Dune jest tak trwały, właśnie woda toaletowa, że nawet poduszka mi pachnie i wlosy, nawet gdy są po myciu. Bez sensu kupowanie wody perfumowanej, to takie stężenie ,ze przy tego rodzaju zapachu możesz doprowadzić do zejść śmiertelnych w Twoim otoczeniu, które nastąpi oczywiście z uduszenia. Na koniec jeszcze tylko dodam, ze warto sobie kupic oryginał, teraz, kiedy jesteśmy w UE, nie jest on taki az drogi, zebys nie mogła sobie na niego uzbierać. Aha, Dune Esprite to cos innego, niż Dune.

Gość grubasek po 40
Dzieki bardzo za informacje, zapach jest rzeczywiscie super,fajnie,że nawet woda toaletowa tak dlugo pachnie, myslalam,że perfumowana będzie lepsza, ale w sklepach internetowych widzę tylko toaletową.

Gość natera
Sprzedam wodę toaletową Dune Diora. Nowe, od foliowane. Cena: 150 zł do negocjacji :)

Gość gość
Ja kupuje tylko oryginały w sklepie internetowym www.mania-perfum.pl Szeroki wybór produktów i ekspresowa wysyłka