Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkatoja

CZY MIŁOŚĆ SAMA NAS ZNAJDZIE CZY TRZEBA JEJ SZUKAĆ

Polecane posty

Gość betty boopppp
dokładnie tak vibra

ja idealna teshh nie jestem.........i zdaje sobie sprawie z tego ze jest masa osob lepszych ode mnie...ale mimo to jestem szczesliwa ...i wierze ze kazdy ma prawo do szczescia

Gość patkatoja
dlaczego a np.dlatego że jakiś czas temu wplątałam się w romans z żonatym a później kręciłam z kolesiem dosyć długo który miał dziewczynę może poprostu to kara za to co zrobilam:( sama już niewiem

ja idealna teshh nie jestem.........i zdaje sobie sprawie z tego ze jest masa osob lepszych ode mnie...ale mimo to jestem szczesliwa ...i wierze ze kazdy ma prawo do szczescia

ale ja teshh wiem ze nie jestem idealna....mam tego swiadomosc..a mimo to szczescie sie do mnie usmiechnelo:)

Gość po co komu milosc
betty boopppp Niestety to nie jest takie proste :-/ Juz kilka razy probowalam, ale nie udalo sie :-/ Człowiek zaczyna się czuć taki strasznie ,,sam" ... Kolejany raz próbuję, może się uda ;-) Dziękuję i pozdrawiam.

Gość po co komu milosc
betty boopppp Niestety to nie jest takie proste :-/ Juz kilka razy probowalam, ale nie udalo sie :-/ Człowiek zaczyna się czuć taki strasznie ,,sam" ... Kolejany raz próbuję, może się uda ;-) Dziękuję i pozdrawiam.

Gość po co komu milosc

Gość doooo domu
przychodzi tylko listonosz i gosc z elektrowni!!! trzeba ruszyc dupsko jak sie chce kogos miec!

Gość betty boopppp
do "po co kumu miłosć"- musisz znaleźć sobie jakieś pasje, zainteresowania, zajęcia! poznasz dzięki temu nowych ludzi, przestaniesz myśleć tak intensywnie o tym, co Cię trapi, otworzysz się na ludzi i świat! a wtedy, gdy Twoje nastawienie sie zmieni zaczniesz przyciągać ludzi do siebie :) bo nie ma nic gorszego niż nachmurzony i wiecznie niezadowolony człowiek... zacznij od sprawiania samej sobei drobnych przyjemności, bo zasługujesz na nie! i uśmiechaj się! uśmiechaj, uśmiechaj :) spróbuj chociaż... powodzonka Ci życzę z całego serducha

Gość betty boopppp
Tomek są gusta i guściki :) ten, kto jest brzydalem dla jednego człowieka, będzie ósmym cudem świata dla drugiego :) ja wiem, że dziś uroda ma wielką siłę, coraz więcej wszędzie idealnych twarzy, idealnych ciał... ale zapewniam Cię, że są jeszcze tacy ludzie, którzy patrzą przede wszystkim na to, co w sercu :)

Gość patkatoja
wokół mnie jest dużo facetów ale ja się zastanawiam czy znajdę tego jedynego

Gość betty boopppp
Tomek, ja to wiem i Ty też powinieneś :)

Gość betty boopppp
patkatoja - znajdziesz z pewnością :)

Gość drogi Tomku
i tu się z Tobą nie zgodzę, Tomku 1982. Stare przysłowie ludowe mówi "Każda potwora znajdzie swoego amatora"

Gość patkatoja
bardzo bym chciała marzy mi się związek wspólne mieszkanie i takie tam

Gość betty boopppp
słuchaj patkatoja... wydaje mi się że jesteś jeszcze bardzo młoda :) uwierz przyjdzie czas że będziesz to wszystko mieć, a narazie baw się, korzystaj z życia i ciesz każdą miłą drobnostką jaka Cię spotka :D

Gość patkatoja
hmm...młoda mam 22 lata może i jestem młoda. mam za sobą kilka związków z czego dwa poważniejsze ale od jakiegoś czasu jestem sama i ciężko mi z tym

Gość betty boopppp
o rety :) a czemu nie możesz wykorzystać tego czasu dla siebie? ja w żadnym razie nie bagatelizuję Twojego problemu, próbuję tylko przekonać Cię, że nie jest to aż tak wielka tragedia i że powinnaś przestać sie tym zamartwiać :)

Gość patkatoja
wiesz patrząc na te wszystkie wokół pary równiez wśród znajomych ciężko mi jest a pozatym jestem strasznym pieszczochem. A na dodatek każdy kto mnie poznaje pierwsze pytanie czemu taka panna jak ty jest sama

Gość betty boopppp
rozumiem... ja też jestem pieszczochem ;) a czy Ty potrafisz odpowiedzieć na pytanie czemu jesteś sama?

Gość patkatoja
szczerze niewiem czemu mogę tylko powiedzieć że ostatnio poznaje facetów którzy myślą tylko o tym jak mnie zaciągnaąć do łóżka

Gość betty boopppp
no tak... to jest wkurzające gdy facet Cię tak traktuje... pewnie jestes bardzo ładną dziewczyną i część facetów się Ciebie boi, a część chce wykorzystać...

Gość patkatoja
ładna jestem bynajmniej tak inni uważają zresztą ja tez jestem zadowolona ze swojego wyglądu ale ostatnio poznaje faceta i on na pierwszym spotkaniu mi mówi że jestem apetyczna i strasznie go podniecam normalnie debile

Gość patkatoja
boją się to ja nie chce być ładna chce być szarą myszką ale chce żeby ktoś mnie kochał

Gość betty boopppp
nie zmienia to jednak faktu, że gdzieś tam czeka ta Twoja druga połóweczka :D

Gość patkatoja
może i czeka ale czasem przychodza myśli że ją przegapiłam:(