Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sądzicie o warszawskich

Co sądzicie o warszawskich dziewczynach?

Polecane posty

Gość Co sądzicie o warszawskich

Jakie macie spostrzeżenia? Mi się wydaje, że dużo dbają o siebie, wyglądają jak laleczki, ale dobrze to nie rokuje na odkrycie wnętrza w tych pannach.

Wypacykowane na zewnątrz, puste w środku. Nie wszystkie, oczywiście. Ale tak mają panny w każdym większym mieście. :P

to kto zostaje pustym ladnym warszawskim pannom, zeby równowaga wprzyrodzie zachowana była?? :)

chromi i ułomni... co to ewakuować się nie mogą... a no i jeszcze starzy i kulawi :P:P:P

Ale faktem jest też to, że wiele dziewczyn z całej Polski bardzo by się cieszyło, mogąc poznać jakiegoś faceta w Warszawy.

No właśnie, łysy, grupy, niski - każdy może być, byle tylko z Warszawy. Żałosne. :(

no nie dodawaj sobie...przestań... byle jaki byle z wawy... no nie no... taka zdesperowana to ja nie jestem :) ale faktem jest że co facet z forum... to wawa... to chyba oni sa zdesperowani :) poszukujący...

fakt :) fajnie że są bo by były nudy... ale skąd oni się urwali? :P? no skąd?

:D myślę że im za to płacą ;) Nikt normalny - a oni takie sprawiają wrażenie - nie siedziałby tu dobrowolnie. Chyba, że odrabiają pracę społeczną za drobne przewinienia :D

Tak, jestem facetem, bywam na kobiecym forum, w dodatku (prawie) wyłącznie na erotycznym! :P Ale żyby wszystko było jasne - od 3 lat mam (wspaniałą!) dziewczynę i nie szukam tu żadnych dodatkowych \"wrażeń\".

Gość zdecydowany 24
laski z wawy ca :classic_cool:

Gość dobrze obciagaja laski

Gość claudiaaa z w-wy
Zalosni jestescie i tyle...

Gość naiwniacy
A co sadzicie o dziewczynach z Lublina? Bo dla mnie to takie małomiasteczkowe lalunie. :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość czesiek ńemen
warszawski dzieeeeeń warszawska ciiiiipa taka mazowiecka zapiexczona piiiiizda

Gość gość
Ja jestem warszawska dziewczyna. Nie wydaje mi sie, zeby tak owe dbaly o siebie bardziej niz inne i wygladaly jak laleczki. Wystarczy sie rozejrzec - tak jak wszedzie, sa te ladniejsze i te brzydsze, te bardziej zadbane i te fleje. Tak jak wszedzie. Bylam w wielu duzych miastach w Polsce i w mniejszych tez, duzej roznicy naprawde nie widze. a tymi zlosliwymi komenatrzami na temat Warszawianek mozecie sobie tylek podetrzec. To sie nazywa stoleczny kompleks i smieszy mnie niezmiernie, od lat to samo, Macie z nami ewidentnie jakis problem.

ale w warszawie mozna spotkac o wiele wiecej ladnych dziewczyn niz w jakims malym miescie gdzie mozna spotkac 1 naprawde ladna dziewczyne na 20 brzydkich i przecietnych

Gość gość
Jakie jest dla Ciebie logiczne wytlumaczenie Twojej tezy?

Gość czarna kupa
W Warszawie są laski bardzo ładne, ładnie, brzydkie, brzydsze i pozdro600 :P. Pozdro, napisz skąd się wziął twój nick.

Gość czarna kupa
Chodzi mi szczególnie o to "600"

Gość gość
No wiem Jacek, ale ja akurat nie zauwazam takiej roznicy w roznych miastach Polski.Czarna kupo, czy mam rozumiec, ze nie naleze do zadnej kategorii?:D

Gość gość
O moim nicku pisalam na topiku skad sie wzial Wasz nick, gdzies tu w poblizu jest ten top...