Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuila

Gdzie mam kupić zioła???????

Polecane posty

Jest tyle fajnych naturalnych kosmetyków, ale nie wiem gdzie mam kupić składniki. Dajmy na to skąd ja mam wziąć korę dębu? Przecież nie pójdę i nei oberżnę na drzewie:o Więc mam pytanie gdzie kupujecie zioła i inne składniki potrzebne do kosmetyków? W aptece?

Gość uppupup
Apteka albo sklep zielarski.

Czyli jeśli pójdę do apteki i zapytam o korę z dębu czy sok z aloesu nie zrobię z siebie idiotki? Uff...

Gość niestety ale
zrobisz bo w aptekach sa ziola ale nie takie

Gość w sklepie zielarskim

Gość u mnie w miescie
nie takim najwiekszym sa dwa zielarskie wiec u Ciebie tez pewnie jest ;)

Gość w aptekach pytaj
zarówno sok z aloesu jak i korę dębu tam kupisz

Bardziej polecałabym zielarski, bo tam cuda mozna znaleźć. Ale apteki tez nie są gorsze. I nie łam się, czy zrobisz z siebie idiotkę, czy nie. Szkoda życia.

Gość farmaceutka_
a aptekach jest to co sie sprzedaje a na cholere ludziom sok z aloesu - jesli sie nie sprzedaje a tak jest na pewno to go nikt nie sprowadza bo sie nie oplaca - pytaj w zielarskich

Gość gość
jeżeli chodzi o ziola to apteka jest najlepszym miejscem, osobiście śmiało mogę polecic www.strefalekow.pl maja bardzo dobre promocje

Gość gość
Może tak jak i mnie zainteresuje cię oferta sklepu zielarskiego, którą znalazłam na stronie pod adresem www.cholegin.pl Zrobiłam tam duże zamówienie różnego rodzaju mieszanek i dostałam jedną gratisowo. Mają stu procentową zawartość naturalnych składników, więc uważam, że warto.

Gość gość
Ja bardzo polecam sklep zielarski www.zielnikjagi.pl Bardzo fajne, profesjonalne dziewczyny, znają odpowiedzi na wiele pytań. Szybko solidnie i tanio!!

Gość regelinda
My od lat kupujemy w zielarni krakowskij https://herbapis.pl , mają bardzo dużo dobrych jakościowo ziół, ale przede wszystkim doskonale znające się na ziołach dziewczyny.

Gość gość
Poszukaj tu http://dobrezrodlo.wroclaw.pl/ i na pewno znajdziesz to czego potrzebujesz. Sklep oferuję sprzedaż również za pośrednictwem allegro i ja tak kupuję.

Gość Majka

Ja też kupuję w sklepie  Dobre Źródło i jestem bardzo zadowolona z tego sklepu bo można u nich zrobić zakupy  przez e - sklepie.  Ja najczęściej jestem zainteresowana kosmetykami naturalnymi - bo mają takie kosmetyki w dobrej cenie. 

Gość Regina

Ja kupuję z moja zielarnia.pl ale ostatnio  w herbapis.pl  https://herbapis.pl/index.php?rt=product/search&keyword=zio%C5%82a&category_id=0  , mają duży wybór ziół Klimuszki.

Gość Hanna

Ja zamawiam na e-zielarski24.pl 🙂 Po co chodzić do apteki? Zamów z dostawą do domu 😉

Gość Majka

ja tez zamawiam na e-zielarski24!