Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może się czepiam

jak zwrócić facetowi uwagę...

Polecane posty

Gość a może się czepiam

wczoraj zauważyłam że mój facet ma brudne zęby i nie wiem jak mu delikatnie powiedzieć a moze przesadzam ale parę razy sie zdażyłao jak razem wyjeżdżaliśmy na weekend ze czasem zapomniał zabrać szczoteczki ale nie wyglądały nigdy tak jak wczoraj i nie ma niemiłego zapachu z ust i wszytsko spoko ale wolałabym aby nie miały aż tyle takiego żółtego nalotu i co ja mam zrobić??

Gość beatkaaaa
spuścić mu lanie :p

Gość hohoho ho
z czarującym uśmiechem rano i wieczorem weź jego szczoteczkę i jego samego do łazienki. Na razie nie proponuj mycia zębów po każdym posiłku, bo to może być za duży szok.

Gość a może się czepiam
no w sumie spoko ale to lanie to zbyt drastyczne;) jeszcze ajkieś porady doświadczonych partnerów? bo ja z nim jestem od dwóch miesięcy więc głupio mi zwrócić na to uwagę mu tak wprost

Gość wewewewewew
jak u mnie nocuje to przed spaniem ciagne go do lazienki, nakladam paste na szczotke i...musze pilnowac, bo sie wycwanil i szoruje tylko kilka sekund! a jak mial spory kamien i taki osad, ktory sie robi przy dziasle jak dlugo nie myjesz zebow (dluzej niz 1 dzien!), to odmawialam calowania sie. osad usunal, a zabki przed pocalunkiem sprawdzam, bez ceregieli. ale meczy mnie to strasznie!

Gość beatkaaaa
za bardzo się cackasz maleńka :p

Gość a może się czepiam
oooooooooooo aheheh:P dzięki:)

Gość a może się czepiam
ale dziś będzie miał kontrolę zabków:P a zaraz lecę do sklepu po szczoteczkę i dam mi z łądną wstążeczką w prezencie;)

Gość wewewewewew
jestesmy 2,5 roku razem! chlop ma 28 lat i nie dba o zeby! mi sie to w glowie nie miesci! dopoki ma ochote na buziaczki to mam na niego haka, ale jak mu sie na starosc poglebi to sobie nie wyobrazam!

Gość gregerg
tez tkaiego mialam meczylo mnie to strasznie bo chcialam faceta zadbanego eh... juz nie mam problemow bo razem ne ejstesmy:)

Gość KUP MU
w prezencie przy najbliższej okazji szczotke do mycia zębów elektryczną. To nie duzy koszt ok. 20 zł., a moim zdaniem na pewno pomoze, bo moze on po prostu nie lubi myć zębów ... a przy takiej szczoteczce nie ma problemów, spróbuj, powodzenia