Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem jak wszyscy na kaf

przesadziłam???co sądzicie??

Polecane posty

koleżanka mi własnie zaproponowała bym jechała z nią do miejscowości oddalonej o 50 km na imprezę na plazy, bo jej chłopak stoi na bramce i nas wpuści. poza tym mamy tam pełen luksus, drinki i nocleg za darmo. mi sie strasznie nudzi w te wakacja więc jak dla mnie super propozycja. napisałam więc mojemu chłopakowi że jadę z tą koleżanką tam na imprezę i że bedziemy spały w hotelu i że ma sie nie martwić bo znam tych ludzi. on nie lubi tej koleżanki cholernie bo myśli że to typ kurewki co JEST NIEPRAWDA..... nie mogę go jednak zabarć bo chłopak kumpeli zaprosił ją i ewentualnie żeby nie czuła sie samotna mnie..... on nigdy nie robi tak że nie odpisuje. a teraz nie odpisuje już od 1,5 godziny mimo ze wiem że siedzi dziś w domu i nic nie robi. myśę że on ma w głowie teraz taki myśli że jestem głupia i że jest obrazony ale ja chyba nie robie nic takiego?:( sama nie wiem

doadm że to impreza jednodniowa i jutro rano byłabym w domu.

Gość Ja bym sie zastanowila
jak zachowalby sie moj facet, gdyby to on otrzymal taka propozycje

Gość przesadziłaś...
trzeba było się zapytać czy nie ma nic przeciwko a nie tak "jadę i już" :O

no wiem:( chyba przesdaziłam....kurde

ja mu napisałam że jak on ma coś przeciwko to nie pojadę!!!!!!!!!!!!!!z tym że dodałam że wolalabym jechac:o

Gość JA BYM NIE POJECHAŁA
.

naparwde? ale w sumie to nic takiego. jadę tylko z koleżanką a nie z obcymi ludźmi. kurde jużjej obiecałam że pojadę bo tak mnie prosiła i mowił że nie chce jechać sama bo nie trafi:o ja pieprzę głupio zrobiłam chyba

Gość przesadziłaś...
heh, no to co z tego że mu tak napisałaś skoro dodałaś że chciałabyś jechać... Nie dziwię się facetowi, niestety...

sama nie wiem czemu tak napisałam:o teraz w sumie się nie dziwie że nie odpisuje. pewnie sie zastanawia czy mam wszystkie klepki:o

Gość ON JEST ZWYCZAJNIE
ZAZDROSNY BO DAŁAS MU POWÓD

Gość no ja nie chciałabym
żeby mój facet jechał z koleżką na imprezę i jeszcze tam nocował. pomyśl, jak ty byś się zachowała, gdybyś była na jego miejscu! No chyba, że należysz do tych, którym imprezy bez drugiej połówki pasują

no przyznam że głupio ujęłam to wszytsko w smsie. :/ ale co ja mam teraz zrobić? napisałam mu właśnie czy jest wkurzony i że nich mi napisze cokolwiek to nie pojadę...zobaczymy czy odpisze

nie o to chodzi. gdyby jechał z kolegą powiedzmy na noc na działkę jakąs na impreze to nie miałąbym nic przeciwko....

beznadziejnie się tłumaczę, wiem:o...ale staram się jakos wytłumaczyć siebie. naparwde myślicie że nie powinnam jechac?