Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WĄGRY

WĄGRY !!!

Polecane posty

Gość WĄGRY

jak sie ich pozbyc ? Wyciskać czy nie ? Macie jakies skuteczne metody na zwalczanie ich ?? Ja je wyciskam i zauwazyłam ze w tym miejscu gdzie kiedys były wagry, sa rozczezone pory. Pory te sie zanieczyszczaja i powstają nowe wągry. Ale ja i tak wyciskam... bo jestem od tego uzalezniona chyba. Nie ma dnia co bym sobie nie wyciśnełą jakiegoś. A jak juz zaczne jednego to godzine spedzam przed lustrem masakrujac swoją twarz...

Gość dotty
Oj rozumiem Cię doskonale :( Mi trochę pomagają: glinka zielona, Sudocrem i Vichy Normaderm. Zaskórniki nie znikają, ale są trochę mniej widoczne (jakby rozjaśnione). Staram się nie wyciskać :O :(

Gość WĄGRY
Ja kiedyś miałam je tylko na nosie, ale teraz to mam je chyba na całej twarzy na nosie to najbardziej na policzkach koło nosa i na czole u nasady włosow no i na brodzie... Ja stosuje tez zel głębokooczyczajacy z Garniera codziennie ale nie wiem czy on mi poaga na te wągry...

Gość dotty
A może sobie je zapchałaś jakimś kremem? Smarujesz czymś buzię?

Gość WĄGRY
Ja mam cere tłusta czy mieszana nie uzywam zbyt czesto kremów jak juz to z Gerniera do mieszanej cery... Ja mysle ze mam tyle wagrów od tego ze je wyciskam, nawet jak jest malutki to go wyciskam a pozniej sie w tym miejscu robi wiekszy... ale ja głupia jestem

Gość WĄGRY
a wiec mąka, miód i woda ?? Ale czy to nie działa w podobny sposób co wyciskanie? robiłąm sobie keidys parówkę ci nawet duzo wągrów mi zeszło... ale po jakims czasie znowu wróciły

Gość cyk
hmmmmmmmmmmmmmm