Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Kaśka

Bolące i swędzące sutki.

Polecane posty

Hejka. Mam pytanie odnośnie tematu nagłówka. Jestem w tej chwili dwa dni przed spodziewaną @. Od razu zaznaczam,że nie mogę wykluczać u Siebie ciąży, ze względu na to, iż preferujemy stosunek przerywany, który jak wiadomo nie jest żadnym zabezpieczeniem. No i mam @ zawsze jak w zegarku, bojawy - bolące piersi, bole brzucha i jajników. Noi w tym miesiacu nic nie odczuwam, oprócz jednej rzeczy - bolących sutków. Sa troszkę zaczerwienione, ale to moze od dotykania ich , gdy mimo wszystko sprawdzam czy dalej tak bola. Czasem bol czuje nawet jak ich nie dotykam. Bolu brzucha nie mam wcale co dla mnie jest rowniez dziwne. Piersi moge ściskac, wyginac i nic.. Nie wiem skad ta zmiana. Czy mozliwa jest taka przemiana? Do tego mam wrażenie, ze sutki troszke swedza :| Moze to jakas choroba? Jakies zapalenie? Albo ciaza?

Gość musisz
odczekać bo powiem, Ci, ze czasem mam różne odczucia a staramy sie o dzidzie od 11 cykli, czasem nic żadnych bóli a niekiedy tydzień mam bolące piersi, ku ie albo ból jajników itp. nie wiem od czewgo to zależy, czasem mam wszystkie obiawy ciąży a okres i tak przychodzi. Zaczekaj bo i tak nikt nie da Ci 100% odpowiedzi przez neta. Życze jednak wszystkiego naj.................

Tak tylko wiesz..co innego u osob, ktore sie staja o dziecko i mysla o tym intensywnie za kazdym razem przed @, a co innego u osob, ktore wcale o tym nie mysla. Jak u mnie..bo to,ze kobiety pragnace dziecka maja objawy ciazy, bo same sobie je u siebie wyszukuja to znane zjawisko przeciez. No nie wiem...ja sie zaczelam zastanawiac jak wlasnie nie odczuwalam zadnych boli jakie zawsze mialam przed @ a byly objawami zblizajacej sie miesiaczki. No juz teraz troszke brzuszek pobolewa :)

wszystko jest możliwie, ale objaw nie oznacza jeszcze że się \"jest\" - poczekaj cierpliwie, jeżeli nie dostaniesz @ maksymalnie w ciągu dwóch dni po wyznaczonym terminie zrób test - koniecznie rano, będziesz wiedziała wszystko, on ci prawde powie - pozdrawiam

No oczywiscie,ze poczekam...chcialam sie tylko podzielic moimi spostrzezeniami i dowiedziec sie co o tym sadzicie. Wiecie,ze jak jest cos nietypowego dla kogos to pojawia sie zawsze 100 pytan. Ciaza, choroba, zapalenie? Co to moze byc? No nic, czekam :)

no tak - masz racje, ja też jestem panikara - niema się czym chwalić ;) ciąży nie można wykluczać, ale ja np miałam taki objaw wywołany ostatnimi warunkami pogodowymi, wszystko się \"piekło\" w lumpach ;)

Wiesz...przez warunki atmosferyczne moga dojsc jakies dodatkowe objawy no nie..ale zeby zniknely te poprzednie? Takie typowe dla mnie...no nie wiem..

powiem szczerze ze niemam pojęcia, nie jestem lekarzem, wiesz ... wszystko jest możliwe, i jak zwykle zeby sie wszystko wyjasniło - trzeba czasu :) jeszcze chwila i wszystko będzie jasne, głowa do góry :)

Zauwazylam w sumie jeszcze jedna rzecz...mam podniesione tetno, szczegolnie wieczorem jak sie klade spac...serce bije szybko... moze ja faktycznie na cos zachorowalam? Hehe..zobaczymy :

jo jo ;) weź idź sobie lepiej drinola strzel ;) zaraz tam zachorowała ... uh, babo jedna :)

Oj chyba sobie jednak drina strzele :D No denerwuja mnie one!!! Wrrrr :[:[:[ Kurde jak mnie to drazni....zwariowac mozna :/ Sa cale czerwone!!

haha mnie mój pies drażni, piszczy jak głupi, chce iść na dwór, a mi się niechce ruszyć dupska ;) eh, ide, narka :)

Gość rree
i jake sie sprawa wyjasnila jestes czy nie mam podobne objawy i siemens zaczynam bac