Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

kto stosował ampułki wyszczuplające NIVELAZIONE czy jakoś tak?-jakie efekty?

Polecane posty

no wlasnie..odświeżam..też zastanawiam sie powaznie,czy nie kupic sobie tych ampułek,jednak nie wiem,czy ta firma to nie jest jakis krzak..ktos pomoze?

Gość ja mam ale..................
ja mam koncentrat aktywnie wyszczuplajacy ale dopiero od dwóch dniu go uzywam i nie moge sie wypowiedzieć o efektach

Hej:) Ja mam pytanie do Ciebie -czy ktos Ci polecil ta firme,czy moze tak jak ja-znalazłas ta oferte w gazecie?

ampułki nie są warte tej ceny, niby jakiś tam efekt ujędrnienia dały, ale lepiej kupić balsam wyszczuplający, jest tańszy, a efekty podobne.

ja używam dosyć często farmony. A wypróbowałam już: - ampułki - serum wyszczuplające antycelulitowe - mus do ciała (brzoskwinia i melon) - krem do rąk z woskiem pszczelim - krem do stóp - krem przeciwzmarszczkowy - fitoodnowa (dla mamy) - mleczko do demakijażu - fitoodnowa (też dla mamy) - preparat witaminowy na włosy i paznokcie Dla mnie farmona jest ok - szczególnie atrakcyjnie wypada pod względem cenowym. Ampułki i serum - Ja nie spodziewam się cudów, wiem, ze bez ćwiczeń, diety i masażu szorstką rękawicą cudów nie będzie. Działać trzeba po całości - najlepszy krem nie zrobi tego za nas. Ampułki dosyć drogie, wiec najczęściej kupuję zestaw 2 x serum i do tego rękawica - wychodzi korzystniej. Rewelacyjny jest mus do ciała w słoiczku. pieknie natłuszcza, szybko się wchłania a jak pachnie!! mam zachwycona kremem przeciwzmarszczkowym. Kremik do rąk bardzo ładnie natłuszcza. Kupuje farmone zamiast vichy - efekty takie same, a ile w kieszeni zostaje.

Gość zaskoczę Was
A teraz Was zaskoczę: próbowałam różnych świństew smarownych na cellulit , w różnym przedziale cenowym i... najlepiej wypadł balsam do ciała "4 pory roku" bluszczem!Ten zielony! nawet te balsamy za 90 zł gucio mi dały! Tylko po tym wygładziły mi się uda! a poza tym myję się rękawicami antycell - od razu mam peeling i lepsze krążenie :)

Gość margolka99
odswiezam, daly cos te tabletki czy e tam...? stosuje ktos?