Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo ja bidna jestem

POMOCY! dot. telefonu NOKIA

Polecane posty

no wiec kupilam sobie nokie z kamerą no i swietnie ale moja radośc sie skonczyla gdy dowiedzialam sie że za kabelek za pomoca ktorego podlacze telefon do komputera musze zapłacić 158 zł :o to wiecej niż za sam telefon bo dałam za niego tylko 79zł w ramach promocji! chciałabym kupić ten kabelek taniej ale nie wiem gdzie szukać. patrzyłam oferty na allegro ale występują czesto komentarze ze sterowniki załączone do kabelka nie działają. może poszukać w komisach gsm? a może na bazarkach gdzie handlują telefonami?

a moze latwiej kupic przystawke irdy/bluetootha do kompa? kosztuje to kolo 50zl Bo chyba twoja nokia ma cos takiego? a w goloe jaki to model? po raz kolejny okazuje sie, ze nokia=chujnia :D

a jaką masz nokię? Bo ja kupiłam 6103 i ponoć też można się łączyć z netem .

nokia 6020 i nie wiem co to jest przystawka irdy/bluetootha i w jaki sposob moglabym dzieki temu polaczyc telefon z kompem :P ;)

moderia - no niby bardzo duża ilośc pozytywnych komentarzy, ale ci co piszą negatywne, piszą właśnie o braku/złych sterownikach :( a co mi z kabelka bez sterownikow?

no kurcze nikt nie kupowal gdziś taniej takiego kabelka ze sterownikami? nie wierze że wszyscy tacy bogacze jesteście i na metr kabla + płyta wydajecie prawie 200złotych ;)

up

6020 ma podczerwień ..kup sobie przystwke do komp z podczerwinią i nie musisz kupować kabelka :D

przystawka z podczerwinią to tak przystwka :D która sie wkłada w port USB w kompie i komp zaczyna mieć podczerwień :D ..a może masz już kompa z podczerwienią :D ja mam latopa z podczerwienią w standardzie i mam nokie 6020 i wszystko gra :D bez j... kabelka za 152 zł