Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rolnik

łoj diri diri, łoj diri diri, łoj diri diri, uhhhhaaaa

Polecane posty

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
i widać ze nie wykorzystuje debil pieniędzy unijnych :):):): bo ma zajebiscie przestarzałe i niezmodernizowane gospodarstwo....mało kto dziś jezdzi zdezelowanym żukiem i takim spróchniałym traktorem :):)

Gość ona ono on
kafeteria to pewnie jedyne miejsce gdzie udziela sie spolecznie. chociaz wirtualnie ale co mu tam.

wideł ni mom ożeniłech w zesłym tygodniu ale mom siekierke bo na koguta na jutro gotówano :classic_cool: to juz mojo cecio wojna :classic_cool:

Gość kamakamakamakamakamaka
buahahahaahahahah rolnik jestem z gór i widać jak zajebiście nie umiesz gadać,kaleczysz ze az zal to czytacccccccccccc

Gość rolnik pewnie slazok
tylko tam tez go nie chca...

Wot Rycerz mały chłopskom dusze wyrozumi. Co myślicie kumie. Jak ślachcic łorcykiem dostanie, to możno mu berbeluchy już wloć? P.s. Do reśty chołoty: nos jes dwóch Rolników. Jo zym z kropkom. Sumsiad bez... :) :classic_cool:

Un te kropke po matce mo :) Bedziem zaprzaństwo gunić kumie coby sie nom nie rozprzestrzeniło :) Łoj moderia dyć my z sąsiadem grzeczne beli :)

Cuś my tu moderyjom zajechało. Sie skuńcy to i co? Waso strata. Nie mojo. Sumsiad!!! Ześ jesce jest?? :classic_cool:

Nu jezdem spac ni moge bo łuuuna tako. Pazimiechy sie polo :) pikny widok :classic_cool:

Coooo? Cheba po twoi matce!! Bo łu nos kropki dziedzicym po mieczu ino!! Bier śtachete!!! :classic_cool:

Bujta pedziała :) Rzuć śtachete kumia una swojo baba jest :classic_cool:

Dyć ferguson a nie bizun :P Ide spać bo jutro z rana do koscioła ca furmanić :classic_cool:

Nu pienkny.:) Moderyja, no ześ sie spod śtachety wew łostatni chwili wywinyła. :classic_cool:

Bizona nie mam :( ostatnio jechałam za rozłożonym kombajnem 15 km/h przez jakieś 10 kilometrów. Nie miałam odwagi go wyprzedzić, normalnie jak widziałam ten mechanizm do ścinania, to umierałam ze strachu. To pewnie którys z Was jechał.

To musi za moim :) Turbo mo. Wyciongo 17 km/godz. Ale nie kciołym go forsować ... :classic_cool:

Gość Nowa na Kafe
Czy moze mi ktos wytlumaczyc co takiego jest w Rolniku, ze dziewczeta za nim szaleje, i ze jest taki popularny na kafe ? Bo ja nowa tutaj jestem.

Gość Nowa na Kafe
Jak tam Present radzisz sobie w upaly ?

Dobrze - ale ja z Kanady :):) Nasze upaly sie przeniosly do Polski - do Rolnika:)

Gość Nowa na Kafe
W Polsce podobno teraz chlodniej.

Nowa: :) Pozdrawiam Tu nie ma zadnych regul, to nawet popularny jest Pucio. Ciekawe zjawiska socjologiczne mozna obserwowac tu. A Rolnik ma poczucie humoru. Kombajnu mu sprawdac nie bede:D