Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynkobrunetka

Nie ma zadnego dobrego podkładu,który by matował!!

Polecane posty

Gość blondynkobrunetka

:( jestem zalamana,ostatni jakiego probowalam,to stay true clinique...nie matuje:( nie znalazlam zadnego,ktory by mi pomogl, ciagle sie swiece.

Gość niuuuniaaaaaa
bo na matowanie skory uzywa sie pudrow prasowanych

zgadzam się, pudry prasowane najlepsze na matowanie.... ja mam obecnie Wibo Lovely rozświetlający puder prasowany i moje tłuste partie twarzy odetchnęły z ulgą;)

Gość MMs
dobry podklad matujacy- matt mousse z maybelline i jakiś z avonu tez o konsystencji musu- mi pasują w kazdym razie

Gość ipo
a na ile Wibo Lovely matuje Ci buske?

Gość blondynkobrunetka
A czy pudry prasowane nie zatykają porow i nie powoduja powstawania wypryskow? Mam cere problemowa,wiec obawiam sie tzw.maski.

Absolutnie pudry prasowane nie robią maski właśnie fluidy i podkłady dająwrazenie maski :o a najlepsze są pudry rozświetlające, bo po matujących skóra jest taka zgaszona wygląda jakby się wstało z grobu :o a dzięki rozświetlającym jes taka bardziej naturalna i kolor jest jednolity :D

Gość jeste tam takie miejsce
a wlasnie, ze nie! jest super podklad, ktory matuje i doskonale pokrywa wszystkie zaskorniki i niedoskonalosci cery! MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE!!! ja go kupuje zawsze na allegro, bo jest polowe tanszy niz w sklepie, kosztuje w granicach 30zl. polecam.

Gość lucisja
dokładnie ten Mf ,jest naprawdę dobry, jak równiez Revlon Colorstay, ten bez pompki, ostatnio jak pokazywali sesję modelek, to właśaśnie zauwazyłam, ze nawet profesjonalisci go używaja.natomiast absolutnie nie poleca się pudrów rozswietlających dla cer bardzo tłustych, bo jak błyszczenie nałoży się z rozswietleniem to masakra, takie buzie się matuje, nigdy rozswietla, efekt ozywienia mozna uzyskac dobrze dobranym i nałozonym różem.

Gość coco=-0
Ja uzywam Loreal true Match i musze przyznac,ze jest bardzo dobry-nie ma efektu maski i dobrze matuje.

Gość no bo NIC NIE MATUJE
na długo:/ Jeżeli twoja twarz produkuje łój w nieograniczonych ilościach, to przecież żaden podkład ci nie pomoże. Ani puder! Będziesz co 3 godziny dokładać kolejną warstwę pudru???:o Wylecz twarz, wylecz organizm, sprawdź, jaka jest przyczyna dolegliwości, a nie zwalaj winy na podkład:o Ja mam Stay True i nie daje matowego efektu, tylko naturalny, jest to boski,k beztłuszczowy podkłąd, który doskonale wyrównuje skórę przy maleńkiej jego ilości. Na to odrobine pudru sypkiego i się nic nie świeci przez 8 godzin. Ale zależy, jaką kto ma twarz... Teraz używam Rimmel Recover i nawet po nim twarz się nie świeci przez jakieś 7-8 godzin:) Żaden podkłąd ani puder ani krem nie spowoduje, że skóra przestanie się przetłuszczać

Gość do poprzedniczki
ale podkład podobnie jak krem matujacy ma spowolnic działanie nadgorliwych gruczołow łojowych. Dezodorant ma podobne działanie ma spowolnic wydzielanie potu no im jeszcze wyeliminowac przykry zapach. Wyleczyc!!!!, ty sie dziewczyno z gwiazdki urwałas, ja zeby miec cere w jako takim stanie odwiedzam dermatologa systematycznie, dfzięki temu mam cere w jako takim stanie, ale mowy nie ma o tym, zebym się nie swieciła.Dzieki temu nie mam tylko krost na twarzy i jest jako tako zadbaba, ale zeby przestac się swiecic to moge zapomniec, przynajmniej jak n a razie.

Gość poprzedniczka
moja droga, nie wmawiaj mi takich głopot, bo ja kiedyś miałam straszliwy trądzik i tragiczny łojotok i jakoś teraz już nie mam. Po prostu musisz znaleźć przczynę i coś z tym zrobić. Myślisz, że podkład działa jak antyperspirant???:o One i tak spowalniają świecenie sie twarzy, bo jak nie posmarujesz się niczym, to po 30 minutach już na pewno widac takie kropki łoju na twarzy, np. na nosie:o WIęc jeżeli ktoś ma poważny problem, to kosmetyki mu nie pomogą. To są TYLKO kosmetyki, mjaą poprawić wygląd. A na łój nie mają żadnego wpływu. Jeżeli ktoś chce, to może sobie na twarz nałożyć wszystko, mi to wisi:) Tyle, że i tak mu to niewiele pomoże.

Gość agaaai
to w jaki sposob wyleczylas przyczyne lojotoku??