Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem

czuje ze moj facet mnie oklamuje heeelp juz nie moge

Polecane posty

Gość ja juz nie wiem

witam, jestem z facetem prawie 2 lata, ostatnio nie uklada sie nam za dobrze, z pewnej przyczyny musialam na tydzien wyjechac, on w ciagu tego czasu bawil sie na dyskach, i np wczoraj stwierdzil ze o 22 musi jechac do domu, w tym czasie pisal ktos do nego kiedy bedzie w domu, o 23 napisal mi esa ze zasypia no i tak spi do teraz... czuje ze mnie oklamuje ze znowu gdzies beze mnie pojechal co ja mam zrobic? jak zareagowac, jak to od niego wyciagnac, ostatnio nie mozemy dojsc do porozumienia wogole ciagle klotnie i sprzeczki ja juz nie potarfie tak zyc ;/

Gość a my po
help

Gość a my po
nikt nie moze mi pomoc?????

Gość e22
pojedz o 23 pod jego dom i sprawdz czy spi czy nie proste jak drut

Gość ja juz nie wiem
tak mam jechac do drugiego miasta i czyhac pod jego domem?

Gość maaartynka
ale po co chcesz to sprawdzać jeżeli istotnie coś podejrzewasz rób to samo co on czyli zanim on powie że musi już jechać powiedz jedz już bo ide dzisiaj wcześniej spać i nie dawaj znaku życia jak bedzie chcial przyjechać odmów , powiedz że dzisiaj nie bo masz coś pilnego do zrobienia albo gdzieś wychodzisz jeśli mu zależy zmiane zauważysz od razu, bedzie Cie pilnowal i to on bedzie sie dopytywal co robisz i gdzie jesteś jeśli bedzie mu to obojetne to sobie gościa odpuść....

Gość Silaczkaaaaaaaaa
do ja juz nie wiem Takie odczucia zwykle sie sprawdzaja. Daja czlowiekowi poczucie paranoi i kaze wybierac pomiedzy wiara w to co sie czuje a wiara w kogos. Trzeba to sprawdzic i jesli okaze sie ze klamie poprostu ZERWAC bo klamczuch klamczuchem juz zostanie a zycie z takim to mordega. Zaufanie to podstawa kazdego zwiazku. jesli tego nie ma szkoda marnowac czasu i emocji. Zycze sily i wiary w siebie.

Gość malinka82
A ma telefon stacjonarny?Jesli tak to zadzwon i sprawdz czy jest w domu czy moze gdzies sie szlaja.

dostalas dobre rady.wlasciwie sa 3 sposoby: 1.rob to samo co on 2.jedz pod jego dom 3.po prostu zadzwon do niego i bedziesz wiedziala.nic bardziej prostego

i niepotrzebne sa tu jakiekolwiek morały o odczuciach,podejrzeniach itp.po prostu zrob cos to sie dowiesz

Gość Silaczkaaaaaaaaa
Najpierw czlowiek ma pewne wrazenia. Pisze o tym zeby SPRAWDZIC jesli sie takie pojawiaja bo czasem czlowiek wierzy bardziej komus kogo kocha niz sobie i zwykle kiepsko sie na tym wychodzi,wierzac w czyjes obietnice. Zeby sprawdzac trzeba nabrac przekonania ze mozliwe jest to ze znow jest oszukiwana a ni ejak pisala ze czuje sie jakas glupia i nie nadajaca sie do zwiazku. Z takim poczuciem da sobie wmowic kazda bzdure nawet jesli wiele razy nie bedzie go w domu. Pozdrawiam

Gość punkt widzeniaaaaa
do doniczka 1.rob to samo co on - nie wiem dokad ma to dziewczyne zaprowadzic 2.jedz pod jego dom - i waruj jak pies tak? a potem lykaj klamstwa ktorymi Cie nakarmi kiedy wroci 3. Poprostu zadzwon - najlepiej na komorke - moze jak blondynka zapyta Cie ''skad wiedzialas ze jestem w pubie?'' i wszystko sie wyda. Co zrobic? Moze powiedz mu ze nie masz nic przeciwko zeby sie wyszedl czasem zabawic sam. Jesli mieszkacie w innych miastach jak pisalas to naturalne ze ma swoje miejsca i ludzi z ktorymi sie spotyka. I ze Ty masz swoich przyjaciol rowniez. Ze chcialabys wiedziec na ile powaznie Cie traktuje, poniewaz zaufanie to najwazniejsza sprawa w kazdym zwiazku. Ja bym tak zrobila. Pilnowanie czy sprawdzanie kogos nic nie da. Bedzie tylko prowokowalo kolejne klamstwa w obronie przez czepianiem sie.

punkt widzenia-no niezly punkt widzenia.ta,najlepiej przeprowadzic rzeczowa rozmowe,facecik zapewni,ze wszystko jest ok i bedzie dalej robił swoje:)))rzeczywiscie dobry punkt widzenia:)))))))))))))))))))))))))))))

Miałam podobnie, tez wyczułam że coś jest nie tak, że mnie okłamuje i miałam racje. Najprostszy sposób to przekonać się czy nie kłamie i wtedy bedziesz miała 100% pewnosc i nie bedziesz sie zadręczać. Zadzwon do niego do domu i możesz np. powiedziec mu, że coś mu waznego zapomniałas powiedzieć. Ja własnie tak zrobiłam, ale nie zastałam go w domu i dla mnie wszystko było jasne, że kłamał. Zerwałam z nim, bo nie zneosze kłamstwa. Teraz w nowym związku jestem bardzo szcześliwa. Powodzenia :)