Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka.......

Wlosy bardzo jasny blond-jaka farba je przyciemniec?

Polecane posty

Gość blondynka.......

Pofarbowalam juz dosyc dawno wlosy na bardzo jasny blond, pozniej probowalam je przyciemnic, ale w niektorych miejscach farba w ogole nie chwycila. Probowalam innymi farbami, ale na te miejsca nic nie dziala, a wlosy zrobily sie prawie biale. Jaka farba moge je przyciemnic, ale tak zeby nie wyszly np. rude? I dobrze byloby, zeby wlosy za bardzo sie nie zniszczyly.

Gość Z tego co piszesz to wyglądaja
na juz i tak zniszczone, prawie białe to pięknie musiałas rozjaśniac proponuje kupic ciemny blond rude napewno Ci nie wyjdą

Gość blondynka.......
Wlasnie o to chodzi, ze nie sa zniszczone. To byly farby z loreala i uzywam do tego profesjonalnych odzywek. Biale sa tylko w niektorych miejscach, a nie wszedzie.

ach ten blond ... rowniez proponuje farbe z odcieniem ciemny blond. Skoro uzywała tylko farby to nie są zniszczone tak jak po rozjasniaczu... a jaki masz naturalny kolor ??

Gość blondynka...
Moj naturlny kolor, to ciemny blond. A znacie jakas fajna farbke w odcieniu ciemny blond? Nie chcialabym, zeby byl np. zolty.

Gość .....xxxxxylik...
daj tym włosom odpocząc, rozjasnic, a póżniej znowu przyciemniac tego mogą nie wytrzymać, Moze zrób balejaz, albo płukankę.

Gość onaaaaa-25
hey! Mialam ten sam problem... Farbowalam wlosy na blond juz od 6 lat... i naprawde je zniszczylam. Po takim czasie blond znudzil mi sie tez juz totalnie i chcialam je takze przyciemnic. Nie planowalam jednak jednorazowego przeksztalcenia sie w szatynke - nie chcialam doznac szoku... Dlatego postanowilam ze zrobie sobie balejaz (grube pasma). Moje kolezanki - ktore juz taka metamorfoze przeszly - doradzaly mi farbe z dodatkiem czerwonego pigmentu: czyli np. przy moim zaplanowanym brazie: odcien czekolady lub kasztana ; odradzaly braz naturalny - bo wtedy wlosy podobno moga stac sie zielone; a ciemny blond bardzo szybko sie zmyje i nie bedzie widac zadnej roznicy. Zafarbowalam wiec brazem czekoladowym i jest SUPER :)

Gość blondynka...
Dziekuje Wam bardzo za rady :)

fryzjerka mi powiedziala ze jesli chce sie przyciemnic z blondu na jakis braz to najpierw trzeba zafarbowac na rudy a dopiero potem na ten wlasciwy kolor... ale czy to dziala to nie wiem bo nie probowalam....

Gość wlasnie zrobilam
z jasnego platynowego blondu ciemny blond - za pomocą farby Recital Preference ciemny blond. Jest super!