Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackRose

Najpiękniejszy według was kolor oczu to...

Polecane posty

Gość Orzechowe ...
Ciemno orzechowe... Czarne... im ciemniejsz tym lepije ^_^

Gość to nie jest moj staly nick
nareszcie ktos, kto sie ze mna zgadza:D

najładniejsze są zielone :-) ja niestety mam szaro-zielone (w zależności od... och, sama nie wiem od czego...) u facetów zaś lubię niebieskie........ :-) skomplikowana sprawa z tymi kolorami :-D

Gość Arielu
a ja mam niebieskie białka :/

No ja dziękuję za komplement: \"masz oczy jak krowa\" :D:P Mi się podobają moje, takie kocie. Wokół żrenicy brązowa obwódka, tęczówka zielona, a wokół tęczówki granatowa obwódka. U facetów podobają mi się niebieskie, taki czyściutki niebieski kolor.

Gość Żółte
niebieskie - banalne, chyba, że w ciekawym, niespotykanym odcieniu. Jak dla mnie szaro-zielone, zielone, piwne-żółte, czarne, brązowe bardziej :P Zwłaszcza ciemne u ciemniejszych ras. Ich oczy może ze względu na temperament skrzą sie tak seksownie :P A sama mam niebieskie w nieciekawym odcieniu :O

Gość Zdecydowana AGA
Niebieskie...

Gość ja mam zielone
a mój mąż i synek jasno błękitne. Mąż jest brunetem, synek blondynkiem (po mamusi :) ) i obaj wyglądają pięknie bo mają identyczny kolor oczu :D

Cóż mogę napisać w swoim wypadku - no oczywiście, że intensywnie niebieskie! Jestem posiadaczką takowych a wszyscy ludzie zawsze mnie posądzają o to, że noszę koloryzujące szkła kontaktowe :o Fajnie jeszcze wyglądają zielone w brązowe ciapki - mój ukochany ma takie:)

Gość ochłap
Szaro-zielone! :D Takie jak moje :P

Gość ochłap
ale najładniejsze to miał mój były. Jedno oko niebieskie, drugie brązowe! Wygląda to świetnie :D A jakże pociągającoo... mmm :)

Gość traCy_andziula
zielOoone ! najpiekniejsze oczka

Gość FAJNA-AJ-
hmmmm:-) A może duże zielone kocie oczka z zewn. kącikami lekko uniesionymi w stronę skroni. Ale tak naprawdę to myślę że każdy kolor oczu może być piękny jeśli oczy są wyraźne i ładnie osadzone , dużo tez zależy od tego jaką właścicielka/właściciel oczek ma twarz. Pozdrawiam - cmmmmmmmok :-))

Gość szareeee
oraz ciemno niebieskie, taki turkus, ljasny granat nie wiem jak to wyrazić... 2 razy w życiu widziałam coś neisamowitego

Gość ejbisi
Niebieskie oczy wcale nie są banalne, wyobraźcie sobie ile osób w skali światowej ma niebieskie lub zielone oczy, biorąc pod uwagę wszystkich Azjatów, Afrykanów.. pewnie tylko z 10% ludzi ma w sumie jasne oczy.

Gość Sylwuskaa--
A ja mam duze, wyraźne, niebieskie oczy. Wszyscy mówią: Ojej, jakie ty masz śliczne oczy, po kim je masz? SLICZNE". Mi też się bardzo podobają! Dlatego stawiam na niebieskie! CUDO!:)

Gość piwne

Gość Lola :*
Zielone :* Takie bardzooo zielone :* ale każdy kolor oczek jest ładny ! :*** Niebieski jest śliczny, Brązowe są super :P wszystkie kolory tenczówek są śliczne :*:*:* Pozdrawiam wszystkich z zielooonymi oczkami ! (tych z innymi też) :P :D :D :)

Gość hfrfvrvnrvvnvnrvnreunszs
zielone z brązowymi plamkami,piwne i brązowe.