Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię niedziel

nie lubię niedziel

Polecane posty

Gość nie lubię niedziel

siedzę cały dzien przed kompem jak kołek nie mam do kogo iść nie mam co robić nude się jak mops,w TV nic nie ma to wypisuje tu swoje smutki sorry

Gość gość
:o, zgadzam sie

Gość ehhhhh
..dołączam się do klubu...;(

miałem isc do kina ale w tej pierdolonej miescinie zamykaja je na lato i bede musiał do wawy jezdzic żeby obejrzec zafajdany film:-o

najgorsze jest, ze po niedzieli jest poniedzialek i do pracy trzeba isc:O dlatego tez nie za bardzo lubie niedziele

Gość nie lubię niedziel
tak pospełniane obiad zjedzony,maile wysłane ciastka zjedzone,kapiel była komp na chodzie

Gość nie lubię niedziel
u mnie moze i miasto ale głupio czuje sie sama w kinie sama a dookoła jakies obsciskujące się pary w kościele tak samo ,na ulicach tez to lepiej się nie ruszam

ja zachwile ide pokopać piłke , dla relaksu, a jutro znowu do roboty:-O

Gość nie lubię niedziel
tak własnie kupiłam delicje :P zaraz skoczę na dół po cos do picia ,przerzucę program może w tv cos jest ;)

a ja nadal bede tkiwł przy kompie bezsensownie klikając na topiki, czekając aż ktoś coś ciekawego napisze:(

dobra samotne smutasy :D za tydzień w niedziele zrobimy ustawke gdzieś w pubie:P w KUPIE raźniej muchy mi mówiły :D

nuda.............bleeeeeeeee co za zwalony dzień...mi też sie nie chce z domu ruszyć..i cały dzień tak łażę..zaglądam do lodówki..szukam czegoś w TV ..sama nie wiem co z sobą zrobić bleeeeeeee

Gość nienawidze niedziel
i jeszcze mamuska mnie do kosciola wyrzuca:D to ide sobie na godziinny spacer, chociaz moze mi na zdrowie wyjdze, bo kosciow nie odwiedzam juz od paru lat:)

idę sadzone zrobić..głowę wsadzę pod zimna wodę i wypiję kawę..może się obudzę

a ja lubie niedziele i lubie w niedziele sie ponudzic. W koncu jutro do pracy i o nudzeniu sie mowy nie bedzie.

A ja sobie odzywke nasadzilam na leb i maseczke na twarz zeby by byc piekna na jutro :P

Gość nie lubię niedziel
nie lubie niedziel i wakacji tez bo w wakacje też nie mam co i z kim robić maseczki sobie nie zrobię bo nie potrzebuję zresztą nie znam się na tym jak już to lubię się balsamikiem posmarowac cała zeby jeszcze ładniej pachniec po kapieli ale teraz mi sie nie chce