Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kic

odbijany?

Polecane posty

Gość kic

w telegraficznym skrocie powiem o co chodzi...otoz ostatnio nie uklada mi sie z moim facetem ! jestesmy ze soba 3 lata .moment ten wykorzystuje moja kolezanka ktora probuje go pocieszac i przy okazji sama "wyrwac"!wczoraj zaliczyla wtope poniewaz zaprosila go na drinka poprzez sms nie zdajac sobie sprawy z tego ze dowiem sie o tym!traf chcial ze w tym momencie bylam razem z nim....co W y na to? ja wiem ze laski potrafia byc przebiegle ale nie myslalam ze akurat mnie takie cos spotka! naiwne myslenie

Gość tabletka
ja tam bym ją ostro przeorała...chyba że ci na kolesiu nie zależy to niech go sobie lafirynda wyrywa

Gość do kica
a on co? bidulek taki co jezyka w gębie nie ma? ....

Gość kic
a on bidulek chyba nie ma nic przeciwko temu! owszem zalezy mu na mnie bo lata za mna caly czas ale chyba dumny jest z tego zaistnialego faktu! a kolezaneczka widze ma tupecik! .jeszcze ostatnio sie bawilismy m.in we 3-ke! nie ukrywam ze ona latala juz za nim przed moim zwiazkiem z nim!

Gość moze ona ma z nim romans
i robi wszystko zeby on wtopił zebys ty sie dowiedziala i zostawila go

Gość kic
nie mam pojecia ! nie sadze on do takich raczej nie nalezy ! zreszta dla mnie chyba juz nie ma niemozliwego.... wszystkiego sie moge spodziewac! powiedzial tylko ze ona czesto do nie pisze np. z propozycja spotkania! chcialam cos do niej napisAC ALE W TEN SPOSOB RACZEJ ZROBIE JEJ PRZYJEMNOSC A Z SIEBIE IDIOTKE !

Gość moze ona ma z nim romans
daj spokoj nie gadaj z nia bądz ponadto ja raczej bylabym zołzą w jej towarzystwie dla niej i duzo calowalabym sie namiętnie z moim facetem:P

Gość kic
to ze ona sie w nim kochala wiem nie tylko ja ...ale myslalam ze po tylu latach to jej przeszlo! nigdy bym sie tego po niej nie spodziewala....uwazalam ja za fajna laske!ahaa zapomnialam wspomniec ze wczoraj otrzymala odpis na esa! a na koncu zaznaczone zostalo : POZDROWIENIA OD ( i tu moje imie )!!! raczej zrobilo jej sie glupio! skwitowala to tym iz zyczy nam milego wieczoru i pozdrawia :) TUPECIARA NO....

Gość kic
:/

Gość kic
odswiezam i licze na wsze opinie !

chcesz opini? to masz:classic_cool: daj mu szanse sie wykazac, niech spotka sie z nia, jesli bedzie chcial Cie zdradzic to i tak go nie upilnujesz:O

Gość kic
powiedzialam mu ze ma sie z nia spotkac bo nie mam nic przeciwko temu!jesli nam sie nie uklada to moze im sie uda! wkurzylam go na maxa! nie chce nawet takich bzdur sluchac!