Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to to

2 miechty mi sie spóznia !!!

Polecane posty

Gość czy to to

Ostatnia miesiaczke miałam 20.05.06 i do dzis nie mam. Mam wszytskie oznaki ze mi sie zbliza ( bola mnie piersi i jajniki ). Mam chłopaka robimy to czasami bez.. Robiłam sobie test kilka dni temu i wyszło, ze nie jestem w ciazy. Czemu mi sie taaak spónia ludzie POMORZCI MI!!!! Miałyscie juz takie przypadki ? Moze to przez stres ja juz sama nie wiem ... HELPPP!!!

idz do ginekologa, najprawdopodobniej masz jakies zaburzenia hormonalne albo strsik, test dawno by ciaze pokazal

Gość czy to to
do gina nie ide bo... nie ide :)

Gość to nie pytaj
głupio co masz robić bo widać, że nie dorosłać ani do seksu ani do ciąży. Nikt tu Ci nie powie co się dzieje w Twoim organiźmie. Spowazniej i idź do lekarza bo z tym nie ma żartów. Dzieci nie powinny się bawić zabawkami dla dorosłych :(

Gość czy to to
nie jestem dzieckiem, bo mam juz swoje lata... faktycznie napisałam to tak a nie inaczej... jakie moga byc objawy ciazy ?

Gość a po co ma latac
do gina??? naszprychuje ja prochami i jeszcze kase za to wezmie... ja mialam problemy z bardzo nieregularnym okresem, bóle w pochwie, dziwna ciemna wydzielina... do lekarza nie szlam, bo stwierdzilam, ze jak to rak to i tak za pozno, zreszta co ma byc to bedzie... samo przeszlo... jestem zdrowiutka... a jak zaczelam starac sie o dziecko, to udalo sie za pierwszym razem bez lykania swinstw typu duphaston, luteinai inne hormonalne syfy, po ktorych i takniektore nie zachodza w ciaze... A teraz jak juz w ciazy jestem to latam grzecznie i regularnie do lekarzy ;-)