Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica1986

Rozweselcie mnie

Polecane posty

Napiszcie cos co Mi (i innym smutnym) humorek.Jestescie czasem tacy zdolni i twórczy....A teraz tak cholernie mi smutno :( :( :( :( :(

Gość szymczkowa
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D działa ? :P:P:P

Gość rumiany Boluś
Diablico ja tez sie rzadko uśmiecham a to przez to , ze mi tylko dwa zeby juz zostaly. jeden do ciastek drugi doo zatrzymywania fusow od herbaty.

Gość blada miecia
no mi to zostały trzy żebym sobie kartofelki odcedzała

Gość a ja mam kupe na glowie
pomaga?

Gość __ona
Giertych podarował maturę 40 ty. tegorocznych maturzystów i tym samym polepszył wskaźniki maturalne :) czy to nie wesołe??

A pamiętacie scenę z jednego wystepu nie pamietam jakiego kabaretu o gilaniu?! :D NO TO GILAMY :D GILI, GILI, GILI :D

Gość fjshkgksgk
a ja pamiętam jak mieszkałem w lesie a mój stary jeździł pociągiem w teleekspresie