Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblebleble

Kto ma brata?? ja mojego czasem nienawidze

Polecane posty

ja mam o rok starszego brata i ..chyba jest moim najlepszym przyjacielem:) Zawsze moge sie mu wyzalic,spytac o rade i bedzie obiektywny. On tez jak ma jakis problem idzie z nim do mnie. Mozemy zawsze na sobie polegac. Raz mnie wkurzyl jak się wtrącil do ojego zwiazku i napisal mojemu facetowi,ze jest swinia i ma sie mna nie bawic, zła byłam na niego ale tylko chwile,bo wiem,ze martwi sie o mnie i mnie kocha. No i ja jego o czym go codziennie informuję:)) Poza tym mozemy sie tez powyglupiac i w ogole cuuudowny jest:)

Krwawa Orlico ----> on nie mówił tego w żartach. Jest po prostu takim człowiekiem, który własną matkę by sprzedał a sam by się dał wydymać za głupie 100 złotych. Poza tym jest typowym snobem i szpanerem. Na co dzień wpierdziela chleb ze smalcem ale musi chodzić w firmowych ciuszkach, bujac się po najlepszych knajpach, bo co by jego znajomi powiedzieli gdyby było inaczej. Na każdego człowieka patrzy przez pryzmat pieniądza, z resztą skoro jego znajomi są bandą takich samych kretynów, to jakiż to wstyd na imprezę rodzinną zapraszać takich \"brudasów\" jak ja i mój facet. Powiem jeszcze, że często zdarzało mu się nie zapraszać, np. naszych rodziców w momencie gdy ojciec przez dłuższy czas nie miał pracy a w domu się nie przelewało. Dziwnym trafem przypominał sobie ich adres w momencie, gdy ojcu trafiał się jakiś kotrakt za granicą. Wtedy to miał czas dla rodzinki codziennie. Długo by pisać...

Charny---> Wiec ponawiam wyrazy wspolczucia :( Przynajmniej reszte rodziny, ze tego co zrozumialam masz w porzadku :) U mojego brata tez mnie denerwuje, ze kupuje czesto takie drogie ciuchy i inne rzeczy... A On sie smieje ze mnie (ale w takich pogardliwych zartach...), ze laze w butach za 5 zl :P Nawzajem sobie dokuczamy. Przychodzi sie mnie zapytac czy ladne buty. Ja pytam za ile. On, ze 300zl... A ja, ze beznadziejne... I na odwrot :P CZasem rece opadaja, bo nie zarabia jeszcze i ciezko jest... No ale jakbym mogla to bym Mu nieba uchylila ;)

mam brata 2 lata ode mnie mlodszego i kocham go normalne ze mnie czasami denerwuje bo chociaz dawno jest pelnoletni to czasami sie zachowuje jak w okresie dojrzewania kilka lat temu strasznie sie klocilismy ale to przeszlo z wiekiem ale nigdy nie pomyslalam o tym zeby go nienawidziec mimo ze sa czasami takie sytuacje ze wypadalo by lat i patrzyc czy rowno puchnie :D on wie ze go kocham bo mu to mowie, tak samo jak dla rodzicow slynne powiedzenie u nas to \"a bo wy jego/ja bardziej kochacie\" i w smiech cala rodzina brat jest swietnym czlowiekiem, ma fantastyczne poczucie humoru, mozna na niego liczyc mimo ze czasami jest nieprzywidywalne nieodpowiedzialny :D

i powaznie mnie zastanawia dlaczego sie ludzie dziwia jesli ktos mowi do rodzicow czy brata ze ich kocha teraz jak jestem poza domem to tym bardziej powtarzam to w kazdej rozmowe telefonicznej czy na skype dlaczego to takie dziwne????

wlasnie tez tego nie wiem. Az sie zdziwilam wczoraj, ze kogos to moze dziwic. Dla mnie to zawsze bylo oczywiste i normalne... O ile oczywiscie ktos ma normalna i kochajaca rodzine... Moja mama niestety nie miala takiego dziecinstwa jak ja i teraz tez nie ma rozowo, heh... :( Ale co w tym dziwnego to nie wiem ;)

oczywiste powinno byc to, ze jesli kogos kochasz to mowisz mu to i okazujesz krwawa orlico-> a ile jest takich normalnych i kochajacych sie rodzin dla ktorych mowienie otwarcie o uczuciach to wstyd, temat tabu, cos w stylu \"kochamy sie ale nie mowimy tego glosno\" i nie sa to jakies zacofane rodziny, po prostu chyba niektorym wstyd ze sie kochaja i z tej milosci dzieci powstaly

lily, tylko ze czasem takie z pozoru normalnie wygladajace rodziny wiaza chlodne stosunki :( I rozumiem, ze sie nie przytulaja... bo to troche obludne jest. Ale dziwie sie, ze tekie gesty i slowa moga kogos dziwic ;) Dziekuje niebiosom za taka rodzine jaka mam :) BO lepszej bym miec nie mogla.

Gość no piszcie
:)

Gość . nad i
nie narzekajcie na swoich braci,cieszcie sie,ze ich macie!! Moj by skonczyl dzis 27 lat,ale zginal 4 lata temu i oddalabym wszystko,zeby byl przy mnie.... :(