Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co myśleć

MBank - nie płać w ogóle ??

Polecane posty

Gość i co myśleć

Ponoć nie ma opłat za otwarcie rachunku, za prowadzenie, za przelewy, gdzie jest kruczek ???

hmm np dosyć mała dostępność bankomatów, nie jest ich wiele, mówię oczywiście o bankomatach, w których nie pobiera się prowizji od pobranej gotówki z rachunku w mbanku :)

Gość i co mysleć
Dzięki za odpowiedzi :) Ale ogólnie te osoby, które mają to konto, są zadowolone ?

Gość pasdrafiam was
jako konto dodatkowe to ok takie na oszczędności, bo słać tam wypłatę i nie mieć bankomatu to trochę upierdliwe

Gość pannicas
z bankomatow WBK mozna wypłacac kase z mbanku i wcale nie ejst ich mało!!Pozdrawiam jestem zadowolona nawet bardzo i wypłate tez mam na to konto, nie bede zakładac konta w jakis PKO ktore robia sobie z ludzi idiotow, a co z tego ze maja bankomatow jak nasrane nie dam złodziejom zarobic

Gość smerfetkowa
Jestem bardzo zadowolona, bo nie płacę co miesiąc za utrzymanie konta. W każdej chwili mogę sprawdzić w necie stan mego konta. Faktycznie przelewy kosztuja 50 gr do osób, które mają konta w innych bankach. Do tych które mają konta w Mbanku za free w ciągu kilku sekund pieniądze dochodzą. Jest też ciekawa oferta kredytowa. Pieniądze wypłacasz w bankomatach euronetu. Są one głównie w marketach, właściwie w każdym dużym. Jeśli wpłacasz pieniądze robisz to do wpłatomatów (bez prowizji), które również są w marketach. Polecam.

Gość smerfetkowa
Zgadzam się, można wypłacą także pieniądze w bankomatach WBK, i to od 10 zł wzwyż. Wygodne dosyć.

Gość xxxxxxxxxl
ja też polecam. teraz nie mam pracy, więc przelewów też nie dostaje, no i nie musze płacić za to konto. a w poprzednim banku musiałem płacić 6zł. dużo ludzi na allegro ma konto w mBanku więc przelewy są dokonywane natychmiast.

Gość syncmaster
mam pytanie - czy jeśli bedę chciała wpłacic pieniądze na własne konto w mbanku (jeszcze takiego nie mam) poprzez przelew z poczty to czy mbank pobierze ode mnie za to opłate (poczta tak, a czy dodatkowo mbank?)

Gość tawarnetta
syncmaster-nie nie pobierze-ja tak zrobilam i poczta pobrala mi 2,50 a mbank nie

Gość syncmaster
ok, serdecznie Ci dziekuję za odpowiedz :-) A moze powiesz mi jeszcze czy Mbank pobiera prowizje za transakcje dokonywane karta?

Gość takajakajestemja
jest świetny to tak jakby miec bank w domku jezeli sie ma necik wszystko mozna załatwic bez wciągania butów hehehe a bankomatów jest sporo ja mam na osiedlu 3 :)

Gość achcung
za transakcje dokonywane karta -0zł

Gość syncmaster
Ja teraz mieszkam w Warszawie (nie wiadomo jak długo) i tu z tego co widze bankomatów dobrych dla mbanku jest sporo, ale w moim rodzinnym mieście żadnego buuuuuuu

Gość jeee
a czy jak wypłaca się kasę poprzez bankomat WBK pobierana jest jakaś prowizja?

Gość rwetes rwetes
nie

Gość bzzzzzzyk
Mam pytanie - my macie ubezpieczoną swoją kartę Visa Elektron??? Chodzi mi o Pakiet Bezpieczna Karta? Czy w innych bankach też się za to płaci?

Gość pytajacy bolek
jak rozpoznac bankomat euronetu?

Gość pytajacy bolek
ejjjjjj, odpowie mi ktos ?

Gość największy problem mbanku
to moim zdaniem jest problem z WPŁACENIEM pieniędzy na konto....